Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;;


Δεν μπορώ να αντιληφθώ την υπερβολική χρήση του εθνικού μας συμβόλου στην προεκλογική τακτική της Ν.Δ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η σημαία μας να κυματίζει σε κομματικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται μέσα στην Ελλάδα μας.

Όλοι είμαστε Έλληνες. Είναι σαφέστατο αυτό και μη αμφισβητήσιμο. Δεν είμαστε υπό διωγμό, δεν κάνουμε επανάσταση, δεν είμαστε σε πόλεμο, δεν είναι εθνική επέτειος.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ, απλά, που σε λίγο θα τελειώσουν.

Θα μπορούσα αυτό να το καταλάβω αν κάποιος πολιτικός αρχηγός πήγαινε στην Αυστραλία, στους εκεί ομογενείς να τους βγάλει λόγο. Εκεί όντως θα έπρεπε να κυμάτιζε το σύμβολο του Ελληνισμού.

Εδώ όμως γιατί;;;

Αυτοί που τις κρατάνε είναι περισσότερο Έλληνες από εμένα;; Πληρώνουν παραπάνω φόρους, δεν φοροδιαφεύγουν, κάνανε παραπάνω στρατό, προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στο κράτος, είναι καλύτεροι οικογενειάρχες, είναι καλύτεροι χριστιανοί από μένα, δεν ξενοπηδάνε, δεν έχουν πολεοδομικές παραβάσεις, δεν υπάρχουν άραγε σε όλους αυτούς καταπατητές δημοσίων εκτάσεων;;;;;;;;

Ποιο μήνυμα θέλει να περάσει το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. Ότι αυτοί είναι πατριώτες και όλοι οι άλλοι προδότες. Ότι αυτοί αγαπάνε την Ελλάδα και όλοι οι άλλοι όχι.

ΣΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΨΗΦΩΝ.

ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ.

Κάποια πράγματα δεν πρέπει να κομματικοποιούνται. Πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε την αξία τους και αυτά που πρεσβεύει σαν σύμβολο.

Κύριοι σεβαστείτε τουλάχιστον την σημαία. Γιατί όλα τα υπόλοιπα τα κάνατε …. (δεν θα το πω)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΓΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

Δεν θα σου δώσω την χαρά να σε λογοκρίνω. Εξάλλου αυτό που λες το γνωρίζω και το παραδέχομαι. ΕΣΥ;;;

Ανώνυμος είπε...

NAI ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ... ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΌ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟ 2007 ΚΑΤΕΒΆΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ... ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

EISAI VLAKAS ME PATENTA..TA GELOIOPOIHSES OLA

Ανώνυμος είπε...

ασχετα με οσα λετε εσεις για τις σημαιες το θεμα ειναι οτι πασοκ και νδ εχουν χρεωκοπησει την χωρα.αυτοι κυβερνουν εναλλαξ απο την πτωση της χουντας και κανουν κουμαντο.μια ο ενας μια ο αλλος.
και η μοιρα αυτου του τοπου απο οτι φαινεται δεν προκειτε να αλλαξει ποτε των ποτων γιατι ο κοσμος δεν εχει αλλαξει νοοτροπια,γιατι ο κοσμος ξεχνα τι εστι πασοκ και νδ.απο εκει και περα λοιπον καθιστε και μαλωστε για το ποιο ειναι προδοτης η` οχι και για το ποιος βαζει λιγοτερες και περισοτερες αφισες και για το ποιος βαζει ελληνικες σημαιες.δειχνουν ποσο ειστε στα πραγματα γιατι χρησιμοποιουν η` οχι περισοτερες η` λιγοτερες σημαιες ΔΕΝ εκαναν τιποτα για τους πυροπλυκτους οι μεν οπως ΔΕΝ εκαναν τιποτα οι δε για τους σεισμοπληκτους του αιγιου και της αθηνας.
οταν λοιπον κανετε στην μπαντα την νοοτροπια ποιος εκανε τι και ποιος δεν εκανε τοτε ελατε να συζητησουμε γιατι διαφορετικα ειπωνονται ανοησιες.
και προς αποφυγη παρεξηγησεων ουτε πασοκ ουτε νδ ουτε λαος ουτε τιποτα απο αυτα τα σκατα δεν ψηφιζω γιατι δεν υπαρχει κανεις στην βουλη που να εννοει αυτα που ρητορευει με το..γνωστο ακαδημαικο υφακι....
αντε και καλη νικη σε αυτους που υποστηριζετε και καλες..αλλαγες...κοροιδα

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
ΝΑΙ
ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
(η αριστερα ειναι απο αλλο ανεκδοτο)

Ανώνυμος είπε...

Το θράσος είναι δικό σας ¨πλεονέκτημα¨
Αυτό πληρώνετε αύριο Ελληνάρες της Ν.Δ που δεν κλέβετε, δεν , δεν, δεν , δεν ξενοπηδάτε .

Ανώνυμος είπε...

νδ - χρυσαυγή είναι το ιδιο μαγαζι

Ανώνυμος είπε...

άντε να μάθετε ελληνικά στο αμερικανάκι που βγάζετε...

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε η παρουσια της φασιστικης οργανωσης 'χρυση αυγη' ειναι αποτελεσμα της ανοχης της νδ και του πασοκ.απο το 80 που δραστηριοποιειται ουδεις προσπαθησε να την θεσει εκτος νομου.επισης και το πασοκ και η νδ ειναι υπερ της υποχρεωτικης στρατιωτικης θητειας.ασε λοιπον τις πασοκικες αρλουμπες για αλλους.ιδιοι ειστε και πρασινοι και μπλε.εμπλεκομενοι στην παραπολιτικη των χρηματισμων,των μικροπολιτικων ρουσφετιων και της ασυδοσιας του δημοσιου.πασοκ και νδ απο την μεταπολιτευση χρεωκοπησαν την χωρα στα 400 δις και τωρα καποιοι...λεω καποιοι ηλιθιοι θα ξαναπανε να τους ψηφισουν.
τετοιοι ειστε τετοια χωρα της φαπας αξιζετε. ασε λοιπον την χρυση αυγη που το μαγαζι της τουλαχιστον το ξερουμε και δεν μπαινουμε.το μαγαζι του πασοκ και της νδ που σε κατακλεβει καθε μερα ποτε θα το συνηδητοποιησεις για να μην ξαναπατησεις.γιατι σε 6-7 χρονια βλαχο ελληνα με την ιδια νοοτροπια θα πας να σταυρωσεις τους μπλε βριζοντας τους πρασινους και παει λεγοντας.εχει καταντησει κοροιδια και δυστηχως ουδεις φαινεται να καταλαβενει τι του γινεται.αλλα αμα ξεχασατε τις πυρκαγιες....καλα να παθετε.τραβατε λοιπον να ψηφισετε και καλη ζωη σε λογου μας