Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ….


Και επειδή η προσωρινή λύση της δεματοποίησης των απορριμμάτων έχει γίνει μόνιμη (αφού μέχρι να βρεθεί ο χώρος, να γίνουν οι μελέτες, να βρεθούν οι πιστώσεις, να ανατεθεί το έργο και να κατασκευαστεί θα απαιτηθούν τουλάχιστον 5 χρόνια) έχω να εκφράσω τις εξής απορίες:
  1. κάθε φορά που θα παρουσιάζεται έλλειψη της πρώτης ύλης για την δεματοποίηση η πόλη του Πύργου θα βρωμάει;; Ο προμηθευτής του δεματοποιητή δεν έχει διασφαλίσει ότι θα υπάρχουν οι πρώτες ύλες για την λειτουργία του;;; Δηλαδή είναι σαν να αγοράζω ένα εκτυπωτή και κάθε φορά που μου τελειώνει το μελάνι να περιμένω να μου έρθει το καινούργιο από την Γερμανία. Και μέχρι να μου έρθει προφανώς να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τον εκτυπωτή μου.
  2. κάθε φορά που θα χαλάει ένα λουρί ή μια βίδα ή κάτι ακόμα σοβαρότερο η πόλη του Πύργου θα βρωμάει;; Ο προμηθευτής του δεματοποιητή δεν έχει διασφαλίσει την ύπαρξη στην εγχώρια αγορά των απαιτούμενων ανταλλακτικών και δεν έχει δεσμευθεί για την καλή του λειτουργία για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (εγγύηση καλής λειτουργίας).
  3. αποτελούν όρους της σύμβασης τα παραπάνω;;; Δεν κόστισε και λίγα χρήματα η προμήθεια του.
  4. για ποιο λόγο έχουν ξεχειλίσει και οι κάδοι της ανακύκλωσης;;;  Εχει καμία σχέση η ανακύκλωση με τον δεματοποιτή;; ΟΧΙ προφανώς. Γιατί τουλάχιστον δεν μαζεύουν τους μπλε κάδους για να περιορίσουν με αυτό τον τρόπο τα απορρίμματα;;
  5. θα  προχωρήσουν τα συνεργεία του Δήμου στην απολύμανση και στον επιμελή καθαρισμό των χώρων που βρίσκονται σήμερα οι κάδοι ή θα γίνει ότι γίνεται συνήθως;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν μιλαει κανεις;φταινε αλλοι

Ανώνυμος είπε...

NAI ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ