Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Camera Zizanio: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Σας πληροφορούμε ότι το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με την υπ'αρ. 129135/Γ7 εγκύκλιό του της 19/10/2009 ενημερώνει όλα τα σχολεία της χώρας για τη διεξαγωγή του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 9ης Camera Zizanio που θα πραγματοποιηθούν από τις 4 ως τις 12 Δεκεμβρίου 2009 στον Πύργο της Ηλείας και καλεί τους διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν τη συμμετοχή των παιδιών στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ (προβολές, εργαστήρια κλπ).

Κατά συνέπεια, όσα σχολεία επιθυμούν να μεταβούν στον Πύργο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Φεστιβάλ στον Πύργο (τηλ. 2621081172, e-mail kidfest@otenet.gr) ή στην Αθήνα (τηλ. 2108664470, e-mail festival@olympiafestival.gr, olyffest@otenet.gr) και να ζητήσουν πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τη μετάβαση και διαμονή τους κλπ.

Ο συνδυασμός των μοναδικών προβολών με τις ποιοτικές ταινίες για παιδιά και νέους και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ, με μια επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία αποτελεί ευκαιρία για μια ιδανική εκπαιδευτική εκδρομή.

Nikos Theodosiou
http://theodosiou.wordpress.com
nikos.theodosiou@gmail.com
theodosiou@olympiafestival.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιος εκπαιδευτικος προορισμος?η αρχαια ολυμπια???ας γελασω....
που δεν υπαρχει ουτε μια βιβλιοθηκη,που στα μουσεια στην καβαντζα οι ξεναγοι καπνιζουν?,που η δημοτικη αστυνομια ριχνει κλησεις οπου ναναι για πλακα?,που δεν υπαρχει τιποτα ουτε γυμναστηριο ουτε τιποτα?που δεν εχουν τοσα χρονια φτιαξει ενα πανεπιστημιο?
εχουμε βαρεθει να ακουμε ανοησιες τοσα χρονια.εαν ηθελαν θα τα ειχαν φτιαξει ολα αυτα.μα και πως να γινουν και ποιος να ερθει να τα δει οταν δεν υπαρχει αεροδρομιο..
ενταξη συνεχιστε να υμνειτε μια περιοχη που δεν προσφερει απολυτως μα απολυτως τιποτα πλην αυτων που εχουν ηδη γνωσεις και απλα επισκεπτονται την ολυμπια για δικους τους λογους.
κριμα και παλι κριμα μια τοσο εξαισια και αρχαιολογικης σημασιας περιοχη στο ελεος ανικανων πολυλογαδων πολιτικων.
ωστοσο καποιοι δεν πτοουνται και ζουν στον κοσμο τους και υποσχονται πολλα καθως διοργανωνουν τετοιου ειδους εκδρομες.
ολα τα παραπανω ισχιουν και για τον πυργο.αλλη μια πολη του τιποτα.δεν εχεις να κανεις τιποτα,δεν εχεις να ψυχαγωγηθεις με κατι ουσιαστικο.ολο καφετηριες,βρωμικες παραλιες,σπασμενα πεζοδρομια,δρομοι με αναρχο παρκαρισμα και εναν δημαρχο που εχει τοποθετησει παγκακια παντου.
αυτα.