Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ: ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


Το ΤΕΙ Πύργου λειτουργεί περίπου 6 χρόνια (ίσως και περισσότερο) και ακόμα δεν έχει βιβλιοθήκη, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΑΣΠ Πύργου. Από το site της «κλέψαμε» και τις εικόνες ντροπής.

Βιβλία πεταμένα μέσα στο μαύρο τους το χάλι και οι εργασίες για την κατασκευή του εξοπλισμού (έξι χρόνια μετά) δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Εικόνες ντροπής που αν συνυπολογίσουμε την ανυπαρξία πολιτικού σχεδιασμού για την επίλυση του κτιριακού (συστεγάζεται με το 4ο Λύκειο), τις ελλείψεις σε μόνιμους καθηγητές, προσωπικό και εξοπλισμό τότε εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι μέσα σε έξι χρόνια η λειτουργία του ΤΕΙ έχει ταυτιστεί απόλυτα με την λειτουργία και την φιλοσοφία αυτής της πόλης.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ

Μα καλά δεν έχει αντιληφθεί κανένας τοπικός φορέας τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές και να στείλουν ένα ξυλουργό να τους φτιάξει τα ράφια αφού το ΤΕΙ Πάτρας είναι ανίκανο;;;. Τόσο δύσκολο είναι ή φταίνε οι σπουδαστές που δεν ψηφίζουν στον Πύργο;;

(χαζή απορία)

Διαβάστε όλη την καταγγελία εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πυργου ξερει παντως να οργανωνει 2μερα παρτυ μεχρι πρωιας...καθως και να καταγγελει για το μπαχαλο οπως λετε και λεει της ανυπαρκτης βιβλιοθηκης του ΤΕΙ.
Για ποια βιβλιοθηκη...και πως ειναι δυνατον να υπαρξει βιβλιοθηκη μετα απο καταληψεις,με τις αφισοκολησεις και τα γκραφιτι στον εξωτερικο χωρο του ΤΕΙ (σαν γκετο φαινεται) και τα τοσα παρτυ που διοργανωνονται στο αψε-σβησε.εαν ηθελαν θα μπορουσαν να εχουν και βιβλιοθηκη και αισθητικα καλαισθητο χωρο διδασκαλιας.Το ΤΕΙ βρισκεται στο ελεος των φοιτητων που εχει το καταντησει οπως αλωστε ολα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και δημοσια εκπαιδευτηρια κλαμπ και παραπολιτικη σφιγγοφωλια.η` δεν ειναι ετσι?
οπως λοιπον οργανωνουν με χαρακτηριστικη ευκολια τα ...παρτυ με DJ(....) στο ΤΕΙ ειναι στο χερι τους να οργανωσουν και την βιβλιοθηκη τους.
Μακαρι να το κανουν και να αποδειξουν οτι ενδιαφερονται για τον χωρο στον οποιο σπουδαζουν και κανουν .....clubbing....
θελω τελος να διευκρινησω οτι δεν το παω πολιτικα μιας και ανεφερα την ΠΑΣΠ(διοτι στην ιστοσελιδα της αναγραφοταν το θεμα για την βιβλιοθηκη).οσα ειπα πανε σε ολους τους φοιτητες του ΤΕΙ ασχετα με ποια παραταξη ακολουθουν.
Σιγουρα η εκληψη των παραταξεων θα βοηθουσε αρκετα στην προοδο των εκπαιδευτηριων μιας και το παραπολιτικο παρασκηνιο θα εδινε την ευκαιρια στους φοιτητες να μην παρεκτρεπονται απο το διδακτικο τους στοχο.αλλα το κατεστημενο-καθεστως εχει αλλα σχεδια και ...επιβαλει πολιτικες παραταξεις με πανο,γραφιτι,καταληψεις,παρτυ,καταστροφες και ιντριγκες...απαραδεκτα!!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε πυργοτη βγαλε δημοσιευσε και μερικες φωτογραφιες απο τον εξωτερικο χωρο του ΤΕΙ ετσι για να δουν μερικοι πως εχουν μεταμορφωσει οι φοιτητες το ΤΕΙ.βγαλε φωτογραφια το αισχος των πανο,τα γκραφιτι και το χαλι με τις αφισες.
ΤΕΙ ειναι και για ΤΕΙ δεν μοιαζει.ευθυνη στους φοιτητες που βανδαλιζουν δημοσιο κτηριο αλλα και στην διευθυνση του ΤΕΙ που δεν βαζει μια ταξη.
Και μετα βγαλε φωτογραφιες και απο το 1το Λυκειο πυργου και το χαλι με τα γκραφιτι.τετοια κατασταση πουθενα αλλου.η απαξιωση της εκπαιδευσης σε ολο της το μεγαλειο.
Απορω με τι μουτρα βγαινουν μετα μερικοι και κανουν λογο για αλλαγη και προοδο οταν δημοσια εκπαιδευτικα κτηρια εχουν υποστει τετοιους βανδαλισμους...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ποια ΠΑΣΠ
Μια φωνη εκανε το παρτυ
Είχα παει αν και είχε λίγο κόσμο εκείνη την ώρα (μέτα τις 3)

Ειχε φέρει και τον GPAL.