Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΕ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ


Με αφορμή την δημόσια διαβούλευση που έχει ξεκινήσει για τα κρατικά αυτοκίνητα και με δεδομένο ότι η άποψη μας είναι ότι η δημόσια περιουσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός που κατέχει μια προσωρινή θέση (διορισμένος ή αιρετός) δημοσιεύουμε φωτογραφία κρατικού αυτοκινήτου που ανήκει στο Νοσοκομείο Ανδρέας Παπανδρέου και είναι σταθμευμένο στο Parking του super market «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ».

Η λογική λέει ότι σίγουρα δεν ήταν εκεί για υπηρεσιακές ανάγκες αλλά μάλλον για ψώνια. Λογική επίσης δεν υπάρχει όταν ο άνθρωπός σου χάνεται και το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι ανίκανο να του προσφέρει την παραμικρή βοήθεια που δεν είναι άλλη από αυτή της ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Αλλά πως θα κάνουν μεταφορές ανθρώπων όταν μεταφέρουν ψώνια από τα μπακάλικα.

Ανάλογη ανάρτηση είχαμε κάνει και για τον Δήμαρχο Αλιφείρας (εδώ) και θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι όταν κάποιοι σταματήσουν να μας προκαλούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κοροιδο ειναι να χρησιμοποιησει ο συγκεκριμενος το αυτοκινητο του?ας πληρωνει το δημοσιο τις μετακινησεις του...μιας και το λιτρο της βενζινης ειναι ψηλα..
επειδη αλλαξε η κυβερνηση δεν σημαινει οτι αλλαξε και η νοοτροπια.....σιγα μην βαλουν μυαλο ολοι αυτοι οι κοτζαμπασιδες της νεοελλαδας...που αμαβρωνουν τα παντα απαξιωνουν τα παντα και στο τελος βγαινουν και εχουν αποψη.ευθηνη σιγουρα εχουν αλλα εχει και ο κοσμος που εκανε το σφαλμα να ψηφισει λαθροπαραπολιτικους που επελεξαν με τα ...κριτηρια που συνιθιζουν να επιλεγουν τους γνωστους-αγνωστους σε θεσεις κλειδια της δημοσιας μηχανης.
αλλα και να τους ξηλωσουν (πραγμα αδυνατο) ποιος ρε παιδια θα τους αντικαταστησει?υπαρχουν αξιοκρατικοι και αμερολιπτοι κρατικοι μηχανισμοι στην ελλαδα?
τιποτα ολα ενα τιποτα ειναι οχι μονο στην πολη μας και στον νομο μας αλλα γενικοτερα.οποιος εχει κοτσια να σηκωθει να φυγει διοτι η ελλαδα δεν προσφερει απολυτως τιποτα στον πολιτη.μα απολυτως τιποτα...