Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ


Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Πύργου ανακοίνωσε ο Αντώνης Καράμπελας στην ΝΕ ΠΑΣΟΚ. Ο Αντώνης Καράμπελας έχει μια διαρκή και συνεχή παρουσία είκοσι ετών στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με μεγάλη εμπειρία στην πραγματική διαχείριση των προβλημάτων, είναι τεχνοκράτης και όχι θεωρητικός, με ένα μεγάλο ελάττωμα: δεν έχει σπουδάσει το ψέμα και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει , το οποίο στην σημερινή πραγματικότητα αποτελεί και το μεγάλο πλεονέκτημά του.
Η υποψηφιότητα του, αν και εφόσον πάρει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, είναι η μόνη λύση για την κυβερνητική παράταξη όσο αφορά την θέση του Δημάρχου Πύργου. Έχει ακολουθήσει μια ήπια και διακριτική συμπεριφορά, δεν έχει προκαλέσει, δεν ανήκει στους στενούς κομματικούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ. Είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (σε Παρασκευοπουλικούς και μη) είναι ο μόνος που λόγω της ιδιότητας του ως αντινομάρχης έχει προσβασιμότητα στους παλαιούς Δήμους που θα προσαρτηθούν στο νέο Δήμο Πύργου. Είναι ο μόνος που δεν θα λειτουργήσει διχαστικά και ίσως αποτελεί την μόνη επιλογή για το ΠΑΣΟΚ.
Στην περίπτωση που κατέβει ο νυν Δήμαρχος θεωρείται βέβαιη η αποτυχία εκλογής του, αφού ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του έχει απογοητευθεί από τον τρόπο που έχει διαχειριστεί τα προβλήματα του Δήμου.
Στην περίπτωση που κατέβει ο Αντωνακόπουλος, μπορεί να έχει τις περισσότερες πιθανότητες από όλους να εκλεγεί, αλλά υπάρχει πάντα ορατός ο κίνδυνος της διάσπασης και του διπολισμού εντός των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Ο Αντώνης Καράμπελας έχει το ήθος την εμπειρία και την γνώση. Εάν ο κ. Παρασκευόπουλος και ο κ. Αντωνακόπουλος ενδιαφέρονται για το καλό του Δήμου Πύργου ας τον στηρίξουν μπας και αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον μιζεριασμένο τόπο.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι να μην εκλεχτει ξανα ο παρασκευοπουλος.εκει ειναι η ουσια του θεματος.η πολη μας δεν αντεχει για αλλα 4 χρονια αδρανειας.αν κανουν και τον εκλεξουν θα μεινουμε με αδειανα τα χερια.ουτε τει ουτε σεττηλ ουτε τιποτα.αυτος τους διωχνει ολους

συμφωνω οτι ο κυριος καραμπελας ειναι μια πολυ καλη επιλογη.

Ανώνυμος είπε...

....του Καράμπελα....

oreinos είπε...

as grapsei kapoios ti exei prosferei o kyrios karampelas tosa xronia sta koina ths hleias...dioti exw thn entyposh oti gia thn katastasi poy epikratei sthn hleia exoyn ey8inh oloi osoi exoyn asxoli8ei men topikh aytodioikhsh ktl

Ανώνυμος είπε...

Πυργοτη μας έχεις λίγο μπερδέψει...μια τον αντωνακόπουλο μια τον Καράμπελα...αποφασισε ρε φιλε ποιον θέλεις και υποστηρίζεις.Εχουμε καταλάβει ότι όλοι εκτος του Παρασκευόπουλου είναι καλοί.τέτοιο μίσος πια?τέτοια απέχθεια??λες και τουσ άλλουσ που λες δεν τους έχουμε δει τόσα χρόνια στον Πύργο τι κανουν η μάλλον τι δεν κάνουν. Μην μας περνάς για χαζούς. Ενδιαφερεσαι εσύ ξαφνικά για το μέλλον του Πασοκ όταν δεν το ψηφίζεις όπως άλλωστε κιεσυ το έχεις δηλώσει.Αντιπολίτευση στο Δήμαρχο κάνεισ και μάλιστα περίεργη αφου κάθε τόσο αλλάζεις πόστο και υποψήφιο.Τυχαίο?? δε νομίζω...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλα ε!Εκει στο Πυργο δεν εχετε μυαλο καθολου.Βαλτε ενα παιδι 40-45, να μπει και το νεο αιμα σιγα σιγα μεσα.Αυτοι η κλαση επρεπε να εχει παραδωσει ιματισμο,υπογραφες και απολυτηριο γρηγορα.Πως θα παει μπροστα η Ηλεια?!

GEORGE MYSTIRIOS είπε...

μαλλον δε θα διαφωνησω σε κατι....καλος φαινεται

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λέτε ρε παιδια.εδώ ο Καράμπελας δεν κατάφερε να γίνει διευθυντής σε ένα περιφεριακό νοσοκομείο σαν αυτο του πύργου...25οσ ήρθε στην κατάταξη και θα βγεί δήμαρχος του διευρημένου δήμου??πάτε καλα???αυτή είναι η μόνη δυνατή λύση??

Ανώνυμος είπε...

Ανδριόλας ρε παιδιά... η μόνη λύση... νέος, μαγκας, άφθαρτος και οικονομικά ανεξάρτητος

Ανώνυμος είπε...

Ο Ορεινος το ειπε καλα.Το εργο του... Τι εχει προσφερει στη Πολιτεια η συγκεκριμενη επιλογη!Ετσι επιλεγουν!!!

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Ο Καράμπελας πράγματι αποτελεί μια καλή πρόταση αλλά δεν έχει δείξει ποτέ αν διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά, προσόν απαραίτητο για την παράταξη που θα αναλάβει. Ως γνωστόν, αυτός ο συγκεκριμένος χώρος είναι ένα απέραντο πεδίο προσωπικών φιλοδοξιών, ο καθένας τραβάει το δρόμο του, κάνει του κεφαλιού του, αδιαφορώντας αν η παράταξη επιβιώσει. Ότι γίνεται και τώρα, επί Μάκη, θα γίνεται και επί Αντώνη, αν ο δεύτερος δεν καταφέρει να επιβάλλει μια σκληρή ηγετική γραμμή.

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
(ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ)

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια και τα ίδια...οι ίδιοι και οι ίδιοι! Έλεος πια! Ας αλλάξει κάτι επιτέλους,ο βουλευτής που θέλει να γίνει δήμαρχος,ο νομάρχης που θέλει να γίνει περιφερειάρχης,ο αντινομάρχης που θέλει να γίνει δήμαρχος,ο δήμαρχος που θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος! Κι όλοι αυτοί είναι σαν τη τροφή της κατσίκας...αναμασημένοι...! Μα που ζούμε πια και τους ανεχόμαστε,να μας διοικούν όλοι όσοι είναι το λιγότερο ανίκανοι..ας κάτσουν επιτέλους σπίτια τους!

Ανώνυμος είπε...

Από τον Μάκη καλύτερος.
Αλλά δεν υπάρχουν νέα άφθαρτα πρόσωπα να ηγηθούν;;

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και καλύτερη λύση ο Αντώνης...
Δηλαδή ως Αντινομάρχης τι έκανε τόσα χρόνια? Μου προκαλεί εντύπωση ΠΥΡΓΟΤΗ που τον προτείνεις ως λύση εσύ που κατηγορείς τον Μάκη για αδράνεια.
Ο Αντώνης δηλαδή είναι δραστήριος? έλεος, έχουμε φτάσει στην τελευταία θέση ανάπτυξης ως Νομός και εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε αυτούς που μας οδήγησαν εκεί...
Τι να πω? Αυτοί αξίζουν δυστυχώς στους περισσότερους από εμάς!
Πυργότη, δεν πιστεύω να σου είχε κάνει κανένα ρουσφέτι και να τον υποστηρίζεις γιαυτό το λόγο?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πυργότη,
ή λέμε την αλήθεια ή κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.Δικαίωμά σου να υποστηρίζεις ως καλύτερη λύση τον Καράμπελα απο τον Παρασκευόπουλο,αλλά καλύτερη λύση ως προς τι??? Εντάξει,τον Καράμπελα τον ξέρουμε απο την ενασχόλησή του ειδικά στα νομαρχιακά..απο κει και πέρα,τι? Ποιές είναι οι δράσεις,τα έργα του,οι σκέψεις του? Ξέρω,θα μας τα πει κι αυτός προεκλογικά και θα τρέξουμε να τον ψηφίσουμε όπως και το Μάκη που ήρθε ως σωτήρας λες κι ο Πύργος είχε βρεθεί ένα βήμα πριν τη καταστροφή με το Λιατσή.Αν θελουμε να είμαστε αντικειμενικοί,θα πρέπει να παραδεχτούμε αυτό που όλοι ξέρουμε,ότι ο Πύργος άλλαξε τουλάχιστον την εικόνα του σε σχέση με παλαιότερα χρόνια απο τη στιγμή που ανέλαβε ο Λιατσής.Οι παρατρεχάμενοι και λάθη του ιδίου τον έκαναν να χάσει τις εκλογές και καλώς έγινε.Αλλά όσοι μιλάνε για λυσσώδη προσπάθεια απαξίωσης του Μάκη θα πρέπει να σκεφθούν λιγάκι..εκείνους που ΄΄έκαιγαν΄΄ τα δεντράκια στη Γερμανού,κατέθεταν μηνύσεις και μάζευαν υπογραφές για το πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου,κλείδωναν το πολυκλαδικό με αλυσίδες για να μη λειτουργήσει το ΤΕΙ και άλλα πολλά..Εχθροί μεταξύ μας γίναμε,στον ίδιο μας το τόπο! Το μόνο που είχαμε να λέμε και ακόμα το κάνουμε,είναι να πηγαίνουμε σε άλλες πόλεις και να λέμε πόσο καλύτερες είναι και πόσο χάλια είναι ο Πύργος...Τελικά τι ζητάμε? Μήπως θυμάσαι πως ήταν για χρόνια και χρόνια το πάρκο ΣΠΚ? με τα σκουπιδιάρικα να παρκάρουν εκεί..να επικρατεί βρωμιά και αθλιότητα? Ποιά ήταν η εικόνα της Γερμανού? Μίζερη και σκοτεινή...της Ερμού επίσης...και πόσα ακόμα.Γι'αυτό όταν βγήκε ο Μάκης κι ευαγγελιζόταν ένα νέο όραμα για τη πόλη σε συνέχεια των πολλών έργων του Λιατσή,ήρθε η απογοήτευση.Δυστυχώς τον ακούμε να έχει λύσεις που θα ανακοινώσει εντος των ημερών..απο την ημέρα που βγήκε δήμαρχος.Κι η θητεία του τελειώνει και ακόμα περιμένουμε.Και τώρα μου λες για Καράμπέλα και πράσινα άλογα...Κι έρχεται κι ο Αντωνακόπουλος να σώσει κι αυτός το Πύργο! Τι ακριβώς έχει κάνει κι αυτός για το Πύργο όσα χρόνια είναι βουλευτής? Για να μας πει κάποιος! Τα συμφεροντά τους ας τα κρατήσουν για τους εαυτούς τους.Δεν χρειαζόμαστε άλλους ''σωτήρες''.Έργα θελουμε και ανάπτυξη...κι ο Πύργος μαραζώνει πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ; ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ..ΑΠ'ΕΞΩ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ..ΜΑ ΠΟΤΕ! ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΙ ΕΜΑΣ! (ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ)....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε (τελευταίε)
είναι φορές που η απογοήτευση με έκανε να σε συμμερίζομαι...

Όμως εν εμείς οι απέξω είμαστε πολλοί, μπορούμε!
Ναι γαμώ τα λαμόγια μπορούμε!
Γαμώ τους κολοτούμπες, μπορούμε!
Γαμώ το σόι τους, μπορούμε!

Ας πάρει ένας το αρχηγιλίκι επάνω του να μαζέψει
μπλε, πράσινους και κόκκινους,
που αγαπάνε την πόλη
και μπορούμε!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για αρχηγιλικι μιλας η για χαρτζιλικι;

Ανώνυμος είπε...

για ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ μιλάω.
Για να σταματήσει το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΏΝΥΜΕ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ)..;)
ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ! ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ! ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ..ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ? ΦΤΟΥ! ΣΙΧΑΜΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, συμφωνώ.
Το μεγαλύτερο πάθος τους, η ηδονή τους, είναι μέχρι να πάρουν το χρίσμα.
Αντε μέχρι την ανάληψη της εξουσίας... κι ύστερα τα ίδια.
Και δεν τολμάς να τους διορθώσεις,ποτέ!
Απαγορεύεται να τους κάνεις κριτική.
"Είσαι με τους άλλους;" θα σου πουν
Ναι ρε μια ζωή με τους άλλους θα είμαι, αφού εσείς δεν είστε τελικά "αλλιώτικοι"

Ίσως η αρχή θα ήταν να βγει κάποτε ένας εκλεγμένος και να ζητήσει συγνώμη:
για όσα δεν έκανε
και
για όσα έκανε αλλά δεν αρκούσαν...