Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Στη νέα ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Πύργου έχουν μετατρέψει την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σε ξενοδοχείο. Πιο συγκεκριμένα η αναφερόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση της Νομαρχίας παραπέμπει στο ξενοδοχείο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.



Νομάρχη πάρε θέση. Φτιάξε πισίνα και δώσε φτηνά δωμάτια στο λαό




Μπορείτε να δείτε την σελίδα μέχρι να διορθωθεί εδώ




Πάντως χωρίς πλάκα ας κοιτάξουν αυτοί στο Δήμο να συμμαζέψουν λίγο τις ηλεκτρονικές τους υπηρεσίες που είναι ανεπαρκέστατες και εκθέτουν την πόλη πολύ περισσότερο από τον κ. Ηγουμενάκη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω είναι υπερβολή να γίνεται θέμα για ένα λαθος που έγινε.ελπιζουμε να διορθωθεί πολύ σύντομα. Η ιστοσελίδα του δήμου θεωρώ ότι είναι σαφώς καλύτερη της προηγούμενης, είναι δείγμα της προσπαθειας που γίνεται να αναβαθμιστούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του δήμου.Με τις υποδείξεις ολων μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη.τώρα το ποιος εκθέτει περισσοτερο την πολη μασ..θα φανει.

Ανώνυμος είπε...

Kalo einai omos na episimainontai ta lathi, otan malista gia tetoia site dapanontai arketes xiliades euro, eno mporoun na ginoun me poly ligotera xrimata.

Συνάδελφος Web Developer είπε...

Παιδιά όπως ξέρετε η ιστοσελίδες φτιάχνονται από ανθρωπους και οι άνθρωποι ενοίοτε κάνουν λάθη.Και δεν το λέω αυτό για να δικαιολογήσω τον δήμαρχο που προσωπικά με αφήνει αδιάφορο άλλα να για να δικαιολογήσω αυτόν που δημιουργησε την σελίδα (που προφανώς έχει κάνει λάθος και οφείλει να το διορθώσει) ο οπόιος λόγω τέτοιων κακεντρεχών σχολείων (υπάρχει διαφορά από την απλή επισήμανση ενός λάθους) μπόρεί να έχει πρόβλημα στην δουλειά του εκτός και σαν κοινωνία γίναμε ξαφνικά όλοι αλάνθαστοι.Και μην νομίζετε ότι δουλεύουμε όλοι στο δημόσιο αραχτοί χωρίς κανένα εργασιακό αγχος.

Φιλικά πάντα