Σάββατο 2 Μαΐου 2009

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ;;;

Στην παραλία βρίσκονται εδώ και δύο χρόνια οι πλωτές προβλήτες της μαρίνας Κατακόλου, αφού για να επιτραπεί η επισκευή τους χρειάζεται άδεια από 12 Υπουργεία (???)

Γιατί οι Βουλευτές του Ν. Ηλείας (που δεν είναι και λίγοι), δεν αναλαμβάνουν οι ίδιοι να πάρουν το φάκελο στα χέρια τους και να τον πάνε στα Υπουργεία να μαζέψουν τις υπογραφές;

Τόσο δύσκολο τους είναι;;

Αφού δεν κάνουν και τίποτα σοβαρό. Όλο για ανάπτυξη μιλάνε, αλλά μόνο για τα stage ενδιαφέρονται.

Αν αυτό γινόταν στην Αχαΐα θα τα είχαν φέρει οι εκεί βουλευτές όλα τούμπα. Εδώ οι δικοί μας, ζουν στον κόσμο τους.

Ας αφήσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια και ας κάνουν επιτέλους και τίποτα σοβαρό για τον τόπο τους. Δεν παίρνουν και λίγα κάθε μήνα, όταν ο άλλος δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του.

Ας κοιτάξουν τα έργα υποδομής που τα έχουμε αφήσει στο έρμαιο του θεού και ας πάψουν να μιλάνε για το άπιαστο. Γιατί ανάπτυξη χωρίς μαρίνα δεν υπάρχει.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου έχει κάνει πολλά πράγματα για το Κατάκολο, προς την σωστή κατεύθυνση αλλά αν δεν έχει και στήριξη οι αγώνες τους δεν θα έχουν αποτέλεσμα.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ετσι ειναι δυστυχως. οι ντοπιοι πολιτικοι ειναι για δεξιωσεις και για δημοσιευσεις στις τοπικες εφημεριδες.
τα χω πει κ εγω και για τον δημο αρχ. ολυμπιας. τα ιδια χαλια παντου.
γραψε και για τους ηλιθιους οδηγους που παρκαρουν στην μαρινα του κατακολου σε περιοχες που απαγορευεται το παρκινγκ με αποτελεσμα να κλεινουν το χωρο επειδη βαριουνται να περπατησουν λιγα μετρα παραπανω. που ειναι εκει η δημοτικη αστυνομια ή και το λιμεναρχειο που ειναι και υπευθυνη του ο χωρος;

Penthesila είπε...

Εδω εχει γινει η παραλια κατακολου και ολη η πλαζ δρομος ταχειας κυκλοφοριας και κανεις δε αντιδρα για την μαρινα και το παρκαρισμα λετε?
μονο να διορισουμε με stage για ψηφους τιποτα αλλο δε τους νοιαζει