Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ: ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ


Ο Δήμαρχος Πύργου ασχολήθηκε με το πρόβλημα της Νοσοκομειακής Περίθαλψης στον Πύργο αλλά και γενικότερα στον Ν. Ηλείας και είπε το αυτονόητο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 38 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.  
Θα πρέπει άμεσα οι βουλευτές του Νομού (και οι έξι) να συστρατευθούν για την ενοποίηση των νοσοκομειακών μονάδων και των εκσυγχρονισμό των παρερχομένων υπηρεσιών υγείας.
Αυτή η μίζερη μικροπολιτική λογική της αποφυγής της σύγκρουσης για να είναι όλοι ευχαριστημένοι έχει αποδείξει ότι μας κατάστρεψε σαν χώρα και όσοι πολιτικοί εξακολουθούν να την υπηρετούν είναι επικίνδυνοι για τον τόπο.
Καλούμε για άλλη μια φορά (όπως κάναμε και στο παρελθόν) τους βουλευτές του Νομού Ηλείας αλλά και το σύνολο τον φορέων, να σταματήσουν το θέατρο του παραλόγου και να πουν τα πράγματα με το όνομα τους: ΕΦΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ Ν. ΗΛΕΙΑΣ.
Καλούμε τους τοπικούς κοματάρχες και παράγοντες, να πάψουν να θεωρούν τη δημόσια υγεία τοπικιστικό λάφυρο, αλλά και να διευκολύνουν όσο μπορούν προς την κατεύθυνση του ορθολογισμού της νοσοκομειακής περίθαλψης.
Καλούμε τον Δήμαρχο Πύργου να θέσει το ζήτημα της σωστής λειτουργίας του Νοσοκομείου Πύργου σαν πρώτο θέμα για το Δήμο και να προκαλέσει την τοποθέτηση των βουλευτών και του Νομάρχη καθώς και την αντίδραση του Υπουργείου.
Όταν μιλάμε για την ζωή μας δεν υπάρχει καμία ανοχή.
Το παραμύθι κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει και να καταλάβουν τόσο στην Αμαλιάδα όσο και στην Κρέστενα ότι δεν έχει σημασία που είναι το κτίριο αλλά σημασία έχει να γλιτώσουμε έστω και μια ζωή παραπάνω. Μπορεί να είναι η ζωή η δική μας, των παιδιών μας, του συγγενή του φίλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα τα γράφεις.
Εδώ κάποιοι βουλευτές ασχολούνται μόνο με τα μπουζούκια και την "ομορφη" ζωή.
Με αυτά θα ασχολούνται;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΥΨΗΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ. υΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

νομιζω ότι πρέπει να εξοικειωθούμε με την κουλτούρα μας, οχι μόνο ως Ηλειοι αλλά ως Έλληνες. Τέτοιοι είμαστε τέτοιοι κυβερνώντες μας αξίζουν. Συνεπώς, μην γκρινιάζουμε. Κατά την λογική μας έχουμε ανάγκη νοσοκομείων πόλεων και όχι ενος ισχυρού νομαρχιακού. Θα υποστούμε λοιπόν τις συνέπειες.....

Ο μυστήριος