Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι από τον δρόμο Πύργος – Κατάκολο (και συγκεκριμένα μέχρι τον Αγ. Ιωάννη).

Ο ποδηλατοδρόμος έχει καταληφθεί και έχει μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων

Ψόφιο ζώο σε κατάσταση αποσύνδεσης με τρομερή δυσοσμία δίπλα στον ποδηλατοδρόμο.

Φρεάτια ακαθάριστα έχοντας συγκεντρώσει ότι σαβούρα υπάρχει.

Όλο το μήκος του δρόμου είναι μέσα στη βρωμιά

Και αυτά τα είδαμε με μια απλή βόλτα και χωρίς καμία προσπάθεια. Οι υπεύθυνοι δεν τα βλέπουν;;

Επίσης ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στα σκοτάδια, παρόλο που υπάρχει το υπόγειο δίκτυο για την κατασκευή του ηλεκτροφωτισμού. Και για τον ηλεκτροφωτισμό του μουγκαμάρα από όλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαπιστώνω σιγά σιγά ότι δεν είμαι και τόσο γραφικός ή παράξενος. Από καιρό "τρώγομαι" με την κατάσταση αυτή που επικρατεί στον ποδηλατόδρομο που έχει κατασκευαστεί με πολύ χρήμα δικό μας αλλά με λύπη μου βλέπω ότι οι κάτοικοι της περιοχής αντιλαμβάνονται ότι φτιάχτηκε για να τους εξυπηρετεί ως χώρος στάθμευσης, απόθεσης υλικών κλπ. Όχι λοιπόν κύριοι, αυτό έργο προορίζεται γι' αυτούς που θέλουν να κάνουν ποδήλατο, να περπατήσουν, να απολαύσουν ένα απόγευμα τον περιπατό τους. Αλλά όταν οι βουλευτές και υπερασπιστές των θεσμών... καταπατούν το δικαίωμα αυτό των πολλών...τί να σου κάνει και ο φτωχός λαός? (ελπίζω να εννοείται τί θέλω να πω...). Προσπάθησα να ρωτήσω ποια υπηρεσία είναι αρμόδια να πράξει τα δέοντα. Η τροχαία τα ρίχνει στη Νομαρχία,η Νομαρχία στο Δήμο και ο Δήμος δε θέλει να γίνει γραφικός θέτοντας θέμα για τον ποδηλατόδρομο....είμαστε ωραίο έτσι?

Ανώνυμος είπε...

τα παραλετε ρε παιδια...μια χαρα δρομος ειναι οπως και ο πυργος μια χαρα πολη ειναι.ναναι καλα ο δημος πυργου με τις εξαιρετικες του ....πρωτοβουλιες που φροντιζει ο δρομος να ειναι γεματος απο πτωματα ζωων(σεβασμος στο περιβαλον ετσι ελεγαν στις φυλλαδες τους κατα τις εκλογες...)σκουπιδια και χορτα.εδω δεν καθαριζουν εξω απο το δημοτικο μεγαρο τον δρομο πυργο κατακολο θα καθαρισουν?εδω βαζουν τους δημοτικους αστυνομικους με στρατιωτικου τυπου ενδημασια και μαυρα γυαλια(.......ιδεες της γενιας του πολυτεχνειου....)να ριχνουν κλησεις οπου ναναι αλλα ΜΟΝΟ επι της μανωλοπουλου λες και το προβλημα παρανομης σταθμεσης ειναι μονο σε εκεινον τον δρομο.
θα τα πουμε σε εναν χρονο στις δημοτικες εκλογες!!!! κυριε δημαρχε.....πυργου