Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PARKING ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ



Γιατί στο Parking του Δήμου (πίσω από το Λάτσειο) αράζουν αυτοκίνητα που δεν ανήκουν στο Δήμο ενώ παράλληλα  του Δήμου τα αυτοκίνητα αράζουν στα πεζοδρόμια;; ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟ;;;

Ποιοι είναι αυτοί που έχουν το κλειδί της μπάρας και αράζουν το αυτοκίνητό τους για να πιούν καφεδάκι στην πλατεία ή για να πάνε στο γραφείο τους που είναι λίγο πιο κάτω;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;; 

Μήπως η λογική, η χρηστή διοίκηση και η ισονομία (ανέκδοτο) επιβάλλουν την αποκλειστική είσοδο στο  Parking του Δήμου μόνο των αυτοκινήτων του Δήμου (και σαφέστατα δεν εννοούμε των δημοτικών συμβούλων υπαλλήλων κλπ). Ο χώρος είναι υπεραρκετός για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των αυτοκινήτων του Δήμου αλλά δεν αρκεί και για τους φίλους….
Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους σε αυτή την πόλη ότι τίποτα δεν είναι τσιφλίκι κανενός;;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

71η θεση για διαφθορα και ατιμωρησια.Δεν σου λενε τιποτε;Μιλαμε για το απολυτο μπουρδελο.Η πολις εαλω.

Ανώνυμος είπε...

Πυργοτη μπραβο που τα βγαζεις ολα στην φορα.δυστηχως ολοι νομοι ισχυουν για τους δημοτες,ολοι για τους ''επωνυμους'' δημοτες,ολοι για τους ''φιλους'' των κατοχων του κλειδιου της μπαρας και αλλοι για τους ''έκλεγμενους'' της περιοχης.
στην ερωτηση σου ποιος τους εδωσε το δικαιωμα αυτο,η απαντηση ειναι ''ΟΙ ΙΔΙΟΙ'' εδωσαν το δικαιωμα αυτο στον ευατο τους.οτι θελουν κανουν.

Ανώνυμος είπε...

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ντυνουν τους δημοτικους αστυνομους με μιλιταριστικη αμφιεση.μαυρα γυαλια,καπελακι στο χακι,αρβιλα , στρατιωτικο χακι παντελονι και μαυρο δερματινο.τι ειναι αυτα ρε παιδια????τους βλεπεις πως σε κοιτανε καθως ψαχνεις να παρκαρεις και παθαινεις!
να τους βαζουν λοιπον καθε 28η και 25η να κανουν και παρελαση μετα τα σχολεια!

(γιατι δεν δοκιμαζουν να τους βαλουν τσαρουχια η` φουστανελα χακι? ετσι για κατι ποιο παραδοσιακο να βγαζουν και οι τουριστες καμια φωτογραφια μαζι τους να θυμουνται τον πυργο,οπως γινεται με τους τσολιαδες στην βουλη...)

Ανώνυμος είπε...

η δημοτικη αστυνομια του πυργου και της αρχαιας ολυμπιας εχουν κατι κοινο....δινουν κλησεις επιλεκτικα.

α και κατι αλλο....η τροχαια της αρχαιας ολυμπιας δινει πολυ βαρβατες κλησεις ΠΑΝΤΑ επιλεκτικα και διχως λογο εαν εχουν ''κακη'' ημερα.δεν μπορω να καταλαβω απο τι ειδους συνδρομο πασχουν....ισως να εχουν μπερδευτει και να εχουν ξεχασει οτι η αρχαια ολυμπια αποτελει ενα μικρο χωριο και θα επρεπε να δειχνουν κατανοηση οταν γινονται ανθρωπινα λαθη και να μην το παιζουν..φοροεισπρακτορες ειδικα οταν ακομα και οι υπαλληλοι στο δημαρχειο της αρχαιας ολυμπιας το παραδεχτηκαν...