Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΔΡΑΚΤΑΩραίο πράγμα να βλέπεις να πρυτανεύει το πολιτικό ήθος στην προεκλογική περίοδό. Ωραίο αλλά και σπάνιο.

Με μία όντως δυναμική έντυπη καταχώρηση ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αδρακτάς και με το ερώτημα «ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ» παρουσιάζει τον Γ. Παπανδρέου ή καλύτερα αφήνει υπονοούμενα ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι ψιλοχασικλής, αμερικάνος κατάσκοπος, Έλληνας προδότης, υποτελής κλπ.

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια ή όχι και ίσως να μην με ενδιαφέρει γιατί δεν ξέρω και τι είναι ο κ. Καραμανλής.

Θα ήθελα να ρωτήσω όμως

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΔΡΑΚΤΑ

Ότι έχετε πεί ότι δημοπρατείται το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας 85 φορές.

Ότι δεν έχετε κάνει τίποτα για να στηρίξετε το εισόδημα των πυρόπληκτων

Ότι και το τελευταίο κωλοχώρι έχει ΑΕΙ και ΤΕΙ και σεις δεν μπορείτε να στεγάσετε ούτε δύο τμήματα που υπάρχουν στον Πύργο

Ότι το λιμάνι του Κατακόλου έχει μπατάρει εδώ και δύο χρόνια και ακόμα δεν έχετε κάνει τίποτα

Ότι το νοσοκομείο του Πύργου υπολειτουργεί και εσείς συνεχίζετε την μίζερη τοπικιστική και πελατειακή πολιτική.

Ότι κανένα σοβαρό έργο υποδομής δεν έγινε στην Ηλεία τα τελευταία χρόνια

Ότι δεν λειτουργεί το 2009 ούτε ένας οργανωμένος χώρος διαχείρισης των απορριμμάτων σε όλο τον Ν. Ηλείας

Ότι ο Σαμαράς για να πάρει κανένα ψήφο στην Μεσσηνία βεβηλώνει την ιστορία ενός ολόκληρου Νομού και εσείς κάνετε τους κινέζους

Και μην πείτε ότι μερικά από αυτά είναι αρμοδιότητα άλλων, γιατί τα εργάκια των άλλων τα βάλατε στο διαφημιστικό σας φυλλάδιο, άρα αναλαμβάνετε σαν κυβερνητικός βουλευτής την ευθύνη για όλα.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα για το σχόλιο σου.
Θα μπορούσες να αναφέρεις άλλα τόσα για το έργο που έχει προσφέρει στο Νομό
Ο κύριος τέως , μετά την 4 Οκτωβρίου , Βουλευτής μας .

Ανώνυμος είπε...

να αγιάσει το στόμα σου για τις αλήθειες που λες γι αυτόν τον κύριο που από το πουθενά έγινε βουλευτής Ηλείας. Αλλά με την ευκαιρία , ποιος από του βουλευτές μας έχει κάνει κάτι αυσιαστικό για το νομό? ποιο έργο υποδομής έχει γίνει τα τελευταία 40 χρόνια? το λιμάνι θα μου πείτε (η μαρίνα άκυρο...είναι σα να μην έχει γίνει). οκ μόνο το λιμάνι, αλλά ποιο δορυφορικό έργο το υποστηρίζει? ο πύργου κατακόλου? Από τον αγιάννη περνάνε τα λεωφορεία με τους τουρίστες για να πάνε στο κατάκολο. όλοι είναι για τα μπαζα πατριώτες....ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε παιδιά, έκανε κάτι ο άνθρωπος:
Πέτυχε μαζί με τον καλύτερο υπουργό της κυβέρνησης (ο Αβραμόπουλος ντε) να οριστεί αντιπρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου, ένα στέλεχος της ΝΟΔΕ που είναι απόφοιτος Λυκείου.
Ξέρετε πόσο κουράστηκε για να το πετύχει?