Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ


Κάπου στην Σπιάτζα, που η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής με ευθύνη όλων μας είναι καθεστώς, μια εντολή γραμμένη στον τοίχο προσπαθεί να αποτρέψει την κακή μας νοοτροπία.
Σκουπίδια παντού με απουσία όμως και των απαραίτητων κάδων απορριμμάτων. Και να πεί κανείς ότι δεν πληρώνουν δημοτικά τέλη. Πληρώνουν όλο το χρόνο και για δυο μήνες που χρειάζονται τις υπηρεσίες καθαριότητας δεν τις έχουν.

3 σχόλια:

ΣΠΙΑΤΖΑ είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΣΠΙΑΤΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια το λεω το πιστεψα εχτισα ονειρα,ονειρα για ενα ομορφο τοπο,το τοπο μου,τους συνανθρωπους μου φιλους και ''εχθρους''πιστεψα στοχους και αποτελεσματα,πιστεψα οτι μια αλλη νοοτροπια θα ελθει,πιστεψα οτι θα χαιρομαστε ολοι για αυτο που ο καθενας μας θα αλλαζε,το πιστεψα γι αυτο τα εδωσα ολα,γι αυτο ξεκουραση θεωρουσα τη βολτα να καταγραψω,ναι και φανατιστηκα μαλιστα.Απαγοητευτηκα στη συνεχεια και ειπα τελος,μα μου αρεσει να δινω αυτο που μπορω,να κοιταζω τα δενδρα και να λεω μεγαλωσαν ποτε κιολας γι αυτο περναω κατω απο το επαρχειο,ναι μ'αρεσει να τα βλεπω,να σκαω γι'αυτα που εγκαταλειφθηκαν,να φωναζω γιατιιιι;; γιατι δεν φυτεψαμε και τα αλλα που λεγαμε ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ γιατι δεν χτισαμε τη Δημοσυνελευση που ολοι θα πασχουν για τουτο τον τοπο; Το απογευμα μαζεψα τα πλαστικα ποτηρια,τα πακετα,τις χαρτοπετσετες,το κουτι της πιτσας και ειπα παλι γιατιιιι;;Οταν βλεπω πλαστικη σακουλα τρελαινομαι πιστεψτεμε,μπορουμε να την αντικαταστησουμε;ναι μπορουμε,που ειναι το εμποδιο παντα,γιατι δεν μας αφηνουν εστω αυτο το λιγο γιατιιι;;Και ξαναλεω αξιζει το κοπο και παλι απο την αρχη;Δεν ξερω ακομη,ασπρισαμε κιολας χρειαζομαστε;και παλι δεν ξερω.Γιατι να σε βριζουν αδικα; αξιζει τον κοπο;και παλι δεν ξερω.Αξιζει τον κοπο να σου λενε ααα ρε δημοσιε υπαλληλε τι τα ψυριζεις ολα;και παλι δεν ξερω.Τοσα χρονια γιατι μπερδεφτηκα τωρα; γιατι;Γιατι και ο αλλος και ο κακος να σε ζωγραφιζει ως ιδιο;δεν ξερω.Μηπως μονος οπως αποψε να ειναι καλυτερα;Δεν ξερω ρε γαμωτο....θα το σκεφθω....... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, υποκλίνομαι...