Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ


Τα πτυχία τους με δύο χρόνια καθυστέρηση θα πάρουν επιτέλους οι πρώτοι απόφοιτοι του τμήματος Πληροφορικής & Μ.Μ.Ε. του ΤΕΙ Πύργου

Ένα όνειρο της πόλης του Πύργου και ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης, παίρνει σάρκα και οστά την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Νομαρχίας.

Επειδή θεωρώ την ίδρυση και λειτουργία του ΤΕΙ σαν την μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση που έχει γίνει στην πόλη του Πύργου θέλω να σημειώσω ορισμένα πράγματα:

Είναι ντροπή το ίδρυμα να μην έχει δικό του κτίριο, να συστεγάζετε με ένα Λύκειο και να εμπαίζετε συστηματικά από τους τοπικούς φορείς που κάθε λίγο και λιγάκι λένε ότι έχουν έτοιμη τη λύση για το κτιριακό και πάντα τα φέρνουν τούμπα.

Το γεγονός και μόνο ότι δανείζονται αίθουσα εκτός ιδρύματος για να κάνουν την πρώτη επίσημη τελετή τους, δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πρόβλημα που υπάρχει.

Κάποια στιγμή ο Δήμαρχος θα πρέπει να κόψει το παραμύθι και θα πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει.

Όσο πλακάκια να τα κάνει με την Διοίκηση του ΤΕΙ Πάτρας, όσο άφωνοι και εάν είναι οι σπουδαστές, δεν θα τους σώζει κανένας και δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία εάν το ίδρυμα πάψει να λειτουργεί ή μεταφερθεί κάπου αλλού. Η Αμαλιάδα η οποία έχει αντιληφθεί το ζήτημα σωστά, χωρίς πολλά λόγια και κτήριο τους έφτιαξε και ότι γουστάρει η καρδούλα τους, τους το κάνει.

Εδώ εξακολουθούμε και λέμε ΨΕΜΑΤΑ εδώ εξακολουθούμε και μοιράζουμε βραχιόλια και κουδουνίστρες στους ιθαγενείς του Πυργιστάν.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: