Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ: ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ


Έχω κουραστεί με την υποκρισία, τη μιζέρια, την ανικανότητα. Όπου και να κοιτάξεις υπάρχουν μαζί με μια οσμή διαφθοράς του κατεστημένου που αποτελείται από δημοκρατικά εκλεγμένους, εκδότες και εργολάβους. Ένα πανηγύρι για λίγους που πληρώνουμε όμως οι πολλοί.
Με πόνο ψυχής φωνάζουν οι υπεύθυνοι της κατάντιας του Κατακώλου που πάει Καταδιαόλου. Ρίχνουν ευθύνες παντού εκτός από τους ίδιους.
Είναι τυχαίο που η μαρίνα του Κατακώλου καταστράφηκε;; Πόσα χρόνια ήταν «ορφανή» χωρίς δηλαδή κάποιον υπεύθυνο φορέα για την λειτουργία και την συντήρησή της.  
Είναι τυχαίο που το λιμάνι του Κατακώλου βούλιαξε;;; Πόσα χρόνια τα τεράστια κρουαζιερόπλοια το σκάβουν με τις τεράστιες προπέλες τους. Δεν είχε αντιληφθεί κανένας όλα αυτά τα χρόνια την ποσότητα του αμμώδη βυθού που ανέβαινε στην επιφάνεια κάθε φορά που ένα κρουαζιερόπλοιο ξεκίναγε να φύγει;; ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΒΑΖΑΝ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΜΩΔΗ ΒΥΘΟ;;;;

Επειδή όλες αυτές οι υποδομές δεν γίνανε με χρήματα δικά τους αλλά με χρήματα όλων, άρα και δικά μου, απαιτώ από τους υπευθυνο-ανεύθυνους να απολογηθούν. Και όχι μόνο οι τωρινοί αλλά και οι προηγούμενοι. Και όταν λέω υπευθυνο-ανεύθυνους εννοώ αυτούς που αμείβονται με δημόσιο χρήμα (άρα και δικό μου) για τις υπηρεσίες (!!!!) που προσφέρουν.
Επίσης έχω την απαίτηση να μάθω εάν πληρώνουν και τι πληρώνουν οι σκαφάτοι φίλοι τους και τα  κρουαζιερόπλοια.
Δεν ανέχομαι να ξαναπληρώσω κάτι που καταστράφηκε από την ανικανότητα συγκεκριμένων, για να επωφελούνται οι λίγοι και εκλεκτοί της τοπικής μικρής κοινωνίας μας.
Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ.
Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ 

10 σχόλια:

Penthesila είπε...

ποια μερα θα ναι αυτη που θα φυγουν πουλμαν ανθρωποι μεσα στο νερο και θα "γελασει" οχι το πανελληνιο αλλα ο κοσμος ολος δε ξερω αλλα ερχεται.....

Penthesila είπε...

τα κρουαζιεροπλοια πληρωνουν και πολλα μαλιστα!!!
Τα λεφτα τι τα κανουν? και τα κρουαζιεροπλοια πληρωνουν πολλα και παροχες εχουν μηδεν!
Πληρωνουν οσα και στο Πειραια και παραπανω!
και ειχαν και απαιτηση να τους ζητησουν και αλλο και εννοειται οτι οι εταιριες δε το δεχτηκαν και γιατι να το δεχτουν! ουτε εγκαταστασεις εχει ουτε τουαλετες !
Αλλα οταν τα πλοια θα εχουν φυγει θα ναι αργα πολυ για να ξαναρθουν !
Η Πατρα φτιαχνετε και εδω κοιμουνται το υπνο του δικαιου!
Μονο τι θα αρπαξουν απ τους τουριστες σκεφτονται και ο καθε πικραμενος ανοιγει και απο ενα μαγαζι και ενα χρυσοχοειο λες και πια στα πλοια πανω ταξιδευουν Ωνασιδες και Λατσιδες δε εχουν καταλαβει οτι πλεον η κρουαζιερα ειναι μαζικος τουρισμος!

Ναταλία είπε...

Βρε ανοίγεις μέγα θέμα τώρα...αλλά ποιον συμφέρει να το διαβάσει...
Από που να αρχίσεις και που να το τελειώσεις.
Από τις συμβάσεις καθαρισμού και ποιον προσλαμβάνουν;
Από το ...Τουριστικό Περίπτερο που ..θέλανε να το κάνουν κι ακόμα θέλουνε αλλά γκρεμίζεται λίγο λίγο και δεν θα υπάρχει σε λίγο;
Από τα λεφτά που φαγώθηκαν και πως φαγώθηκαν για τις μαρίνες;
Ξέρεις ποσα στοίχισαν κάποτε τα ..διακοσμητικά καγκελάκια στα παρτέρια δίπλα στο υπολιμεναρχείο;
Ξέρω εγώ που τα έλεγε ο τότε πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου...
Τα λεφτά που πληρώνουν τα σκάφη αναψυχής που έρχονται στο Κατάκολο είναι σχεδόν τα διπλάσια που πληρώνουν για να πάνε στην Τουρκία.
Γιαυτό και προτιμούν την Τουρκία.
Έχεις δει από που παίρνουν νερό;
Έχεις δει τις ....τουαλέτες για τους τουρίστες που υπάρχουν;
Άμα βρεις κλειδί, δείξτες μου και μένα...
Όσο για τα μαγαζιά...που είπε και η γειτόνισσα....άΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑλλο θέμα μεγάλο.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλικάρια δεν ζητάμε από έναν δύτη να κάνει μια κατάδυση, να μας βγάλει καμιά φωτό, να μας δείξει την ανωδομή, τα μπλόκια και την στρώση έδρασης σε τι κατάσταση είναι; Θα τον πληρώσουμε τον άνθρωπο....
Και αν υπάρχει πρόβλημα - που από ότι φαίνεται υπάρχει - κλείστε το ρημάδι και επισκευάστε το διαφορετικά θα μας το τραβήξει κανά COSTA.......... από τους κάβους και θα μας το φτάσει στα Στροφάδια

Ανώνυμος είπε...

με καφυρα και παρασκευοπουλο εχουμε σηκωσει πολλα βραβεια...καλα να παθαιτε μιας και τους ψηφισατε.παντως το κατακολο ηταν αλλα τωρα εχει παραγινει,εχει απιστευτο χαλι μιας και η νομαρχια και ο δημος πυργου το εχουν γραμμενο στα παλια τους τα παπουτσια .

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να νοιαστεί ρε παιδιά για το λιμάνι και τη μαρίνα? Είστε με τα καλά σας? Να σας θυμίσω τους αιρετούς Νομάρχες?

Ράλλης Θανάσης .....αποτυχημένος σ ό,τι έκανε, μέγας τεμπέλης

Δημητρουλόπουλος....δημ υπάλληλος, τεμπέλης, κλπ κλπ

Καφίρας....απίθανος δημόσιος υπάλληλος, παντελώς ανίκανος...θυμίζω μόνο την στάση του στα μέσα κατά την περίοδο των φωτιών...δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα...δεν φταίμε εμείς έλεγε συνεχώς

Οι τρεις τους μας κάνουν 16 χρόνια αιρετής νομαρχιακής αυτοδιοικησης. Ένα έργο εκτέλεσαν (λιμάνι και μαρίνα) και αυτό ζαβό.

Θυμάμαι τον απίθανο αντινομάρχη (ο νυν μιντιο-εργολαβος-επιχειρηματίας) που απαιτούσε μίζα από τον εργολάβο του λιμανιού!!! και τελικά μάλλον την έλαβε για να μπορέσει να συνεχίσει ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ψηφίζουμε αυτούς που μας σπρώχνουν μπροστά καλά να πάθουμε...
Όλους τους ανίκανους που μέχρι να σηκώσουν το ένα πόδι έχει βρωμίσει το άλλο. εκτός αν πρόκειται να "πάρουν" τίποτα λεφτά. Τότε κινούνται ταχύτατα!

Λεφτά δεν υπάρχουν για άλλα πράγματα, αλλά η Νομαρχία αγόρασε εκατοντάδες αντίτυπα του βιβλίου του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ (με κεφαλαία) ΦΑΚΟΥ.
τι να το κάνει? Να μη σας πω την αιτιολογία γιατί θα πέσετε κάτω από τα γέλια.

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας γιά κάποιους υπεύθυνους αιρετούς και υπαλήλλους την Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιοών της ΝΑ δεν υπάρχει??

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέα η Τεχνική Υπηρεσία της Νομαρχίας που ήταν υπεύθυνη για το έργο είναι στον Β΄όροφο της Νομαρχίας

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι υπάρχει αυτοψία για το λιμάνι επίσημη και μάλιστα με πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής!!!!!!!!!!

Alhadji