Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ...‏


Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ είναι αυτός που άσκησε την μεγαλύτερη δίωξη κατά των τοπικών αντιπολιτευόμενων εφημερίδων με τον αποκλεισμό τους από τις κρατικές δημοσιεύσεις.

Ο αναφερόμενος κύριος που είναι και δημοσιογράφος απέκλεισε την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ και όλες τις εβδομαδιαίες εκτός από μίας.

Ποια είναι αυτή η μία….

Μα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ φυσικά που χρόνια τώρα αποτελεί το φερέφωνο της Ν.Δ.

Τώρα πόσα φύλλα πουλάει ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και πόσα οι άλλες εβδομαδιαίες που κόπηκαν, αυτά για τον Γκιουλέκα είναι λεπτομέρειες. Όπως επίσης λεπτομέρειες είναι το γεγονός ότι 10 μέρες πριν τις εκλογές μοιράζει δημόσιο χρήμα (που είναι είδος προς εξαφάνιση) σε όλα τα σωματεία της εκλογικής του περιφέρειας.

Κατά τα άλλα σεμνά και ταπεινά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα οι της ΠΡΩΙΝΗΣ που παραπονιέστε..., όταν τα πέρνατε εσεις από το ΠΑΣΟΚ τις καλές εποχές...το ξεχάσατε ρε παλικάρια εκει μέσα? Αντε να μην πω τιποτα παταραπάνω..., τωρα ήρθε και η σειρα των "σπουργιτιών" να τσιμπίσουν κι αυτα το κάτι τις τους..., με εννοείτε ετσι?

Ανώνυμος είπε...

"Μα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ φυσικά που χρόνια τώρα αποτελεί το φερέφωνο της Ν.Δ."

KAI H ΠΡΩΙΝΗ φυσικά που χρόνια τώρα αποτελεί το φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ

ΛΙΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

Σαφέστατα και η ΠΡΩΙΝΗ είναι φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ότι μια κυβέρνηση αποκλείει έντυπα μη προσκείμενα σε αυτή και δίνει τις δημοσιεύσεις μόνο σε μια εβδομαδιαία που πρόσκειται σε αυτή. Το ίδιο θα ίσχυε εάν ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και έκοβε μόνο τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.
Και τα περί αντικειμενικότητας αφορούν αυτούς που μοιράζουν το δημόσιο χρήμα και όχι στο Blog που προσεγγίζει με τον δικό του τρόπο διάφορα ζητήματα.