Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΟΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ
Επιτέλους σε αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως
(Τώρα να δούμε που θα κρυφτούν τα παπαγαλάκια δημοσιογράφοι - εκδότες που τον κάλυπταν σκανδαλωδώς τόσο καιρό...)

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ...ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΛΕΓΕ ?
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :

Νίκη των θεσμών και της δημοσιογραφίας μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Ραγκούση

Σε αργία τίθεται ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος, μετά από απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους, στο οποίο το υπουργείο Εσωτερικών απευθύνθηκε με το ερώτημα της αποπομπής του δημάρχου. Ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει τρεις καταδίκες για παράβαση καθήκοντος και σωρεία καταγγελιών, οι οποίες ενεργοποίησαν άμεσα τον υπουργό Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγούση.

Η απόφαση αυτή είναι μια αναμφισβήτητη νίκη των θεσμικών λειτουργιών απέναντι στις εξωθεσμικές λειτουργίες του δημάρχου Ζαχάρως και επιβεβαιώνει τους δημοσιογράφους που πάλεψαν για να αποκαλύψουν τις δραστηριότητες του. Σύμφωνα με πληροφορίες και νέες ποινικές διώξεις θα ασκηθούν τις επόμενες μέρες εναντίον του δημάρχου Ζαχάρως, μετά από νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες από την εισαγγελία Πύργου.

Η επιλογή που έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης, να μην επιτρέψει την συγκάλυψη της υπόθεσης του Πανταζή Χρονόπουλου, καθώς και η απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους, εκτός των άλλων, απαγορεύουν να ξαναθέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος ο κ. Χρονόπουλος.


22 σχόλια:

GEORGE MYSTIRIOS είπε...

να δω τον πανταζη να χανει το δημαρχιλικι και τιποτα αλλο στον κοσμο.

παντος να ξερετε οτι ξερει πολλά για το παλιο ΠΑΣΟΚ και πιθανον να προβει σε ενδιαφερουσες αποκαλυψεις....θα γελασουμε πολυ.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκδότες που κάλυπταν τις παρανομίες και τα παπαγαλάκια δημοσιογράφοι έχουν να χάσουν πολλά ίσως και αυτό τους οδηγήσει στο να χάσουν τα μαγαζιά τους, αφού δεν θα έχουν χρήμα να φάνε. Οι ανομίες όμως στο κράτος της Ζαχάρως αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου αυτών που συμβαίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη νομαρχιακή. Δυστυχώς τα παπαγαλάκια χορταίνουν ακόμη και με τα αποφάγια των μπουφέδων και κοιμούνται ήσυχα το βράδυ... χωρίς καμία ενοχή.
Εκτός από αυτά που συνέβαιναν στη Ζαχάρω γίνεται ακόμη χειρότερο φαγοπότι και σε άλλους δήμους της Ηλείας όπως σε έναν συγκεκριμένο της πεδινής με την μηχανογράφηση των υπηρεσιών του δήμου που πληρώνει αστρονομικό ποσό για το τίποτα. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν με τη διαχείρηση των σκουπιδιών που απ ότι φαίνεται θέλουν να διαχειριστούν εφημεριδάδες.
Τώρα λοιπόν που θα μπει ένα τέλος στο σίριαλ της Ζαχάρως πιστεύω ότι θα δω και τα άλλα σκάνδαλα να λαμβάνουν δημόσια διάσταση και να κινητοποιήσουν αυτεπάγγελτα τις αρμόδιες αρχές... Θα το δούμε άραγε?

Ανώνυμος είπε...

Epitelous!!!!!!!!!!
kai
...AMHN!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η περίπτωση Πανταζή είναι τίποτα με όσα συμβαίνουν σε άλλους Δήμους του Νομού.
Ο Περιφερειάρχης κοιμάται.

Ανώνυμος είπε...

Η διαφθορά είναι παντού και πίσω της πάντα κρύβονται τα ΜΜΕ. Δεν είναι μόνο ένας ο Δήμος που έχει τα λογιστικά του σε συγκεκριμένη εταιρία (η οποία διαθέτει και εφημερίδα!!!) αλλά σχεδόν ΟΛΟΙ. Για ένα απλό λογισμικό που μάλιστα είναι και της κακιάς ώρας τσεπώνουν καμιά εκατοστή χιλιάρικα ετησίως από κάθε δήμο. Αυτούς θα τους αποκαλύψει ο Νοδάρος;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Νοδάρος πρέπει να το κάνει κι αυτό;
Ο Μάκης έπαθε υπερκόπωση πια.
Για δεν τους αποκαλύπτεις εσύ;

Ανώνυμος είπε...

@24 Ιουνίου 2010 11:02 π.μ.
Φιλε μου σε καταλαβα τι θες να πεις
"Αυτούς θα τους αποκαλύψει ο Νοδάρος;;;" Μαζι σου....

Ανώνυμος είπε...

Τι να αποκαλύψω εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Γιατί δεν ψάχνουν οι δημοσιογράφοι με αφορμή αυτά που αναφέρω;;; Τι λογιστικές υπηρεσίες προσφέρει στους δήμους της Ηλείας ο ιδιότης και πόσο ανταπκρίνονται στα χρήματα που του δίνουν;;; Και οι δήμαρχοι σαν κωθόνια τα ακουμπάνε κανονικά γιατί δεν κοτάνε να κάνουν αλιώς.....

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ...ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ...ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ . ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ? ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ... Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες, ξαναρωτάω ποιούς να αποκαλύψει;
τι είναι για σας ένας δημοσιογράφος;
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΔΟΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ?
Εμείς τι κάνουμε, υπναλαίοι συμπολίτες;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο.
Πες τα βρε Μάκη.
Ρουφάμε το φραπόγαλα κι όταν μας βολεύει φωνάζουμε:
που είσαι Νοδάρε....

Κι όταν ο Νοδάρος είναι κατηγορούμενος από μήνυση του Πανταζή, στον Πύργο,
(πριν 20 ημέρες)
τον προστατεύουν μόνο 8-10 φίλοι και 5-6 αστυνομικοί από 40 στημένους υπέρ του μηνυτή...

Πιέστε φραπόγαλα λοιπόν
κι όταν βολεύει ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ κραξτε
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΟΔΑΡΕ????

Αύριο θα σε κατηγορήσουν κιόλας, Μάκη, για ό,τι δεν αποκάλυψες.
Θα μου το θυμηθείς ότι εκεί θα φτάσουν.

ΟΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΟΞΩ ΛΟΜΟΓΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Η διαφθορά σ' αυτή την χώρα ανθίζει γιατί δεν υπάρχει κάποια υπέρτατη αρχή που να εγγυάται τη διαφάνεια και τον έλεγχο των πράξεων των δημάρχων. Είδατε κάποια τοπική εφημερίδα πώς πρόβαλε το θέμα του Πανταζή; Τον έβαλε από πάνω κιόλας!!! Να απειλεί ότι θα κάνει μήνυση στον Περιφερειάρχη!!! Όχι επειδή ο Περιφερειάρχης έκανε κάτι αυθαίρετο, αλλά επειδή ζήτησε την εφαρμογή των νόμων...
Διεφθαρμένοι δήμαρχοι και τοπικός τύπος πάνε αγκαζέ, ο ένας στηρίζει τον άλλον, συγκοινωνούντα δοχεία που μοιράζονται άφθονο δημόσιο χρήμα. Δεν ήταν τυχαία και αυθαίρετη η παρατήρηση του Συνήγορου του Πολίτη στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου είπε ότι η διαφθορά ανθεί στην αυτοδιοίκηση.
Όσο για τη δημοσιογραφία, από αποκαλύψεις... άλλο τίποτα! Ξεσκέπασαν πρόσφατα τη... Βουλή των Εφήβων!!! Τους είμαστε ευγνώμονες που αποκάλυψαν ποιοι έφηβοι θα μας εκπροσωπήσουν στη Βουλή, έτσι θα κοιμόμαστε ήσυχοι

Ανώνυμος είπε...

ποσα χρηματα χρειαζεται ενας υποψηφιος δημαρχος για τα μμε και πως θα τα ξεπληρωσει;

Ανώνυμος είπε...

Chris συμφωνω απολυτα μαζι σου.ολοι ειναι στο κολπο.κανεις δεν παει φυλακη στην ελλαδα.
απο εκει και περα ασε τους αλλους να τσακωνονται για τις ξεχαρβαλωμενες κουνιες και για τον φοινικα στην πλατεια...

Ανώνυμος είπε...

Όλα στη φόρα, ρε λαμόγια... Καταστρέψατε τον τόπο και όλη τη χώρα, καθάρματα. Τώρα ήρθε η εποχή του internet, τελείωσαν οι εποχές που τα κουκουλώνατε όλα πλην καμιάς απρόοπτης ρήξης για τη μοιρασιά. Κομματόσκυλα, θα φάτε φόλα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ
( 28 Ιουνίου 2010 2:43 μ.μ.)

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ internet από τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ τα ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΛΕΜΕ ΟΛΑ,ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΥΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ φιλάρα, δεν γουστάρεις μαύρα;
(αλλά ποιός να σου τα δώσει;...)

Αντε και με λίγη άσπρη θα την βγάλεις, κι ας είναι νοθευμένη μα σανό :)))

Ανώνυμος είπε...

εσυ που πληρωνεις με τα μαυρα παιρνεις γνησια;α.....γ.......

Ανώνυμος είπε...

τώρα που θα είναι πάλι
ο Παρασκευόπουλος υποψήφιος δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ στον Πύργο
και καθώς λένε τα γκάλοπ,
τον έχει το Λιατσή δια περιπάτου,
που θα τρέξουν να κρυφτούν κάτι νοματαίοι,
της τοπικής πράσινης πλέμπας, που μπαινόβγαιναν εδώ μέσα κι έκαναν, "παιχνίδι";
που θα βρουν ψηφοδέλτιο να τρυπώσουν;

χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Λ...........Ο...Τ.........Π......Α.......Ε....;