Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ....


Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες των αρμοδίων φορέων για την καλυτέρευση της καθημερινότητας του πολίτη. Μετά τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν για να ξεκουράζονται οι ηλικιωμένοι πάμε και ένα βήμα πιο μπροστά: ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (κάτω από το Επαρχείο) για απόλαυση και ξεκούραση χωρίς το άγχος μην πάθει τίποτα ο κώλος μας. Συγχαρητήρια στον ιδιώτη που πήρε αυτή την πρωτοβουλία και συγχαρητήρια και στο Δήμο Πύργου που την διατηρεί.

Μπράβο και πάλι μπράβο πάντα τέτοια για να πάμε επιτέλους μπροστά.

1 σχόλιο:

Κλήτος είπε...

Η κυκλοφοριακή αναρχία που επικρατεί γενικά στους δευτερευόντες δρόμους του Πύργου βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητα του πολίτη!!! Δηλαδή να βρίσκεσαι στην Παπαφλέσσα (μονόδρομος)ερχόμενος από το πρώτο δημοτικό σχολείο και περνώντας την Πατρών να έρχεσαι αντιμέτωπος με αντίθετα κινούμενους οδηγούς οι οποίοι σημειωτέον κινούνται νόμιμα , αφού στην προηγούμενη στροφή δεν υπάρχει απαγορευτικό σήμα. Και να φανταστείς πως πέντε τετράγωνα μετά η Παπαφλέσσα ξαναγίνεται μονόδρομος σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση πάντοτε. Ρώτησα την τροχαία και μου απάντησαν πως αρμόδιος για την σήμανση είναι ο Δήμος Πύργου.
Ευχαριστώ λοιπόν μέσα από την ψυχή μου όλους τους αρμόδιους (ανεύθυνους) για το φούντωμα ,το ξέσπασμα , τα νεύρα και το βρίσιμο που ρίχνω στους άλλους τους οδηγούς γιατί έτσι ξεθυμαίνω , ηρεμώ και δεν μαλώνω με την γυναίκα μου διατηρώντας (και πάλι ευχαριστώ) την οικογενειακή μου γαλήνη.