Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΤΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

Οι αποθήκες επί της Ρ. Φεραίου που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πύργου είναι πλέον παρελθόν για το Δήμο αφού άλλαξαν «αφεντικό» και τις νοικιάσανε Κινέζοι με σκοπό να ανοίξουν κατάστημα.

Τις χάσαμε τις αποθήκες πατριώτες και ίσως χάσουμε και την εξωτερική όψη των αποθηκών (χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής της περιοχής και μιας άλλης εποχής) από την ταμπέλα που πρόκειται να τοποθετηθεί (όπως δείχνουν οι εργασίες).

Μήπως υπάρχει κάποια μέριμνα ώστε να προστατέψουμε την εξωτερική όψη σε αυτά τα κτίρια που η αρχιτεκτονική τους έχουν χαρακτηρίσει την πόλη του Πύργου. Και εάν υπάρχει (την Αρχιτεκτονική Επιτροπή εννοώ) μήπως θα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αποθήκες της Ρ.Φερραίου μας μάραναν; Τι έχει γίνει με τις ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ; Τα κτήρια της ΔΗΜΗΤΡΑΣ; Της ΈΝΩΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΣΕ;
Έκοψαν τον άλυσσο οι πασόκοι να μην πάρει ο Λιατσής τις αποθήκες στην Κοκκίνου, και τις πήρε η Νομαρχία. Και δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, OYTE EXEI KANENA ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ NA KANEI KATI.
Στάχτη και μπούρμπερη να γίνουν όλα, αυτή η πόλη μας αξίζει, αυτήν έχουμε...

Penthesila είπε...

καλα εβαλαν μια ταμπελα ΝΑΑΑΑΑΑΑ που λεει κινεζικη αγορα που φαινετε απο το διαστημα!!!!!!!Πατριωτη θα μενουμε στην chinatown του Πυργου ποιος τη χαρη μας!Νι χαου!!(καλημερα κινεζιστι αντε να μαθαινουμε και καμια λεξουλα)