Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Η ΝΔ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΑΠ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΝΕΙ PARTY

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση από το ΤΡΟΚΤΙΚΟ:

«Πραγματικά βρε παιδιά αυτό και αν είναι είδηση. Ενώ η Ν.Δ ακόμα θρηνεί για τη βαριά ήττα των +10 μονάδων στο Τει Πύργου, η μέχρι πρότεινος κυβερνητική παράταξη, διοργανώνει party την Παρασκευή. Κεραυνός εν αιθρία η κίνησή τους και όλοι στο νομό της Ηλείας, αναρωτιούνται αν ζουν στον Πλανήτη γη ή στον πλανήτη Goofy. Και ενώ κεντρικά έχει δοθεί η κατεύθυνση να κρατηθούν ήπιοι και χαμηλοί τόνοι και...παρά τις συστάσεις των Κεντρικών της ΔΑΠ, τα παιδιά εκεί κάτω, πέρα βρέχει.Απορεί κανείς αν έχουν συνηδειτοποιήσει ότι η ΝΔ έχει υποστεί την τραγικότερη ήττα που υπέστει δεξιά κυβέρνηση από το 1961 και μετά... Είναι η πρώτη ΔΑΠ σε όλη την Ελλάδα που κάνει μία τέτοια κίνηση και που βέβαια εκτός από κύμα χλεβασμού, έχει προκαλέσει και έντονες αντιδράσεις και προβληματισμούς τόσο στην ΟΝΝΕΔ Ηλείας όσο και στα κεντρικά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣΕπισημαίνω το λογότυπο της ΔΑΠ από το πάρτυ...»

Το σχόλιό μας είναι ότι μάλλον οι συγκεκριμένοι ΔΑΠίτες γιορτάζουν από τώρα την επιστροφή των Μητσοτακικών στην αρχηγία της Ν.Δ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε τι ενοχλεί η επιστροφή Μητσοτακικών δεν κατάλαβα, μην ξεχνάτε ότι ο Γιώργος είναι ο 3ος Παπανδρέου που κυβερνά την χώρα!

Ανώνυμος είπε...

ας κανουν οσα παρτυ θελουν και για οποιους λογους θελουν και κανενα προβλημα.δικαιωμα τους ειναι.
ελπιζω μονο να μην επαναληφθουν οι ασυδοσιες που εκανε η ΠΑΣΠ τον μαιο 2009 και εκανε ολοκληρη την περιοχη να μεινει ξαγρυπνη επι ΔΥΟ μερες!!!!!τοτε για οσους δεν το γνωριζουν οι κατοικοι της περιοχης γυρω απο το ΤΕΙ ξαγρυπνοι περιμεναν ποτε οι νεανιες θα ληξουν το παρτυ...στις 5 τα ξημερωματα και τις 2 μερες το ελειξαν.και το χειροτερο ειναι οτι η αστυνομια δεν μπορουσε να επιβαλει την ταξη λογο...του ασυλου.
μετα τι πασοκ και νδ.στα ιδια τερτεπια πατανε ολοι και κυβερνανε.
ευχομαι πολυ οτι δεν θα παρεκτραπουν διοτι θα ακολουθησουν μυνησεις προς τους υπευθυνους σε περιπτωση που μετατρεψουν το ΤΕΙ σε κλαμπ....οπως και τον μαιο που περασε

Ανώνυμος είπε...

Πυργιώτες θα έπρεπε να ντρέπεστε..
1.000.000 το μήνα αφήνουν στην κωλο πόλη σας οι φοιτητές και σας πείραξε που δυο βράδυα δεν κοιμηθήκατε.

Ζωα θα μείνετε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι οι χώροι του ΤΕΙ χώροι διασκέδασης. Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει, τα ΑΕΙ-ΤΕΙ να γίνονται CLUB με τις σχολές να μετατρέπονται σε απέραντους σκουπιδότοπους. Πραγματικά είναι λυπηρό να γράφονται απόψεις όπως η παραπάνω (12.31). Μια πόλη δεν έχει ανάγκη από τμήματα τριτοβάθμιας Club.

Ανώνυμος είπε...

ειναι θεμα παιδειας και συμπεριφορας.εση θα επρεπε να ντρεπεσαι που λες οτι ο πυργος ειναι κωλοπολη.

την κωλοπολη την κανουν οι κατοικοι της ,τυπου σαν εσενα που φανταζομαι οτι συμπεριφεσαι οπως μιλας.
τι 1 εκατομυριο αφηνουν το μηνα?που δεν εχουν να πληρωσουν 160 ευρω το μηνα νοικι....
ασε ρε μεγαλε τραβα στην πολη σου και παρατα μας

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο κριτήριο έχει ο φίλος στο σχόλιο 12.31 για να χαρακτηρίζει μια πόλη και τους κατοίκους της. Ντροπή είναι να πραγματοποιούνται σε χώρους ανώτατης εκπαίδευσης πάρτι και τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Τέτοιες συμπεριφορές ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις φωνές για κατάργηση του ασύλου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ...

ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΑΔΥΑ..
ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΙ?

κλητος είπε...

φίλε μου , διέπρεψες πάλι!!
Σε διάβασα στο troktiko.
Αντε και σε ανώτερα