Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΑΣ ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΑΣ


Διαβάζοντας το βιογραφικό της κ Δήμητρα Λυγούρα στο ΠΥΡΓΟΣ NEWS (pyrgos-news.blogspot.com) μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες:

1) Γεννήθηκε το 1983 και 18 χρόνια μέχρι να τελειώσει το Λύκειο πάμε 2001. Αποφοίτησε το 2008 άρα προκύπτει ότι σπούδαζε στα ΤΕΙ 7 χρόνια. Κατά τα άλλα υποθέτω ότι ήταν υπέρ του Νόμου Πλαισίου της Γιαννάκου για ν+2 αφού συμμετείχε στην ΔΑΠ

2) Πήρε πτυχίο το 2008 έχουμε 2009 και έχει εργαστεί έξι (6) χρόνια στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Το δικό μου το παιδί τελείωσε το 2005 (στα τέσσερα χρόνια) πήγε φαντάρος και σήμερα ακόμα κάνει τον σερβιτόρο. Κατά τα άλλα μιλάνε για ανασυγκρότηση του κράτους και διαφάνεια.

3) Το τι μαθήματα έκανε στο ΤΕΙ και ποιό ήταν το πρόγραμμα μαθημάτων της, δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ενδιαφέρει τον Ηλείο ψηφοφόρο.


Βέβαια στο βιογραφικό της, δεν είδα τίποτα κουλό του τύπου τελείωσε βρεφονηπιοκόμος στα ΤΕΙ και σήμερα είναι ειδικός χειρούργος.
Τώρα θα μου πείτε γιατί κάθομαι και ασχολούμαι;;
Για τον λόγο ότι πιστεύω ότι η ανανέωση δεν θα πρέπει να είναι το μοναδικό ζητούμενο. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια θα πρέπει να έχουν αναγνωρίσιμη κοινωνική, επαγγελματική και συνδικαλιστική δράση ώστε να μπορούν να αξιολογηθούν. Διαφορετικά θα οδηγηθούμε στην πλήρη στελέχωση των ψηφοδελτίων με απολιτίκ ανθρώπους με ότι καταστροφικό συνεπάγεται αυτό.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως φαίνεται ότι ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ είναι ΠΑΣΟΚ και ο ΠΥΡΓΟΣ NEWS ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

μια νέα -καθαρή- κοπέλα έβαλε υποψηφιότητα και την χτυπάτε με το πιο άθλιο τρόπο ψάχνοντας πόσα χρόνια έκανε στην σχολή της κ.α. Γιατί δεν λέτε για τις κλίκες που βγάζουν βουλευτές και χτυπάτε νέα πρόσωπα άκου εκεί "με απολιτίκ ανθρώπους με ότι καταστροφικό συνεπάγεται αυτό" είδαμε 26 χρόνια τώρα βουλευτές με "αναγνωρίσιμη κοινωνική, επαγγελματική και συνδικαλιστική δράση" που έχουν φτάσει το νομό.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά συγχαρητήρια στο παιδί σας που αντί να κάθεται και να περιμένει να διοριστεί όπως εσείς θα επιθυμούσατε εργάζεται και βγάζει το ψωμί του.

Βέβαια ναι, όπως όλοι οι νοσταλγοί της σπουδαίας 20ετίας του σοσολιασμού στην Ελλάδα θέλεται υποψηφίους αναγνωρίσιμους. Υποψήφιους των βαφτισιων, των μνημοσύνων και της ακατάσχετης παραχολογίας.

Ντροπή ρε κοράκια, αφήστε και κανέναν που δεν είναι από τζάκι να πάει μπροστά και αφήστε τους υπολογισμούς και το νόμο πλαίσιο. Μήπως να την στείλουμε και φαντάρο όπως πήγε το παιδί σας?

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

Αγαπητέ 11:18 μμ
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που γράφεις (ενδεχομένως έχεις δίκιο – ενδεχομένως και άδικο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα) αλλά θεωρώ ότι αυτό που αναφέρεις περί αναγνωρισημότητας δηλαδή:
«……θέλετε υποψηφίους αναγνωρίσιμους. Υποψήφιους των βαφτίσεων, των μνημόσυνων και της ακατάσχετης παραχολογίας.» δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα κάποιας ανάρτησης μου.
Σε κάθε περίπτωση θέλω ακριβώς το αντίθετο από αυτό που με κατηγορείς ότι θέλω. Αυτό άλλωστε έχει δηλωθεί και μέσα από παλαιότερες αναρτήσεις.
(ενδεικτικά δες http://pirgotis.blogspot.com/2009/07/blog-post.html)

Ανώνυμος είπε...

eimai sigouri oti o pirgotis den einai sto pasok. Den exei to pasok, h dimokratiki auti parataxi tou giorgou papandreou, anagki apo laikistikes-epipedou koutsompoliou epitheseis se politikous mas antipalous.

ΠΥΡΓΟΣ NEWS είπε...

Το ΠΥΡΓΟΣ NEWS ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ BLOG ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ Ν.Δ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ.ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ.ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι απολιτικ μια κοπέλα που έχει ενεργό συμμετοχή στη νεολαία του κόμμματός της;Δηλαδή γιατι ασχολείσαι με αυτήν κι όχι με τον Κατρίνη;Αυτός ποια δράση είχε;Είναι άνανδρο το δημοσίευμα σου Πυργότη μου.

Ανώνυμος είπε...

και ο παπανδρεου ενας αμερικανος ειναι.βαλτος ειναι οπως και ο πατερας του.ποτε επιτελους θα καταλαβουν μερικοι οτι ΝΔ και πασοκ ειναι ακριβως η ιδια παραταξη.ο πυργοτης ενα σχολιο εκανε στο βιογραφικο της συγκεκριμενης γυναικας.δεν σημαινει οτι ειναι πασοκ ο ανθρωπος.αλλα και να ειναι ειναι προσωπικη του επιλογη.η αληθεια ειναι οτι απο την μεταπολιτευση και μετα οι βολευτες οι υπουργοι και τα μεγαλα στελεχη των 2 πολιτικων παραταξεων της χωρας μας εχουν το ιδιο...life style καθως και οι δυο εχουν προικισει την χωρα με το καθεστως του βισματος και της κοροιδιας.για αυτο παρατηστε με τα τηλεπαιχνιδια τυπου debate τις δημοσκοπισεις και τα προγραματα που δηθεν ανακοινωνουν οτι θα ακολουθησουν.μα καλα δεν το εχουν χαμπαριασει οτι οι τοκογλυφοι των βρυξελων δρομολογουν και κανουν κουμαντο στα εσω καθε ευρωπαικης χωρας?εκτος της αγγλιας που εχουν την βασιλισα.Τα κοματα δηθεν αποφασιζουν και ανακοινωνουν προγραματα στον κοσμακι κατα την προεκλογικη περιοδο διχως τον ξενοδοχο.
Ναναι καλα οι πολιτικοι μας που μας εβαλαν στην ευρωπαικη ενωση για να εξασφαλιζουμε μηδενικη αναπτυξη και σκανδαλωδη ακαλυπτα δανεια για να (κοινοτικα πλαισια στηριξης...μαλλον εννοουν τα πακετα που δινουν απλοχερα στο υπουργειο αμυνης ωστε να κραταμε ρωσους αμερικανους και γαλλους στα χαρτια συμμαχους...)πληρωνουν εφορου ζωης τα εγγονια των εγγονιων των παιδιων μας και που μας εβαλαν στο ΝΑΤΟ για να εξασφαλισουμε ειρηνη με την γειτονα.κοροιδια εις την πεμπτη!αυτη ειναι η ελλαδα αγαπητοι φιλοι.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του Πυργότη είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟ. Τι έχει να μας πει η κοπέλα που θέλει να πολιτευτεί κιόλας; ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, βγαίνουν από το κομματικό θερμοκήπιο έτοιμα να αποικήσουν όλο τον κρατικό μηχανισμό. Για παράδειγμα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς κανείς δεν περιμένει να βγει βουλευτίνα. ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑ μαζεύει.
Δεν έχει να κάνει μόνο με τη ΝΔ. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν για όλα τα κόμματα. ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΛΕΡΕΣ από τότε που ήμουν στο πανεπιστήμιο. ΦΑΥΛΟΙ, ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, δε διαθέτουν καμία φρέσκια οπτική και το μόνο που ξέρουν πολύ καλά είναι να παπαγαλίζουν την κομματική συνθηματική. Ψέμματα, είναι πολύ καλοί και στο να κάνουν ανίερες λυκοφιλίες συναλλαγής και εν τέλει να κατσικώνονται όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου στο σβέρκο του ελληνικού λαού, είτε ως βουλευτές, είτε ως δημόσιοι υπάλληλοι και γραμματείς και φαρισαίοι.
Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν παύουν να επιβεβαιώνουν τον κανόνα όμως...

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχη η τοποθέτηση του Πυργότη.

Αν είναι ποτέ δυνατόν ο νεός επειδή απλά είναι νεος να συνεπάγεται ότι είναι και καλός!

Το κακό είναι ότι είναι παθογένεια του πολιτικού συστήματος τα παιδιά που υπάρχουν πολιτικά επειδή ανήκουν στον κομματικό σωλήνα!

Σχετικά με το Πύργος news μπαμ κάνει ότι είστε δεξιούληδες.

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ BLOGS ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ .

H ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΣ NEWS ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ

Ανώνυμος είπε...

σιγα το βιογραφικο.μια απο εμας ειναι η συγκεκριμενη κυρια.δεν εχει παει και στην οξφορδη η` στο γειλ.ηρεμιστε ρε παιδια,πυργιωτισα ειναι..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι πυργιώτες δεν πάνε στην Οξφόρδη ή στο Γεϊλ ή αν πάνε δε γυρίζουν στον Πύργο, έτσι; Σιγά μη θέλουμε και εξαιρετικούς ανθρώπους στον τόπο μας - να χαλάσουν την πιάτσα;...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ΄΄
ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ & ΔΥΝΑΜΙΚΗ , ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΞΑΝΘΙΑ .

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ
ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
ΟΠΩΣ ΤΟ 1981 , ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

σαρκασμο εκανα φιλε.και φυσικα υπαρχουν πυργιωτες/πυργιωτισες οπου εχουν φοιτησει σε ξεχωριστα πανεπιστημια.δεν ειπα το αντιθετο.απλα το βιογραφικο της συγκεκριμενης κυριας δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.διαφωνει κανεις?

http://www.pyrgos-news.blogspot.com/ είπε...

Δεξιούλης είσαι εσύ φίλε μας και συντηρητικούλης..Δεξιούλης είναι αυτός που ευχαριστει τους Αμερικάνους και αυτός που τους υπηρετεί.Ή αυτόν τον λέμε σοσιαλιστούλη αριστερούλη;Ξεκολλάτε από το παρελθόν το μέλλον μας ενώνει και τα νέα παιδιά.Ψηφίστε νέους και άξιους κι αφήστε τους αγράμματους και απαίδευτους εκτός βουλής.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΚΕΙΝΟ ΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΤΑ ΜΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΩΜΑΤΑ.