Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ STANDS ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ «ΠΑΤΡΙΣ» & «ΠΡΩΤΗ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Σε προηγούμενη ανάρτηση (εδώ) είχαμε ασχοληθεί με τα διαφημιστικά stands των εφημερίδων «ΠΑΤΡΙΣ» και «ΠΡΩΤΗ» που έχουν γεμίσει τον Πύργο. Αναγνώστης μας επισήμανε ότι οι συγκεκριμένες εκδόσεις των εφημερίδων που διανέμονταν δωρεάν έχουν σταματήσει και άρα η ύπαρξή τους δεν είναι απαραίτητη. Ανεξαρτήτως εάν η τοποθέτηση τους είναι νόμιμη ή παράνομη (κατά την άποψη μας το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει αρμοδιότητα να μοιράζει τον κοινόχρηστο χώρο για διαφημιστικούς λόγους και άρα η τοποθέτηση τους είναι παράνομη) ήρθε η ώρα να μαζευτούν από αυτούς που τα τοποθέτησαν.
Είναι δύσκολο να είσαι Δημοτική Αρχή και να πρέπει να στενοχωρήσεις τους φίλους σου, αλλά δυστυχώς κάποιες στιγμές πρέπει να το κάνεις. Εξάλλου το σύμπλεγμα εκδοτών – αιρετών είναι τόσο ισχυρό που για μερικές δεκάδες stands δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου.
Άμεσα  λοιπόν η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να επιβάλει στους τοπικούς εκδότες την απομάκρυνσή τους (λέμε λόγια του αέρα εμείς τώρα αλλά αυτός είναι ο ρόλος μας) και κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθεί ότι οι δημόσιοι – κοινόχρηστοι χώροι δεν είναι τσιφλίκι τους για να τους μοιράζουν στους κολλητούς φίλους τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες σε ενα γυφτο να τους μαζεψει και καθαρισες.

Ανώνυμος είπε...

:-)
Από γύφτους στο κέντρο άλλο τίποτα ούτως ή άλλως...