Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΕΙΔΗ BLOG ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ....ΦΑΛΤΣΑΡΟΥΝ


Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ ήταν το πρώτο bog που έκανε ανάρτηση για την εκπομπή του «ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ» (εδώ) και εάν δεν κάνω λάθος είναι το μόνο blog που τον είπε ΑΔΕΛΦΑΡΑ, ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙ και άλλα πολλά (εδώ). Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλα blogs, δημοσιεύματα στις εφημερίδες, ομάδες στο fb κλπ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Με έκπληξη διάβασα (10 μέρες μετά) στο «ΑΠ΄ ΑΛΛΟΥ…» ότι κάποια blog ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΛΤΣΑΡΟΥΝ και σε συνέχεια σχολίου του που δημοσιεύθηκε για την συγκεκριμένη ανάρτηση μας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο τίτλος περί ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΥ ΦΑΛΤΣΟΥ απευθύνεται στον ΠΥΡΓΟΤΗ

Επειδή ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ την επιθετικότητα του τίτλου της ανάρτησής του και επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα κουλτουριάρης ώστε να παράγω πολιτισμό θα σας αποκαλύψω ότι η επίθεσή μου στον ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ αποτελεί ένα πείραμα επηρεασμένο από την ταινία "Μπρούνο" και τον ηθοποιό Σάσα Μπαρόν Κοέν.

Μια φορά μουρλός ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ….. εκατό εγώ.

Και για να μην παρεξηγηθώ. Η σάτιρα σαφέστατα δεν πρέπει να έχει όρια, αλλά αν θεωρήσω ότι με προσβάλει έχω το δικαίωμα να πώ ΜΑΛΑΚΑ και ΑΔΕΛΦΑΡΑ αυτόν που την κάνει.

Απλά πράγματα.

3 σχόλια:

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

:)
Καλό και το δικό σας πείραμα

Λοιπόν, για να μη συνεχίσω κι εγώ μιλώντας για δικό μου πείραμα :)...

Τα πράγματα έχουν ως εξής:

1. έγραψα σχόλιο στο blog σου ΟΤΑΝ έτυχε να διαβάσω την ανάρτησή σου ενημερωμένος από μήνυμα που μουηλθε από το σχετικό σας Group στο facebook
(φυσικά και δεν κοίταξα την ημερομηνία της διπλής σου -αν δεν κάνω λάθος) ανάρτησης

2. Με διαφορά μιας μέρας από εσάς (σήμερα το πρόσεξα κι αυτό) και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ Ηελιακο blog έκανε σχετική ανάρτηση...

3. Κάνεις λάθος. Το κείμενο που ανάρητσα στο Blog μου, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

4. Το κείμενο αυτό το ανέβασα την ημέρα που -όπως γράφω- δέχτηκα πρόσκληση από φίλη για ένα group που φτιάχτηκε στο faceboook για ο ίδιο θέμα...

5. Το ίδιο ακριβώς κείμενο (χωρίς την αναφορά σε blogs) έχω δώσει και στην ΠΡΩΤΗ για δημοσίευση από την ίδια ημέρα και δεν το έχει βάλει ακόμη λόγω ελλειψης χώρου.
(στο αναφέρω για να μη θεωρηθεί ότι εγώ συνεχίζω να αναφέρομαι στην ανάρτησή σου)

6. Φυσικά και δεν υπάρχει θέμα επιθετικότητας... παρά μόνο έντονης διαφωνίας για το ύφος της αντίδρασή σας.

Να είσαστε καλά.
Να είμαστε καλά για να διαφωνούμε
(στη ζωή μου οι συμφωνίες και οι ομοφωνίες με τρομάζουν...)

ΥΓ και Συγνώμη αν τελικά κάπως ενόχλησα, ενώ δεν ήταν η πρόθεσή μου...

Ανώνυμος είπε...

Πυργότη αν και δεν συμφωνώ με την άποψή σου ειλικρινά αυτή είναι μια από τις πιο πετυχημένες και έξυπνες αναρτήσεις που έχεις κάνει.

Maria είπε...

Είμαι η δημιουργός του γκρουπ στο FB kai θα ήθελα να πω πως σημασία δεν έχει ποιός έκνε τι, αλλά το ότι δώσαμε την ευκαιρία στον Ηλείο πολίτη να διαμαρτυρηθεί για το περιστατικό. Και εγώ πχ έκανα δημοσίευση στο δικό μου μπλογκ, αλλά δεν αυτόπροβλήθηκα τόσο πολύ... Σημασία έχουν οι ενέργειες που κάνουμε , όχι να προβληθούμε.

Καλησπέρα!!