Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΦΤΑΙΕΙ;;


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Παρασκευή 15/5/2009 και είναι ακριβώς έξω από την πόρτα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Και το ερώτημα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.

Επιτρέπεται έξω από την πόρτα σχολείου να είναι πεταμένα κλαδιά, σκουπίδια και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Επιτρέπεται ο κάδος για τα μπάζα να είναι μπροστά σε ένα χώρο που καθημερινά μαζεύονται μικρά παιδιά.

Τελικά σε αυτή την πόλη ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει και δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος να θέσει τους κανόνες.

Και όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την Αγκινάρα. Έχουν όμως σχέση με το γεγονός ότι ο Δήμος Πύργου δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στοιχειωδώς στα καθήκοντα του.

Και κατά τα άλλα οι κανονισμοί καθαριότητας με το χαρτί πολυτελείας μας λείπανε.

Θα μπορούσαν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, αντί να κόβουν χαρτάκια για την ελεγχόμενη στάθμευση, ο Δήμος Πύργου να τους διαθέσει και για την καθαριότητα (που είναι πολιτισμός) και παράλληλα να προμηθευτεί παρκόμετρα. Απλά πράγματα αλλά θέλει βούληση και όχι θεωρία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ιστορία με τους δημοτικούς τροχονόμους (γιατί αστυνόμοι δεν είναι πλέον...) είναι τουλάχιστον γελοία. Δεν έχω δε ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ελλάδα να γυρίζουν γύρω-γύρω και να γράφουν σε χαρτάκια την ώρα που παρκάρει κάποιος. Αυτά τα πράγματα είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ, άντε μην πω και τίποτα χειρότερο. Οι βλαχοδημοτικοί μας άρχοντες δεν έχουν δει ποτέ κάτι που λέγεται ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ;
Ίσως όμως μετά θα έπρεπε η δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις για μπάχαλα όπως αυτό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, ή για τα ΑΠΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ. Φτου-φτου, σκόρδο, μακρυά από την άγια πόλη μας τέτοια πράγματα, μην τα ανακατέψουμε γιατί βρωμάνε, σαν τα σκουπίδια που έχουν γίνει βουνά πλέον...