Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ......


Ο Βουλευτής κ. Κουτούκος ζητάει από τον Υπουργό να κάνει παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης για τα τριχίλιαρα, ο Δήμαρχος Πύργου ζητάει από το Υπουργείο Οικονομικών να σταματήσει το ΣΔΟΕ τους ελέγχους, οι παπάδες ζητάνε να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ  και ο Πανταζής (το καμάρι μας) απειλεί, ντουφεκάει καταδικάζεται και παραμένει στη θέση του.
Τέτοια παραδείγματα είναι πάρα πολλά σε καθημερινή βάση, που μας φαίνονται λίγα και μικρά για να ασχοληθούμε. Αθροιστικά όμως είναι πάρα πολλά και δείχνουν το πνεύμα και την φιλοσοφία του συνόλου των πολιτικών μας αλλά και του συστήματος μέσα στο οποίο κινούνται και επιβιώνουν.
Αυτή δυστυχώς είναι η σημερινή εικόνα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αυτό ενδεχομένως είναι το αίτιο της απόλεσης της εθνικής μας ανεξαρτησίας.
Μαγαζί γωνία …………

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης προκάλεσε τους ελέγχους και τώρα κάνει την "Οσία Παρθένα".
Χάλασε και ο Κουτσούκος.Επεμβαίνει στο έργο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι νόμιζα κι εγώ ότι ο Μάκης έφερε το ΣΔΟΕ στα μαγαζιά. Αμ δε....ο Γαβριήλ.....όχι ο αρχάγγελος, ο διαολάγγελος. Παιδιά μιλάμε για μεγάλη φάτσα....

Ενώ η υπόθεση της έρευνας θα σταματούσε στους 20-30 εργολάβους που αποδεδειγμένα είχαν σχέση με τα ψευτοέργα του δήμου, ο διαολάγγελος Γαβριήλ για να θολώσει τα νερά προκάλεσε, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες του στο κράτος της ΝΔ που κυβερνούσε, επιπλέον έρευνα όχι μόνο στούς εργολάβους αλλά σε κάθε επιχείριση που είχε συναλλάγή με το Δήμο.

Αυτά...αν θέλετε κι άλλα στη διάθεσή σας .

Ο μυστήριος

Ανώνυμος είπε...

Επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ αγαπητέ Μυστήριε σε ενημερώνω ότι καινούριοι ελέγχοι( δεν μιλάμε για παλιούς ελέγχους αλλά ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ)ξεκινούν σε επιχειρήσεις που είχαν μικροσυναλλαγές με τον Δήμο.
Ευθύνεται και για αυτό ο Λιατσής?
Δηλαδή τώρα χρησιμοποιεί ο Λιατσής τις γνωριμίες του στο πανίσχυρο κράτος του ΠΑΣΟΚ που κυβερνάει?
Τι έχει να μας πει ο ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ κύριος Παρασκευόπουλος για αυτό? Του φταίει και το ΠΑΣΟΚ τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε δεν γνωριζα αυτο που λες για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ελέγχους. Είναι βέβαιο? Ενημέρωσέ με.


Ο μυστήριος

Α, είναι ΠΑΣΟΚ ο Μάκης? Από πότε? Γιατί μαθαίνω ότι του ετοιμάζουν ξεφόρτωμα για τις Δημοτικες....