Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ...ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ!


Μια βόλτα σε κεντρικούς δρόμους του Πύργου αρκεί για να δει κανείς την αδιαφορία της δημοτικής αρχής που δεν μπορεί να διορθώσει τα μικρά και απλά που λέμε τόσο καιρό και κάποιοι επιμένουν να μας κατηγορούν ότι δεν βλέπουμε τα μεγάλα έργα αλλά αναλωνόμαστε στα ασήμαντα! Ερμού-Γερμανού-Βύρωνος-Κουρτίου...δρόμοι που αναπλάστηκαν και σήμερα σε πολλά σημεία τα δέντρα έχουν εξαφανιστεί και φανοστάτες έχουν αντικατασταθεί απο κορίνες!!!

7 σχόλια:

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Μεταλλικοί φανοστάτες και σπάνε; Ποιος έκανε τις προμήθειες;

Ανώνυμος είπε...

O Λιατσής,Chris! O Λιατσής! Αυτός φταίει για όλα τελικά! Εσύ το κάνεις σαν τη Νέα Δημοκρατία...5 χρόνια ήταν κυβέρνηση και το Πασόκ κατηγορούσε...χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Οι φανοστάτες αυτού του τύπου είναι όλοι ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΙ και σπάνε. Μη λέτε πράγματα όταν δε γνωρίζετε. Και κάνουν ένα σκασμό λεφτά ο καθένας οπότε δεν είναι απλή ιστορία να αλλαχθούν.
Μην κατηγορείτε το δήμο για όλα. Ποιοί είναι αυτοί που τα σπάσανε όμως; Οι αγαπητοί μας συμπολίτες που ξέρουν να κατηγορούν για όλα το δήμαρχο αλλά στην πράξη αυτή την πόλη τη γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Τώρα, για τα δέντρα, το έχω ξαναπεί και εγώ πως η κατάσταση με το πράσινο από αυτή τη δημοτική αρχή είναι για κλωτσιές. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ούτε ένα δέντρο δε φυτέψανε οι απαράδεκτοι...

Ανώνυμος είπε...

Όντως φίλε,μαντεμένιοι είναι οι φανοστάτες και γι΄αυτό σπάνε,και πράγματι είναι ακριβοί γιατί είναι και αισθητικά πιό όμορφοι απο κάτι μοντερνιές.Το φταίξιμο του Δήμου είναι ότι δεν κάνει κάτι τοοοσο καιρό για να τους αντικαταστήσει..αυτό είναι το πρόβλημα.Το ποιοί τους σπάνε? Απρόσεκτοι οδηγοί φορτηγών που δεν βλέπουν ούτε μπροστά αλλά ούτε και πίσω τους δυστυχώς! Ο δήμος όμως δεν μπορεί να τους βάζει πάνω κορίνες και να τους αφήνει έτσι...ποιός θα τους αλλάξει,εγώ????
Όσο για τα δέντρα,σκοτίστηκαν! Στη Γερμανού π.χ. έγινε μια νέα οικοδομή.Ολόκληρο δέντρο το ξήλωσαν και πάει! Ποιός μίλησε? και ποιός θα το αντικαταστήσει? Και πιο κάτω που έγινε παλιότερα άλλη οικοδομή κι εκεί το ίδιο έγινε,έβαλαν και κυβόλιθους στο κενό και τέρμα! Έχουμε βλέπεις πολύ πράσινο στο Πύργο,10 δέντρα θα μας λείψουν???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΓΟΥΜΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΓΟΤΗ,
ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΝΟΔΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΙΝΗ,
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ?
ΠΑΛΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΧΤΕΣ...

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΖΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΟΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕ?...

Ανώνυμος είπε...

κοιταξτε να δείτε. Ο δήμος έχει δημοτικη αστυνομία της οποιας ο ρόλος ειναι να γυρίζει ολη την πόλη και να βλέπει τα κακως κείμενα ,και να αποτρέπει βανδαλισμους... Δεν ειναι να κάθονται Σαββατόβραδο στις σκάλες του Δημαρχείου να χαζέυουν κανα κωλαράκι...!
Εδω θα μου πειτε πριν λιγο καιρο γνωστο μεγάλο καφε τις κεντρικής πλατείας εκανε ανακαίνηση και δεν έμεινε δέντρο για δέντρο γιατι ενοχλουσε την τέντα του....! απο το πολύ κράξιμο αναγκάστηκαν και ξαναφύτεψαν μικρα δεντράκια στη θέση τους..... οταν μεγαλώσουν και φτάσουν και αυτα στην τέντα ξέρετε τι θα γινει.....