Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ


Δεν έχω καταλάβει το γίνεται με την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών στο Δήμο Πύργου. Ξέρω ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα αλλά οι κάδοι έχουν εξαφανισθεί από τις εισόδους των δημοσίων κτιρίων που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι, για να διευκολύνονται οι πολίτες.
Δεν πρέπει κάπου να μας ενημερώνουν που είναι αυτοί οι κάδοι;; Στο portal του Δήμου πάντως δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.

3 σχόλια:

GEORGE είπε...

ψιλα γραμματα, η ανακυκλωση δε δινει ψηφους ουτε μιζες στους αγαπητους δημοτικους αρχοντες....

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ!!
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΑΔΑ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ. ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ CONTAINERS ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ "ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7.30 ΩΣ ΤΙΣ 13.00. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΟΥΝ PIXEL ΚΑΙ ΚΙΛΟ...OLA KALA. TO KAΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ Τ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ.

ΑΥΤΑ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΑΒΟΥΡΑ!!! ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ.ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ SITE!