Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BLOGS


Το τοπικό blogs «ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ» (http://nomoshleias.blogspot.com) κατέβηκε μετά την τρομοκρατία που δέχτηκε από «δημοκρατικά εκλεγμένους». Η φίμωση των ελεύθερων φωνών, αυτών που δεν ανήκουν στο σύστημα και στο σάπιο κατεστημένο διαπλοκής εκδοτών – πολιτικών – λαμογιών  είναι γεγονός και στην Ηλεία.
Ας αντιληφθούν όλοι μα όλοι, ότι έχουμε και εμείς δικαίωμα να λέμε την άποψή μας και ας μην έχουμε ασυλία σαν μερικούς άλλους.
Ας αντιληφθούν όλοι μα όλοι, ότι η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τα blogs αλλά από αυτούς που έχουν την εξουσία και την εφαρμόζουν εις βάρος του συνόλου.
Ας αντιληφθούν όλοι μα όλοι ,ότι η εθνική μας ανεξαρτησία μας δεν χάθηκε από τα blogs αλλά από αυτούς που τόσα χρόνια λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα με το προσωπείο της δημοκρατίας.
Η στάση το ήθος και οι πράξεις των «δημοκρατικά εκλεγμένων» κρίνονται κάθε μέρα στην κοινωνία και από τα αποτελέσματα των επιλογών τους. Και δυστυχώς κανείς δημοκρατικά εκλεγμένος δεν έχει αποδείξει ότι είναι άξιος για τον σεβασμό μας.
Απλά ντρέπομαι και τίποτα άλλο.

4 σχόλια:

andreas athanasopoulos είπε...

symfonw apolyta.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρέκακο πλάσμα administrator καλημέρα.
κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι και εσύ και όλοι μας διότι το γεγονός ότι συνέβη αυτό το περιστατικό , σημαίνει ότι κάποιοι που δεν λένε τη γνώμη τους , διαβάζουν τις γνώμες των άλλων.
Σημαίνει ότι κάποιοι ενοχλούνται!
Σημαίνει ότι κάποιοι μας παίρνουν στα σοβαρά!
Σημαίνει ότι κάποιες γνώμες από αυτές που γράφουμε πιάνουν τόπο, δηλαδή ενοχλούν!

keep on doing good work and we will support you!!!!

Εδώ ταιριάζει το αθάνατο: "ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ"



Με εκτίμηση

Alhadji

admin είπε...

Egw to katevasa to blog re!!
Sto PASOK den kaname tipota allo k leme,dn kleinoume k kana sukofantiko blog? ti kanei kanenas gia na kerdisei tis entypwseis...

ΕΠΑΡΧΕΙΟ-ΤΗΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ,ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.ΜΗ ΚΟΛΩΝΕΙΣ....