Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ;;;;


Σύμφωνα με τις δηλώσεις στο ΙΟΝΙΟΝ FM του καθηγητή του ΤΕΙ Πύργου κ. Ηγουμενάκη, ο οποίος είναι πλέον πιο γνωστός και από τον ίδιο τον πρόεδρο κ. Καπλάνη, ο σύμβουλος του Δημάρχου με το όνομα Νίκος του δήλωσε ότι η ΣΕΤΤΗΛ θα κλείσει.
Το τοπίο ξεκαθαρίζει και έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί και η πρόταση του Δημάρχου για συστέγαση του ΤΕΙ με το στρατόπεδο.  Πάμε το ΤΕΙ εκεί στα 30 στρέμματα περίπου, κλείνει η ΣΕΤΤΗΛ, ελευθερώνεται ο χώρος και επεκτείνεται στα υπόλοιπα 60 το ΤΕΙ ώστε να έχουμε μία πρότυπη και ζηλευτή Πανεπιστημιούπολη. ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ.
Η πλάκα όμως είναι ότι με την ακολουθούμενη τακτική και η ΣΕΤΤΗΛ θα κλείσει και ΤΕΙ δεν θα έχουμε για να το στείλουμε εκεί.
Όσο αφορά τον σύμβουλο δεν γνωρίζω από πού πηγάζει η δυνατότητα του να λέει τέτοια πράγματα. Μήπως ο κ. Δήμαρχος θα έπρεπε να προβληματισθεί. Τους πολίτες πάντως σε κάθε περίπτωση τους ενδιαφέρουν να μαθαίνουν τι έργο παίζετε στο παρασκήνιο και τι παραμύθια τους πουλάνε στο προσκήνιο. Ανακουλουθία λόγων και πράξεων.

Εάν κάτι δεν ισχύει ας βγει ο κ. Νίκος να το διαψεύσει.

Κατεβάστε να ακούσετε το επίμαχο σημείο εδώ (4 ΜΒ)


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν θα αναρτηθούν σχόλια που θα αναφέρουν ΕΠΩΝΥΜΟ. Μας είναι τελείως αδιάφορο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ME LENE NIKO KAI EIMAI FOITHTHS ARA PROFANWS DEN EIMAI EGW! NA PAREI ALOS SEIRA META APO EMENA...........

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός μαζί σας.
Ελλειπα σε ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης στην Μέκκα...
Εκεί λοιπόν στη Μέκκα, υπηρξα μάρτυρας ενός περιστατικού:
Βγήκε κάποιος δημόσια και είπε κάτι (δεν μάθαμε ποτέ αν μετέφερε λόγια άλλου
ή ήταν δική του άποψη)
και επειδή αυτά που ειπώθηκαν δεν ταυτίζονταν με το κοινό συμφέρον, του έκοψαν τη γλώσσα, τον έδεσαν έξω από το Μεγάλο Τζαμί, και την ώρα της προσευχής της Παρασκευής τον περιέφεραν στην πόλη και οι κάτοικοι τον έφτυναν στα μούτρα....
Σκληρό μεν μέτρο , πλην όμως δίκαιο...

Στα δικά μας τώρα...
Επειδή αφενός είμαστε πολιτισμένος λαός, αφετέρου δεν ξέρουμε αν ο εν λόγω αγαπητός εξέφρασε την προσωπική του άποψη ή λόγω θέσης απλά μετέφερε αυτά που άκουσε, προτείνω να επαναφέρουμε το νόμο περί τετιμποισμού , δηλαδή να τους κουρέψουμε,(αυτόν και την πηγή του) και να τους περιφέρουμε στην πλατεία και στην αγορά με μία ταμπέλα ο καθένας στο χέρι του "είμαι τετιμπόις" και να τους λούσουμε στη ροχάλα .....
Υστερα να δω ποιος είναι μάγκας να βγαίνει να κάνει δηλώσεις δημόσια χωρίς να σκέφτεται όχι το πολιτικό κόστος αλλά τον δημόσιο εξευτελισμό....


Πορευτείτε εν Ειρήνη....
Alhadji

Ανώνυμος είπε...

Παρασκήνιο στις πλάτες των Πυργιωτών.
Είναι αυτή η παράταξη αντιπροσώπευση των ιδεών του ΠΑΣΟΚ;
Φυσικά ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ftanei pia i paramutha.na paraitithei i twrini dimotiki arxi twra!den paei allo!o dimarxos purgou den exei kanei apolutws tipota!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή την πιθανότητα αυτος ο καθηγητής να λεει παπαδες ...όχι έτσι??ότι λεει έιναι η μοναδική αλήθεια που υπάρχει στον κόσμο...ηρθε ο ηγουμενάκης και μας άνοιξε τα μάτια...κοίτα όμως να δείς..τώρα που ξεκιναει η προεκλογική περιοδος..τωρα του ηρθε η εμπνευση και μιλαει για ολουσ και για όλα??αλλα σωστα δήλωσε ΚΑΙ πολιτικός..μήπως μόνο αυτό ειναι τελικά??

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Είναι πράγματι απίστευτο το πόσο εύκολα δέχονται οι προλαλίσαντες τις θεωρίες συνωμοσίας που εξυφαίνει ένας ξένος προς την πόλη καθηγητής. Αν είστε οπαδοί άλλων παρατάξεων, αναζητήστε αλλού υλικό (υπάρχει αρκετό, πιστέψτε με) για να κάνετε αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή. Μην δέχεστε τις όποιες αιχμές πετάει ο κάθε καθηγητής ή ο κάθε ξένος προς την πόλη, ο οποίος τελικά σας κάνει συμμάχους σε βάρος του Πύργου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΜΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΜΑΣ....