Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Το διάβασα στον τοπικό τύπο στα γρήγορα και δεν το πολυκατάλαβα. Στην συνέχεια όμως το είδα και στο ιστολόγιο του Μάκη Νοδάρου και φρίκαρα.

Τμήμα της αποζημίωσης που κέρδισε στα δικαστήρια από τον Λαλιώτη ο πρώην, ή επίτιμος ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τον, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δόθηκε για να φτιάξουν ένα γυμναστήριο ΑΜΕΑ στην πόλη του Πύργου.

Το ποσό που «δώρισε» για την κατασκευή του γυμναστηρίου είναι 46.000,00 € ποσό δηλαδή μικρό για τα δημόσια πράγματα αυτής της χώρας αλλά και για τα φώτα της δημοσιότητας.

Και όμως αυτά τα 46.000,00 € της ντροπής αποτέλεσαν την αιτία πλήθος κόσμου να πάνε στα εγκαίνια, με κάλυψη από όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ να στριμώχνονται για να πιάσουν με λαχτάρα την κορδέλα των εγκαινίων.

Ποιοι ήταν οι εκπρόσωποι τοι ΠΑΣΟΚ:

Δήμαρχος Πύργου, Πρόεδρος Δημοτικού Σταδίου, Αντινομάρχης Ηλείας όλοι μα όλοι εκλεγμένοι με την επίσημη υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και την ψήφο των μελλών – φίλων του.

Ήταν αυτοί που στην διάρκεια των πυρκαγιών θυμηθήκαν να κάνουν αντιπολίτευση και πήραμε τα αμπελέ μας, ήταν αυτοί που έτρεχαν να σφίξουν το χέρι του Κώστα Λαλιώτη όταν στο Δημαρχείο Πύργου, παρουσία του Γ. Παπανδρέου, έκανε την παρουσίαση του προγράμματος «για την ανασυγκρότηση της Ηλείας», ήταν αυτοί που προφανώς αποκαλούν τον Μητσοτάκη εφιάλτη και όταν λένε το όνομά του φτύνουν τον κόρφο τους

Είναι αυτοί που η αποτελεσματικότητά τους αμφισβητείται κάθε μέρα, είναι αυτοί που η πολιτική τους λογική έχει εναρμονισθεί πλήρως με την επικοινωνιακή πολιτική των μέσων.

Είναι αυτοί που μας έχουν απογοητεύσει.

Να δω τα μούτρα τους όταν θα το μάθει ο Λαλιώτης, γιατί θα το μάθε σίγουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: