Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Στην κεντρική πλατεία Πύργου λειτουργεί ένα πράγμα που μάλλον θυμίζει λούνα πάρκ. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

  1. Έχει άδεια λειτουργίας και εάν ναι από ποιόν;
  2. Ποιος έλεγξε αν τηρούνται οι όροι ασφαλείας για αυτό το πράγμα, τι γνώσεις είχε αυτός που την έδωσε (έβαλε υπογραφή δηλαδή) και ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες σε περίπτωση ατυχήματος;
  3. Ποιος έλεγξε αν τηρούνται οι όροι υγιεινής σε αυτό το περιφερόμενο πράγμα;
  4. Έχει ο καθένας το δικαίωμα να αφήνει σε χώρους στάθμευσης, μέσα στην πόλη ένα τροχόσπιτο να το τακάρει με δύο σανίδες να πετάει και ένα δορυφορικό πιάτο στο πεζοδρόμιο; (τι να είναι άραγε αυτά τα ζουμιά που ξεκινούν από το τροχόσπιτο)
  5. έχει ο καθένας την δυνατότητα στις πλατείες να αναπτύσσει σε τέτοιο μέγεθος προσωρινές εμπορικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε μικρά παιδιά και με ποιο τρόπο μπορούν να προστατευθούν οι γονείς από την γκρίνια των παιδιών τους όταν θέλουν να ανέβουν σε αυτό το σίχαμα;

Απλές ερωτήσεις που σίγουρα για άλλη μια φορά θα μείνουν χωρίς απαντήσεις, γιατί η άποψη σε αυτή την πόλη είναι μειονέκτημα.

(κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομε...Μακάρι όλοι οι Πυργιώτες να αφυπνιστούν και να βλέπουν την αλήθεια...

Penthesila είπε...

για την αηδια παιδοτοπο στην πλατεια ουτε λογος αλλα σημασια εχει μαλλον για καποιους ποσα θα βαλουν στην τσεπη και οχι κανονες υγιεινης κ ασφαλειας.Οσο για το τροχοσπιτο στο παρκινγκ αφησα την φαντασια μου να οργιασει και αν σκεφτω το περιπλανωμενο μινι πουλμαν στην κρητη με αλλλοδαπες λες να ειναι κατι αναλογο σε τροχοσπιτο??πολλα υγρα βλεπω χαχαχαχαχαααααααααααααα
αυτο που εχει πισω, ειναι κλιματιστικο??? και καλωδια βλεπω, περνει και ρευμα απο καπου????
Εμ εχει ολες τις ανεσεις
(μπορει να ναι το "σπιτι" αυτου που εχει φερει το παιδοσιχαμα πανω στην πλατεια )

Penthesila είπε...

Παντως εχουμε το παιδοτοπο σιχαμα στην πλατεια, το τσιρκο στην κατακολου, σημερα το πρωι ειδα και αλλα φορτηγα απο ιταλικο τσιρκο(ολα ιταλικης προελευσης ειναι παιδοτοπος και τσιρκα)
μαθανε οτι ειμαστε για τα πανυγυρια στο Πυργο και πλακωσαν ολοι!Και μοιραζουν και στα σχολεια χαρτια να πανε τα παιδακια να δουν πως βασανιζονται τα ζωα!Ποσους αιωνες πριν ζουμε???

Ανώνυμος είπε...

sygxarhthria kai pali..H allagh tha erthei apo ta blog se ayth thn polh

Ανώνυμος είπε...

gia DIAVASE KI AYTO..AYTO XEPERNAEI TA ORIA....http://pyrgosilias.blogspot.com/2009/06/o-promotion.html