Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ



Στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα για την προεδρία της ΝΔ ο πρώην υπουργός πολιτισμού που λίγες μέρες πριν τις εκλογές, μετέφερε τον Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στην εκλογική του περιφέρεια  έρχεται να μιλήσει στο Ν. Ηλείας.
Θυμάμαι τότε σύσσωμους του τοπικούς παράγοντες της Ν.Δ. (προεκλογικά) να σχίζουν τα ιμάτια τους στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του.
Θέλω να δώ πως θα τον υποδεχτούν.


Ο άλλος πάντως υποψήφιος αγαπητός Π. Ψωμιάδης το γιαούρτωμα το έφαγε για λόγους μικρότερης σημασίας.
Πλάκα θα έχει ο κ. Σαμαράς να γνωρίσει από κοντά τα τοπικά μας προϊόντα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι κυριοι του νομου ηλειας που θιχθηκαν με τον κυριο Σαμαρα για τον Ναο του Επικουρειου Απολλωνα αληθεια τι εκαναν τοσα χρονια για αυτον?πιεσαν για την χρηματοδοτηση της συντηρησης του?πιεσαν για ανακατασκευη των τμηματων που εχουν υποστει φθορες?πιεσαν για την επιστροφη των τμηματων που εχουν κλαπει απο τους Βρετανους?
τιποτα απο ολα αυτα.και τα παραπανω ισχυουν και για τους Μεσσηνιους συναδελφους πολιτικαντηδες τους.
Η ουσια ειναι οτι παντα χανεται η ουσια.Τι πειραζει που ανηκει ο Ναος στην Ηλεια η` στην Μεσσηνια?Το ποιος τον φροντηζει και ποιος μεριμνα για την συντηρηση του μετραει και για την προβολη του.

Οπως και να εχει ελαχιστοι τα καταλαβαινουν αυτα και ακομα λιγοτεροι εχουν γνωσεις γυρω απο τον συγκεκριμενο Ναο ωστε να μπορουν να αντιληφθουν την σημαντικοτητα του .

Τωρα εσεις καθιστε και προπαγανδιστε τον κυριο Σαμαρα με τις απαραδεκτες αφισες που προτρεπετε εμεσα τον κοσμο να του εκτωξευσουν ντοματες(...) δειχνοντας ετσι το επιπεδο σας,τον χαρακτηρα σας, την νοοτροπια σας και το ειδος της αντιπολιτευσης που ασκειτε.
Ειναι απαραδεκτο ο Ναος του Απολλωνα να σαπιζει απο την αδιαφορια των νεοελληνων ενω την ιδια ωρα οι κοστουμαρισμενοι πολιτικοι της Ηλειας και της Μεσσηνιας να τσακωνονται σε ποιον ανηκει...το σιγουρο ειναι οτι κανεις απο τους δυο δεν τον αξιζει μιας και οι δυο πλευρες δεν εκαναν τοσα χρονια απολυτως τιποτα για τον Ναο αυτον.(στους ολυμπιακους του 2004 μαλιστα τον ειχαν καλυψει...με σκεπαστρο...)
Μετα μαχεστε για την μακεδονια...ενω αδιαφορειτε για αυτα που εχετε.
Τα πολιτικα παιχνιδια στην χωρα μας,κοστιζουν ακριβα δυστηχως εις βαρος την πολιτιστικης μας κληρονομιας...