Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

Η παρακάτω πληροφορία προέρχεται από την παγκόσμια ομάδα στο facebook SAVE ILEIA

«ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ. 3.000 στρέμματα ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, με κομμάτια ιδιαίτερης αρχαιολογικής & ιστορικής σημασίας όπως ο Φάρος, το Ποντικοκάστρο, η αρχαία Φεια. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ -εξ ου και τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ- ενώ ήδη ΠΕΡΙΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΠΟΙΛΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ & ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗΣ . Απίστευτη οικολογική καταστροφή! πως? ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΓΓΕΛΙΑ! ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 46 στρ. στο βουνό Κατακόλου. http://www.patrisnews.gr/view.php?id=22573 ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟ "ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ" ΚΟΣΤΙΖΕΙ 500.000EUR!!!!»


Αν και υπάρχει πρόβλημα στο Link φαίνεται ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την πλήρη οικοπεδοποίηση του βουνού. Όσοι από εμάς κάνουν βόλτες σε αυτό έχουν παρατηρήσει στο ξαφνικό να υψώνονται σύρματα (αποτρέποντας την πρόσβαση στους κολπίσκους του).

Το επόμενο βήμα είναι η απόκτηση τίτλων.

Με δύο μάρτυρες και με μία στημένη μήνυση περί καταπάτησης από έναν τρίτο το δικαστήριο σου αναγνωρίζει την κυριότητα με το αιτιολογικό ότι το είχε ο παππούς του από τον προπάππου του. Κολπάκι που έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά στην περιοχή και πιάνει.

Με το θέμα θα ασχοληθούμε αναλυτικότερα στο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια: