Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


            Μετά την παραίτηση της Αντιδημάρχου Πύργου, ο Δήμαρχος Πύργου καλείται άμεσα να καλύψει την θέση για να μην παρατηρηθεί καμία δυσλειτουργία στο «πρότυπο οικονομικής διαχείρισης» που είναι ο Δήμος Πύργου.
            Άμεσα προχώρησε σε καταχώρηση αγγελίας σε μεγάλη αθλητική εφημερίδα με σκοπό να προσελκύσει τους καλύτερους, γιατί με τις τόσες παραιτήσεις και τις ανεξαρτητοποιήσεις δεν μπορεί να καλυφθεί η θέση από Δημοτικό Σύμβουλο. Το ενδιαφέρον του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλο και σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

(να είστε καλά, εκεί που βαριόμουν να κάνω αναρτήσεις με το σημερινό μου ξαναδώσατε ζωή, χαχαχαχα)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση:
Τζαμάς κάνει γιά αντιδήμαρχος οικονομικών;

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και κάνει... αρκεί να μην έπαιρνε απευθείας μικροαναθέσεις με αποφάσεις του Δημάρχου!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύουν περί απ΄ευθείας αναθέσεις στον ίδιον ή τον αδελφό του ή τον γιό του και ο Μάκης μιλά γιά διαφάνεια τότε θα πρέπει να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του ποιές αναθέσεις, ποιά ποσά, ποιά υλικά και τιμή μοναδας αυτών.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε
Στην Ελλάδα όχι μόνο τζαμάδες αλλά και τσοπάνηδες κάνουν γιά να λύσουν τα οικονομικά.
Γι΄αυτό φτάσαμε ως εδώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρωγόμαστε μεταξύ μας και θα εμφανιστεί πάλι η συμμορία του Γαβρίλη με το πρωτοπαλλίκαρό του, τον Βαγγόπουλο, και θα μας μιλάνε για τιμιότητα και ηθική

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν έχεισ καταλάβει ότι αυτός ειναι ο σκοπός του blog?συγνώμη pirgoti μου αλλα η αλήθεια να λέγεται.οι μόνοι που βρίζονται εδω μέσα είναι Πασόκοι...και κάποιες εξαιρέσεισ....

Ανώνυμος είπε...

τοτε καλεστε καθηγητες του πανεπιστημιου να σας λυσουν τα προβληματα ρε παιδια,τι σχεση εχει το επαγγελμα του καθενος;το ζητημα ειναι αν μπορει γιατι υπαρχουν και υπηρξαν ανθρωποι και αγροτες και μπορεσαν.