Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ


Καλή η παρέλαση δεν λέω, αλλά δεν φταίνε και σε τίποτα τα καλαθάκια. Εξάλλου προορίζονται για άλλη δουλειά και όχι για να σκαρφαλώνουμε πάνω σε αυτά. Βέβαια τι να πεί το καημένο το καλαθάκι όταν το αστυνομικό όργανο 1 μετρο παραπέρα δεν λέει τίποτα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ηταν να τεθουν εκτος νομου οι μιλιταριστικου τυπου παρελασεις μιας και δεν εχουν θεση στην δημοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

καλό είναι να τεθούν εκτός νόμου τα κόμματα που δεν σέβονται το Σύνταγμα και την ιστορία αυτού του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

σεβασου την ιστορια του τοπου και το συνταγμα με το ηθος σου και τις γνωσεις σου.αλλα συγνωμη...εση δεν μπορεις να το κανεις αυτο διχως να εισαι στο χακι με αρβιλες....και να διαχωριζεις αριστουχους να κρατησουν την σημαια επειδη δεν ειναι ελληνες.
και κατι αλλο.ειμαστε στο 2009 και μπαινουμε στο 2010,δεν ειμαστε στο 1936....ριξε μια ματια στο ημερολογιο σου και ξυπνα!

Ανώνυμος είπε...

Για μια χώρα δεν παίζει ρόλο το έτος που βρίσκεται αλλά η βαριά ιστορία που κουβαλάει...εάν δεν γουστάρεται τις παρελάσεις και οτιδηποτε Ελληνικό τότε:
1. πάψτε να αυτοαποκαλήστε Ελληνές και αλλάξτε ιθαγένεια
2. μετακομίστε σε άλλη χώρα
3. σταματήστε να μας πρίζεται τα .... χωρίς σοβαρούς λόγους

Δήλαδη όποος αγαπάει τη Χώρα του είναι φασίστας ρε αντε απο εδώ ρούχλες

Ανώνυμος είπε...

742μμ ...οχι δεν εισαι φασιστας καθολου!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ............ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ειναι κριμα που ακουγονται φασιστο-αποψεις τυπου χρυσης αυγης.
ειναι λυπηρο και τρομακτικο πως καποιοι (742) αντιλαμβανονται την χωρα τους και πως επιθυμουν να επιβαλουν τις αποψεις τους με τον δογματικο και διδακτικο τροπο που τους διακρινει...
θα επρεπε να ντρεπονται για αυτα που λενε και να μην ακουγονται καν αλλα η δημοκρατια πασχει και δυστηχως τα φασιστοειδη φαντασματα του παρελθοντος εκμεταλευομενοι την ελευθερια αποψεων εισβαλουν και προσβαλουν τους παντες και τα παντα.και πρωτα απο ολα την πατριδα τους που ηταν ανεκαθεν η γενετειρα της δημοκρατιας.

Ανώνυμος είπε...

836 μάλλον δεν κατάλαβες καλά τον 742... η αναφορά του βγάζει μαι απελπισία. αν ήταν έτσι τα αυτοαποκαλούμενα χρυσά αυγά τότε δεν θα μας τρόμαζαν καθόλου.