Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...


1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε για να λέμε την αλήθεια, αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς ακόμα μήνες.
Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολάρια (δείτε το γιατί στο 4)
2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μια άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.
3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους.
4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιας χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.
5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους.
6. Συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β'''' βαθμού με Τούρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. Όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιο εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.
7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.
8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών.
Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν σκ…ά και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.
9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Motherfucker.
Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.
Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα υπόλοιπα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Άλφα του Κενταύρου.
Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο...

Πυργιώτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poly kalo, para poly kalo

Ανώνυμος είπε...

απαιχτος.....ανεβασε το σ ολα τα γνωστα blogs...αν θες σε βοηθαω.

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Τζούλια....

Τίτλος: "Απόψε θα ματώσουμε"
Παραγωγός: Σ.Δ.Ι.Τ. Υπουργείο Οικονομικών & Siemens Hellas
Σκηνοθέτης: Τάσος Μπιρσίμ
Πρωταγωνιστούν: 300 Ελληνες Βουλευτές
Guest Stars: Γκουζγκούνης , Χαλίφης Isnogood, Χριστοφοράκος.
Χώρος γυρισμάτων: Ιστορικό κτίριο Βουλής των Ελλήνων
Χώρος μοντάζ: ΕΡΤ & ΕΥΠ
Τιμή πώλησης: Εντός Ελλάδος 9,95Ε
Εκτός Ελλάδος και Εντός Σένγκεν 55Ε
Εκτός Ελλάδος και Εκτός Σένγκεν 75Ε

Σε πολυτελή κασετίνα με δώρο αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και ένα dvd από τα απούλητα των Ολυμπιακών Αγώνων...
(Η κυρία Αγγελοπούλου χρειάζεται οικονομική στήριξη)....και μέσα σε 3 μήνες μαζεύουμε το money και τους το τρίβουμε στη μούρη!!!! αν δεν τα πάρει κανένα λαμόγιο από τα προαναφερθέντα και μεταναστεύσει μόνιμα στις κανάριες νήσους .... για τον χαλίφη isnogood μιλάω...

Ευχαριστώ
Φτού μου, πάλι ζωγράφισα ο άτιμος