Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ;;;;


Το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι δεν θα κάνει χρήση αφίσας κατά την προεκλογική περίοδο. Όταν το άκουσα ψιλογέλασα και είπα «καλά τώρα, μας δουλεύουν».

Διαψεύστηκα

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές περίμενα τουλάχιστον ότι θα έβγαζαν αφίσες για να προπαγανδίσουν την τελευταία ομιλία του Παπανδρέου στην Πάτρα όπως αντίστοιχα είχε κάνει και ο Καραμανλής.

Πάλι διαψεύστηκα.

Και προβληματίζομαι…

Λες να ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ….

Έαν αυτό είναι το πρώτο λιθαράκι για να γίνει αυτό, δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Αυτό το καραγκιοζιλίκι, αυτό το σκουπιδαριό, αυτή η ρύπανση και αυτές οι δαπάνες πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουν. Πρέπει να γίνουν επιτέλους τα πρώτα βήματα για να αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά από ότι στην δεκαετία του ΄80.

Σε ποιον να το λέγαμε και ποιος θα το πίστευε πριν λίγα χρόνια ότι η κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο θα γινότανε μέσα σε αφίσες άλλων κομμάτων και χωρίς να έχει κολληθεί ούτε μια του ΠΑΣΟΚ σε όλο το Ν. Ηλείας.

Και προβληματίζομαι…

Λες να ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ….

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΟ ΒΗΜΑ.... από τις αφήσεις θα φανεί αν αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία;;;; μη χειρότερα παναγία μου τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μηδέν εις το ''ΠΗΛΙΚΙΟ'' να είναι και το ποσοστό ψήφων που θα πάρει ο άσχετος, ο αγράμματος, ας πάει στην Α' δημοτικού πρώτα...

(το βίντεο απευθύνεται σε άτομα κάτω των 5 ετών.. )
http://www.youtube.com/watch?v=Td3-SmO9kUk

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ έχει γεμίσει ακαλαίσθητα πανό σε όλη την εθνική οδό Πύργου Ολυμπίας.Αύριο φίλε μας ΠΥΡΓΟΤΗ θα σου στείλουμε τις φωτογραφίες με τα χάλια του ΠΑΣΟΚ κι ελπίζουμε να τις δημοσιεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μηδέν εις το πηλίκιο να είναι το ποσοστό ψήφων που θα πάρει ο άσχετος!!

http://www.youtube.com/watch?v=Td3-SmO9kUk

πάτε να τον βγάλετε πρωθυπουργό σπρώχνοντας...έλεοςς..

έτσι αλλάζουμε νοοτροπία??? η αφισορύπανση είναι το πρόβλημα??
τι να πει κανείς....