Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ


Ο Θόδωρος Βλαγκούλης (σύμφωνα με το βιογραφικό του) συμμετείχε για πρώτη φορά σαν υποψήφιος βουλευτής το 1996. Από τότε μέχρι σήμερα έχει περπατήσει τον Ν. Ηλείας χιλιάδες φορές. Στις τελευταίες εκλογές κατέκτησε την θέση του πρώτου επιλαχόντα.

Ο Θόδωρος Βλαγκούλης στο πολιτικό φυλλάδιο του αναφέρει για τον εαυτό του:

«Φωνή που δεν είναι δέσμια με συμφέροντα ξένα με τα συμφέροντα των Ηλείων πολιτών. Σε εκείνους που μπορώ να χρωστάω είναι μόνο στους ηλείους πολίτες για να μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια» (κάντε κλικ για μεγέθυνση στην φωτογραφία)

Από αυτή την αναφορά του στο κεντρικό πολιτικό του φυλλάδιο προκύπτει αβίαστα (και αυτό δεν είναι λαϊκισμός) ότι κάποιοι άλλοι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Και επειδή του κ. Βλαγκούλη την θέση του βουλευτή δεν του την έφαγε ΠΑΣΟΚος υποψήφιος (τέσσερις έβγαλε η ΝΔ) θα πρέπει με θάρρος να τους αναφέρει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. Εξάλλου δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητη και η δήλωση του κ. Κωνσταντόπουλου γνωστού σε όλους για το πολιτικό ήθος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βλαγκούλης ήταν φίλος και δικηγόρος του απατεώνα εκδότη με γραφεία στη Σόλωνος Γιώργου Πιστόλα που έβγαλε περιοδικά (FACES,ENTER)χωρίς να πληρώνει τους εργαζόμενους (καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας), κυκλοφορούσε με προσωπικό μπράβο τρομοκρατώντας τους και τώρα νομίζω είναι στη φυλακή. Εκεί δούλευε και η κόρη του υποψήφιου. Ψάξτε το και ψηφίστε τον τέτοιο μπουμπούκι που είναι.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν έχει φίλους απατεώνες δεν είναι έλληνας.Κι όποιος κατηγορεί δικηγόρους που υπερασπίστηκαν ενόχους είναι βαθιά συντηρητικός άνθρωπος αφού δεν ξέρει πως υπάρχει πάντα το τεκμήριο αθωότητας και πως ο κάθε κατηγορούμενος δικαιούται υπεράσπιση.