Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ


Οι πρώτες παρενέργειες από την παραίτηση της υπεύθυνης αντιδημάρχου σε διοικητικά και οικονομικά θέματα  στην λειτουργία του Δήμου Πύργου είναι ορατές.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής της «έπεσε» η σελίδα του Δήμου (δείτε εδώ) και ήδη είκοσι τέσσερες ώρες μετά δεν λέει να σηκωθεί με τίποτα. Και αν λάβουμε υπόψη ότι μεσολαβεί Σαββατοκύριακο θα σηκωθεί μάλλον τη Δευτέρα στην καλύτερη περίπτωση.
Και όσοι βιαστούν να μιλήσουν για σύμπτωση τους λέω ότι κάνουν λάθος, γιατί σε μία καλοκουρδισμένη μηχανή (όπως είναι οι υπηρεσίες του Δήμου) και ένα γρανάζι να λείπει θα παρουσιαστεί πρόβλημα. Πόσο μάλλον μια αντιδήμαρχος…

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κανονικά δουλεύει η σελίδα

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε παιδια τον δημαρχο και σιγα τον δημο.ο παρασκευοπουλος το παιζει πανεπιστημιακος στις ομιλιες του αν και ειναι ενας απλος δικηγορος υποθεσεων των 300 ευρω.κανα διαζυγιο,καμια κλοπη κοτας τετοια πραγματα.οχι οτι δεν ειναι οκ ανθρωπος απλα τα αναφερω γιατι πολλοι ηταν (ευτυχως) αυτοι που νομιζαν οτι ειχε ερθει ο μεσιας στον δημο πυργου.παλι καλα που τελειωνει η θητεια του παρασκευοπουλου γιατι οι ''αυλικοι''του συνθετουν την ποιο ανικανη και αδρανη δημοτικη αρχη που εχει περασει ποτε απο αυτην την πολη.

Ανώνυμος είπε...

EΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ''ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ'',ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΡΙΝΟΜΑΚΗ.ΧΑΧΑΧΑ!....Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εσυ που γράφεις για τις υποθεσεις του Παρασκευόπουλου ησουν στο γραφείο του η παρακολουθεις 30 χρόνια την πορεία του???Ρώτα πριν μιλήσεισ γιατι μόνο γελοίος γίνεσαι.όλα τα πράγματα έχουν και τα όρια τουσ.μονο η λασπολογια και η ρουφιανια σας εχεισ απομείνει για να χτυπάτε την δημοτικη αρχη.και ο κόσμος του πύργου το απέδειξε ότι δεν γουστάρει τα λαμόγια και τουσ ρουφιάνουσ.

Ανώνυμος είπε...

Που ξέρεις ρε φίλε τισ υποθέσεις του Παρασκευόπουλου??παρακολουθείς 30 χρόνια την πορεία του για να μιλας η ήσουν στο γραφείο τουσ.Μόνο γελοίος γίνεσαι με αυτά πυ γράφεις.ο κόσμος δε γουστάρει ούτε τα λαμόγια ούτε τουσ ρουφίανους.Το ρουφίανους παέι στον συννονόματο του Φάμελου.Δυστυχώε σε παίρνει και εσένα η μπαλα φίλε.

ΝΙΚΟΣ ΦΑΜΕΛΟΣ είπε...

EΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.`ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

σιγα τα αιματα ηρεμηστε.σχημα λογου εκανε ο ανθρωπος για τις υποθεσεις των 300 ευρω.ηρεμια.σχημα λογου.εσεις αμεσως τον κανατε ρουφιανο και λαμογιο.αλλοι ειναι τα λαμογια που δεν δηλωνουν στην εφορια για 4 χρονια...λεμε τωρα...
εξαλου ειπε οτι ο παρασκευοπουλος ειναι ενταξη ανθρωπος.κατι που ισχυει αλλωστε .ουτε εγω ψηφισα παρασκευοπουλο ουτε θα ψηφισω αλλα το ξερω και το λεω οτι ειναι ενας καλος και ευγενικος ανθρωπος.
πιστευω ηθελε να πει οτι δεν ηταν μεγαλοδικιγορος.ηρεμια.δεν εβρισε.
τι ρουφιανους και παραμυθια του ανεβοκατεβαζετε.
και θα διαφωνησω με το πρωτο σχολιο.ο κυριος φαμελος ειναι απο τους ανθρωπους που αγαπουν την πολη αυτη .
οσο για την ανωνυμια των σχολιων αφηστε το.ενα μπλογκ ειναι ρε παιδια.ο υπευθυνος του μπλογκ ας διαγραφει και ας μην επιτρεπει υβριστικα μηνυματα ειδικα με αυτα απο οσους ονομαζουν κοσμο ανωνυμα.ειναι απλο.για κοιταχτε παλαιοτερα σχολια να δειτε χαρακτηρισμους και χαρακτηρισμους απαραδεκτους και αισχρους για τον δημαρχο.ελεος δηλαδη!ας τα σβησει ο υπευθυνος του μπλογκ και τελος.αλλη δουλεια δεν εχετε?
εξαλου αυτο ειναι το προβλημα σας?ενα σχολιο που αφησε καποιος η` η σημερινη τραγικη κατασταση της χωρας μας?
και στο κατω κατω της γραφης καθε δημοσιο προσωπο ειδικα στην πολιτικη δεχετε χαρακτηρισμους και καλους και κακους και αισχρους.δηλαδη εαν εγραφε καποιος για τον καραμανλη κατι αισχρο θα βγαινατε και θα κραζατε ρουφιανος και λαμογιο?
πολυ φιλικα εγω τα γραφω αυτα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 12 Ιουνίου 2010 11:31 μ.μ.

Λυπάμαι που για ακόμη μια φορά κρύβεσαι πίσω απο τη μάσκα της ανωνυμίας σου....προφανώς ντρέπεσαι για τις ιδέες και τις απόψεις που έχεις και πολύ περισσότερο ντρέπεσαι για αυτό που είσαι, μάλλον όταν κοιτάζε στον καθρέφτη του σπιτιού σου ντρέπεσαι για αυτό που αντικρίζεις, γιατι είσαι και εσύ ένας απο αυτούς τους δήθεν υπερισπιστές της ιστορίας και της δημοκρατίας γνωστούς υπερασπιστές της ιδιοτέλειας και του ατομικού σας συμφέροντος με σκοπό να βάλετε κανά ευρώπουλο στην τσέπη. Είσαι απο αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους και ξαφνικά θυμήθηκαν πως υπάρχει τούτη εδώ πόλη!
Να θυμάσαι λοιπόν φίλε μου πως ο κόσμος και μνήμη έχει και κρίση διαθέτει!!!
Άντε λοιπον "φτου ξελεφτερία¨ ανώνυμε να τα πούμε face to face.

ΦΑΜΕΛΟΣ Α. ΒΑΣΙΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

O ανωνυμος που γραφει περι ρουφιανων ειναι ο τυπος της πλατειας δικαστηριων που ρουφιανευει παραποιωντας τις συζητησεις στον Παρασκευοπουλο με στοχο το χαρτζιλικακι του.Ειναι ο ανθρωπος που σαλτσωνει για να γινεται αρεστος,ειναι ο πρωην υβριστης του.Αρα ο αρχιρουφιανος δεν μπορει να μιλα για ρουφιανους.

ΝΙΚΟΣ Π. ΦΑΜΕΛΟΣ είπε...

κ.πυργοτη,η αποψη μου ειναι οτι το οτιδηποτε γραφεται η καταγγελεται πρεπει να ειναι επωνυμο.Προσωπικα δεν με εκφραζει κανενας χαρακτηρισμος πολυ δε περισσοτερο οταν υπογραφεται απο ανωνυμο.Δεν αποδεχομαι κανεναν χαρακτηρισμο και τους επιστρεφω στους ανωνυμους.Δευτερη φορα γραφω σχολιο διοτι τις αποψεις μου τις καταθετω επωνυμα στα ΜΜΕ και στο facebook που διαθετω.Οτι ειναι να καταθεσω το καταθετω επωνυμα και αναλαμβανω καθε ευθυνη.Ψαχτε αλλου λοιπον για σεναρια κτλ.Τελος δεν απαντω πλεον στους γνωστους αγνωστους υβριστες.Και κατι αλλο σε λιγες μερες θα καταθεσω δημοσια τα περουσιακα μου στοιχεια για να κριθω απο τους πολιτες.Τελεια και παυλα.

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
(ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ)

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Ο ανώνυμος που μίλησε για τις υποθέσεις του Παρασκευόπουλου, αφού είδε τις αντιδράσεις, τα μάζεψε αλλά υποδυόμενος κάποιον άλλον, κάποιον τρίτο (σχόλιο 13 Ιουνίου 2010 7:33 π.μ.). Φως φανάρι από τον τρόπο γραφής ότι είναι το ίδιο άτομο αλλά το εξωφρενικό είναι ότι έχει την αφέλεια να πιστεύει πως μας έπεισε ότι είναι κάποιος τρίτος!!! Δόκτορ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ δηλαδή...
Η συζήτηση παρεκτράπη, το portal επαναλειτουργεί, πολύς ο ντόρος για ένα τόσο μικρό θέμα...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Chris,
δενυπήρχε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα,το οποίο θεωρώ ατυχές, σιγά το πρόβλημα επείδη «έπεσε» η σελίδα του Δήμου για κάποιες ώρες εδώ βγαίνουν off τραπεζικά συστήματα.
Το θέμα είναι οτι υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που με τόση ευκολία μπάινουν και προσβάλλουν πρόσωπα, τουλάχιστουν ας το κάνουν επώνυμα αν έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

ΦΑΜΕΛΟΣ Α. ΒΑΣΙΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ οπου ο θειος
να και ο ανηψιος...

ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ
:))))))))))

Ανώνυμος είπε...

http://pentanostimi.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΗΣΤΕΕΕΕΕΕ........ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ......ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΑΝ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
χ.κ. λαμπετι είπε...

πισωωωωωωωωωω λαμογιαααααα..........δεν τσιμπαμε τελευταιε ανωνυμε..

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

re paidia mhn trelenestai kseroume poia einai ta lamogia ths ileias....autoi pou xwris na exoun oute mia ergatowra sto dunamiko tous ploutisan ksafnika!!!
gia na mhn poume gia thn allh kathgoria lamogiwn autoi nte pou kai kala to paizoun epanastates kai einai yper tou laikou sumferontos, poy enw plirwnontai apo to dimosio exoun kai alles piges eisodimatos, mono pou auto einai maurooooooo....polu mauro xrimaaaaaaaaa aderfia!!!

Ανώνυμος είπε...

Λαμπέτι βλεπω μπήκες δυναμικά...αλλα και συ όλους λαμόγια τουσ βλεπεισ???άλλη λεξη δεν ξέρεις να λες?????

χ.κ.Λαμπετι είπε...

σε πειραξε εεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω όσα γράφονται για τα Καλλικρατικά σχέδια.
Μόνο μια φράση να πω:
ΣΚΥΛΙΣΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ.