Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΕΔΩ Η ΝΔ ΧΑΝΕΤΑΙ …. ΚΑΙ Η ΔΑΠ ΧΑΪΔΕΥΕΤΑΙ



Σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ σε άλλο τοπικό blog (εδώ) κατηγορεί για εμπάθεια όσα blogs την κατηγόρησαν που κάνει party μια εβδομάδα μετά την ήτα (πανωλεθρία θα έλεγα καλύτερα) της ΝΔ στις εθνικές εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι δεν έχει δοθεί καμία εντολή απαγόρευσης για να μην γίνει αυτό το πάρτυ από τα κεντρικά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ λόγω πένθους»

Επειδή ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ αναδημοσίευσε την σχετική ανάρτηση από το ΤΡΟΚΤΙΚΟ, όπως έχουν κάνει πολλές φορές blogs για θέματα που αφορούν την περιοχή μας (και καμία φορά δεν δέχθηκαν καταγγελία) και επειδή η καταγγελία αναφέρεται σε πληθυντικό αριθμό και άρα σε εμάς προφανώς, δημοσιοποιούμε την οδηγία από την Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού & Προγράμματος της ΝΔ που αναρτήθηκε στο fimotro.blogspot.com και η οποία κοινοποιείται στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ και σαφέστατα την διαψεύδει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: σε καμία περίπτωση δεν ήταν μέσα στις προθέσεις μας να αξιολογήσουμε με το εάν πρέπει ή όχι να κάνει πάρτυ η ΔΑΠ (είναι τελείως αδιάφορο σε εμάς)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: το μόνο μας ενδιαφέρον για την υπόθεση είναι η απλή αναδημοσίευση του από ένα blog μεγάλης επισκεψημότητας αφού αφορούσε ένα ζήτημα της περιοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: είμαστε και εμείς ανορθόγραφοι αλλά δεν ζητάμε να ασκήσουμε πολιτικό σχεδιασμό για το μέλλον της χώρας (κακία που προκύπτει από την ανάρτηση στο fimotro)


.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (14-10-2009)

Για λόγους ηθικής τάξης αναδημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση που μας έκανε γνωστή αναγνώστης

Ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ. για το πλαστό «έγγραφο» που ανάρτησε το blog fimotro


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας ουδέποτε συνέταξε, απέστειλε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο έχει σχέση ή γνωρίζει για το δήθεν «έγγραφο», που το blog fimotro ανάρτησε.

Το έγγραφο είναι πλαστό και οι διακινητές του, πλαστογράφοι και προβοκάτορες.

Το έγγραφο μπορείτε να το βρείτε εδώ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2 (14-10-2009 ώρα 10:35)

Η ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Η συγκεκριμένη γραμματεία έχει 210 7254005-6 (δηλαδή 210 7254005 και 210 7254006) ενώ το έγγραφο γράφει 210 72540056 που έχει 11 ψηφία και όχι 10.

Ζητάμε συγνώμη δεν ήταν γνωστή η πλαστότητα του και μπορεί να μην ξέρω αν είμαστε προβοκάτορες αλλά σίγουρα δεν είμαστε πλαστογράφοι

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραπληροφορηση λοιπον οτι θα γινοταν το παρτυ της ΔΑΠ στο ΤΕΙ.τελικα η ΔΑΠ ειχε κλεισει συγκεκριμενο κλαμπ να κανει το παρτυ.

Παντως οποιος θελει να ειναι δικαιος θα πρεπει να αναγνωρισει στην ΔΑΠ οτι ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ οτι ΔΕΝ σεβαστηκαν οι νεανιες της ΠΑΣΠ τον περασμενο μαιο που μετετρεψαν το ΤΕΙ σε κλαμπ,κοβανε εισοδο,ξεφτιλισανε το ασυλο τελειως μα τελειως με το να παιζουν μουσικη 2 μερες ως τις 5 το πρωι γραφοντας στα παλια τους τα παπουτσια ολους τους περιοικους που την επομενη εργζονταν.και το χειροτερο?δεν τιμωρηθηκαν....
επομενως αφηστε τηνν ΔΑΠ και γραφτε κανα αρθρο για την ΠΑΣΠ και τα εργα της...
για αυτο και μονο εσεις κυριοι των blogs που ο ενας δανειζεται αρθρα απο το blog του αλλου να ειστε αντικειμενικοι και δικαιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Γείτονα, σου έχω ξανα πει ότι το παρτυ το εκανε μια φωνη.
Εσύ το χαβά σου.

Αφού κοιμόσουνα ρε εκείνη την ώρα με το πρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γείτονα όταν κάνεις μια δουλειά κάντη σωστά τουλάχιστον.

Ρε γείτονα δεν υπάρχει τίποτα κρυφό ρε στο internet.

Να εύχεσαι να μην ξεφτυλιστείς.

Φιλιά στο πρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

σε εναν νομο οπως την Ηλεια που εχει τοσα και τοσα προβληματα και ειδικοτερα εχει καταστραφει απο πυρκαγιες καποιοι νοιαζονται για ενα παρτυ και μαλιστα απειλουν.
απαραδεκτα.εξαλου δεν εγραψε τιποτα το προσβλητικο ο ανθρωπος.προφανως δεν μπορεσε να κοιμηθει για 2 βραδια στο παρτυ του μαιου και εχει θυμωσει.βαλτε τελεια και παυλα.τι απειλες και δεν υπαρχει τιποτα κρυφο στο δυκτιο.για ονομα του θεου.απαγορευετε να γραφει καποιος τον πονο του?εξαλου δεν προσβαλε κανεναν και ουτε μιλησε κοματικα.
το ΤΕΙ εξαλου εχει πολυ σημαντικοτερα προβληματα που καλο ειναι ολοι μαζι να βοηθησουμε στην επιλυση τους.
αυτα.
φιλικα

Ανώνυμος είπε...

Πλαστογράφο και προβοκάτορα χαρακτηρίζει η Ν.Δ όχι μόνο το blog φιμοτρο αλλά κι εσάς ως διακινητές πλαστών εγγράφων.
http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=55514&Itemid=151