Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ; ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ


Ήρθε η ώρα των εκλογών και κατά επέκταση των διαφημιστικών καταχωρήσεων των υποψηφίων στις εφημερίδες. Οι σελίδες τους όσο θα πλησιάζει η 4η Οκτωβρίου θα γεμίζουν με διαφημιστικές καταχωρήσεις με αντίστοιχη μείωση της προσφερόμενης ενημέρωσης.

Η προεκλογική περίοδος αποτελεί μια καλή ευκαιρία για μια πολύ καλή αρπαχτή των εφημερίδων που βλέπουν τα διαφημιστικά τους έσοδα να απογειώνονται κατακόρυφα. Βέβαια η σύντομη χρονική διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν νομίζω ότι θα τους αποδώσουν τα αναμενόμενα εκτός και εάν αυξήσουν τις οικονομικές τους αξιώσεις.

Η προώθηση και η προβολή των υποψηφίων τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και στην συνέχεια αποτελεί ίσως την μοναδική αιτία για το μαύρο χάλι στο οποίο βρισκόμαστε σαν κοινωνία. Συμφωνίες με ή χωρίς τιμολόγια, συμφωνίες με ή χωρίς χρήματα, συμφωνίες πάνω ή κάτω από το τραπέζι.

Η κάθε είδους συναλλαγή αυτών των ημερών έχει και συνέχεια στο μέλλον.

Μια συνέχεια που σίγουρα δεν έχει γνώμονα το γενικό καλό αλλά μόνο το ειδικό.

Μια συνέχεια που το κόστος προβολής του υποψηφίου μετασχηματίζεται σε κρατικές διαφημίσεις ή κρατικές συμβάσεις παροχής υπηρεσιών.

Μια συνέχεια που σαν σκοπό έχει τον αποπροσανατολισμό μας από τα πραγματικά προβλήματα.

Μια συνέχεια που θα συγκαλύπτει, θα ωραιοποιεί, θα φιμώνει.

Μια συνέχεια που συντονισμένα θα προσπαθεί την πλήρη αποχαύνωση μας.

Άντε και καλή συνέχεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγω λέω να άρχίσουμε να δημοσιοποιούμε τις τιμές των εκλογικών πακέτων ....

60.000 ευρώ πακέτο Πυργιώτη Βουλευτή της ΝΔ για τον ΔΟΒ

άλλες τιμές ?????

Πάντως αυτή η συναλλάγη αποτελεί ένα από τους βασικότερους λόγους κολλήματος της Ηλείας στο ΤΕΛΜΑ . Μίζα- συναλλαγή - χάιδεμα - απόκρυψη .....χοντρός τζίρος ΣΕ βάρος της ΗΛΕΙΑς μας..

(Μιλάμε για εκατομύρια ....)