Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ;;;;;;;;;;;


Σε αυτό το κράτος έχουν δημιουργηθεί πολλά μα πολλά φέουδα που συστηματικά προκαλούν το αίσθημα του απλού πολίτη.

Αφορμή που τα γράφω αυτά, αποτελεί το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Αλιφείρας έχει μετατρέψει το κρατικό αυτοκίνητο που του έχει προσφέρει το ελληνικό κράτος (και με λεφτά δικά μου δηλαδή) σε ΙΧ αυτοκίνητο για να κάνει τις βολτούλες του.

Με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος και ο κάθε Δήμαρχος ή κρατικός λειτουργός μπορεί να χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο όπως αυτός γουστάρει.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το παρέδωσε το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας στα πλαίσια του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», δηλαδή ο Δήμος Αλιφειρας το πήρε δωρεάν για να υπηρετεί τους δημότες του που έχουν σοβαρά οικονομικά, κοινωνικά και υγειονομικά προβλήματα. Δεν του το έδωσαν για να βάλει ένα χαρτί Α4 στο παρμπριζ γράφοντας «ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΦΕΙΡΑΣ» και να κάνει τις βόλτες του Κυριακάτικα στον Πύργο. Σιγά ρε μεγάλε ποιος νομίζεις ότι είσαι.

Επειδή αυτό γίνεται συστηματικά, μάλιστα κατά το παρελθόν είχε καταγγελθεί Δήμαρχος που είχε πάει σε «νυχτερινό μαγαζί» με υπηρεσιακό, αντιδήμαρχοι πάνε για καφεδάκι με υπηρεσιακό και επειδή οι αιρετοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ θα πρέπει να παρέμβει ο νέος Περιφερειάρχης και η Δικαιοσύνη και να τους αποδώσει τα προβλεπόμενα.

Ο αιρετός είναι για να λύνει τα προβλήματα μας και για να ασκεί πολιτική και όχι για να κάνει βολτούλες με τα αυτοκίνητα του Δήμου του.

Με αυτούς τους ανθρώπους ο κ. Παπανδρέου θα αλλάξει τη χώρα;;;; λυπάμαι αλλά δε το νομίζω ότι θα τα καταφέρει.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αιρετικων οχι αιρετων.....

Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ"

κι όμως οι περισσότεροι δήμαρχοι κυκλοφορούν με υπηρεσιακά οχήματα, πάνε κάθε μέρα στο δημαρχείο με το υπηρεσιακό, σε προσωπική κοινωνική εκδήλωση το ίδιο .... πληρώνει ο κόσμος βενζίνες και πετρέλαια... για τις βόλτες τους.

Ανώνυμος είπε...

καλα του εκανες του ξεφτυλα και τον ξεφτυλιζεις με τετοιο παραδειγματικο τροπο. φανταστειτε λοιπον τι κανει στα κρυφα ο πασοκος δημαρχος..... αλλα να ξερουν ολοι αυτοι οτι η αξιοπρεπεια μενει στο τελος οταν θα ειναι εκτος των αξιωματων τους.

Ανώνυμος είπε...

to idio autokinitaki to xrhsimopoiouse kai o prohgoumenos dhmarxos alifeiras....pou htan N.D!!!
opote afhste ta uponooumena peri euthunhs pasok....yparxei kai pereifereiarxis....as analavei tis euthunes tou!!!!!!!