Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ: 14 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟ


Περισσότερο από δεκατέσσερις (14) μήνες έκανε το τμήμα Πληροφορικής & ΜΜΕ του Παραρτήματος Πύργου του ΤΕΙ Πάτρας να εκδώσει το πιστοποιητικό αποφοίτησης (αντίγραφο πτυχίου) που βλέπετε (κάντε κλικ για μεγέθυνση και συγκρίνετε την επισήμανση 1 & 2 ).

Δεκατέσσερις μήνες περίμεναν οι πρώτοι απόφοιτοι του τμήματος να πάρουν τα πτυχία τους.

Δεκατέσσερις μήνες χαμένες ευκαιρίες.

Η ανικανότητα όμως του ΤΕΙ συνεχίζεται αφού μόνο σε δεκαπέντε απόφοιτους κατάφεραν να δώσουν πτυχίο. Όσοι τελείωσαν τις σπουδές τους μετά τον Μάρτιο του 2008 θα κάνουν πολύ περισσότερο.

Αυτά είναι τα χάλια, αυτές είναι οι πληγές.

Η έλλειψη μόνιμου διοικητικού προσωπικού, (δηλαδή για δύο μόνιμους υπαλλήλους μιλάμε) ταλαιπωρεί και ζημιώνει τους σπουδαστές που σπουδάζουν στην πόλη του Πύργου, απαξιώνει και αποδυναμώνει το κύρος των σπουδών τους και το κυριότερο θέτει σε ομηρία την λειτουργία του Παραρτήματος Πύργου συνολικότερα.

Αυτοί οι κοπρίτες οι βουλευτές δεν κοιτάνε να πάνε και κανένα υπάλληλο στο ΤΕΙ από τους τόσους που έχουν στα γραφεία τους και από τους τόσους που βολεύουν.

Έχουν αφήσει την μεγαλύτερη αναπτυξιακή (και ανταποδοτική) επένδυση που έγινε ποτέ στην πόλη του Πύργου στο έλεος του Θεού. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό για τους άθεους.

Όσο για Δήμαρχο και Νομάρχη, αυτοί κλασικά στον κόσμο τους.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

μα....αγαπητε μου φιλε ο δημαρχος και ο νομαρχης μας εχουν με σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουν. βλεπε προστασια δασων απο πυρκαγιες.....σκουπιδια.....μαρινα Κατακολου.... με πτυχια θα ασχοληθουν;
και βλεπεις τι ωραια τα καταφερνουν....τα βουνα μας εμειναν γυμνα απο τα δεντρα.....αλλα δεν εχουμε παραπονο....βουνα τα σκουπιδια στους δρομους του πυργου......ευωδια σκετη....