Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗ



Είχα την εντύπωση πως ο Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου είχε στοχοποιήσει σαν ένα από τους υπευθύνους για το κτιριακό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει το ΤΕΙ και τον Δήμαρχο Πύργου.
Και λέω είχα την εντύπωση γιατί οι σπουδαστές και κατάληψη στο Δημαρχείο Πύργου έκαναν και τον Δήμαρχο Πύργου κατάγγελλαν (μεταξύ των άλλων).
Πιο αναλυτικά:
Σε πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σπουδαστές για το κτιριακό αναφέρουν:

«Τέλος, καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Μ. Παρασκευόπουλο, τον Νομάρχη Χ. Καφύρα και τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Πατρών Σ. Καπλάνη για την απραξία τους, καθώς επίσης και τις πολιτικές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που δημιουργούν σχολές χωρίς κατάλληλες υποδομές και συνθήκες καθώς επίσης και τη συνεχή υποχρηματοδότηση της παιδείας.»


 Επίσης σε απόφαση της γενικής τους συνέλευσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου μεταξύ της επετειακής συνθηματολογίας αναφέρουν:
«Στο Τ.Ε.Ι. ΠΥΡΓΟΥ αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και ιδίως το μόνιμο δηλαδή το κτιριακό είναι υποχρέωση μας να το συνδέσουμε με την επέτειο της εξέγερσης και να κινητοποιηθούμε ξανά με νέες μορφές πάλης προτέινουμε
ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ
Δευτέρα 16 Νοεμβρίου να προβληθεί ταινία σχετική με την εξέγερση, καθώς και να διεξαχθεί συζήτηση ανοιχτή για το Πολυτεχνείο,πολύπλευρη και δημοκρατική»

Τι μας λέει ο Σύλλογος Σπουδαστών με λίγα λόγια:
Έχουν σοβαρό πρόβλημα με το κτιριακό, ένας από τους υπευθύνους για τη μη λύση του είναι και ο Δήμαρχος Πύργου και αποτελεί υποχρέωση τους να συνδέσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου με νέες μορφές πάλης για το κτιριακό εκ των οποίων η μια θα είναι και ανοιχτή συζήτηση την Δευτέρα 16-6-2009
Το αστείο ή καλύτερα το γελοίο της ιστορίας είναι ότι σαν βασικό προσκεκλημένο για την διεξαγωγή της συζήτησης είχαν τον Δήμαρχο Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλο.
Τι να πει κανείς για την ανακολουθία λόγων και πράξεων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν οι σπουδαστές αντιλαμβάνονται έτσι την πάλη για την επίλυση του κτιριακού σε λίγα χρόνια ούτε το Πολυκλαδικό δεν θα έχουν και δεν θα τους φταίει μάλιστα και κανείς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ.

ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

συγκλονιστικα πραγματα μπορει να ακουσες στην εκδηλωση για το πολυτεχνειο και δεν αντιλεγω καθολου σε αυτο αλλα απο την αλλη αυτο μας ειναι αδιαφορο και ασχετο με την συγκλονιστικα μιζερη πολη που διοικει ο κυριος δημαρχος και απο οτι εχει αποδειξει μεχρι σημερα ειναι πολυ λιγοτερος των καταστασεων και το επιτελειο του ανικανο να επιλυσουν σοβαρα μα απλα προβληματα των δημοτων.

απλα κανε μια βολτα στην πολη μας και τα βλεπεις τα χαλια.

ενταξη ειναι ηθικος αξιολογος ανθρωπος αλλα ως πολιτικος και συγκεκριμενα ως δημαρχος παρολο που του δωθηκε η ευκαιρια εχει αποδειξει οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει.

Ελπιζω μοναχα να μην μπει στον κοπο και ξαναβαλει υποψηφιοτητα γιατι δεν αντεχει η πολη μας αλλες αλχημειες και χασιμο χρονου απο ιδεολογους {που θα επρεπε να βρισκονταν ως λεκτορες σε πανεπιστημια }