Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας δημιούργησε μια εντυπωσιακή σελίδα (http://www.sydisa.gr) που προφανώς εκτός από την προβολή του ίδιου του συνδέσμου σαν σκοπό έχει και την ενημέρωση των πολιτών. Και επειδή η ευαισθητοποίηση μας απέναντι στο θέμα των σκουπιδιών είναι δεδομένη ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την χατζάρα των υπέρογκων προστίμων που κρέμεται πάνω από το κεφάλι μας, είναι επιτακτική η ενημέρωση της σελίδας με τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από τα θέματα που δραστηριοποιείται ο σύνδεσμος. Καλό είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση της να την ενημερώνει και αν δεν υπάρχει τέτοια καλό θα είναι να ορισθεί (για να μην πηγαίνουν πεταμένα τα λεφτά μας δηλαδή).
Και μια και το έφερε η κουβέντα (στο άσχετο), τι γίνετε ρε παλικάρια με την Τριανταφυλλιά;; εάν δεν δοθεί η άδεια από την αρχαιολογία θα ψάχνετε άλλα 15 χρόνια για χώρο;;; και τι θα κάνουμε τις μπάλες με τα σακουλοποιημένα σκουπίδια τα οποία  έχουν διάρκεια 2 χρόνια;;;;

7 σχόλια:

GEORGE MYSTIRIOS είπε...

Μπήκα στο site του συνδέσμου και όπως ήταν αναμενόμενο λαμβάνοντας υπόψιν την Ελληνική πραγματικότητα, δεν βρήκα στο ΔΣ του συνδέσμου ούτε έναν τεχνοκράτη με κατάρτιση τέτοια που να τον βοηθά στην άσκηση των καθηκόντων του. ΑΝ δεν κάνω λάθος δε τέτοιος θα μπορούσε να είναι ένας χημικός μηχανικός (κατά το ΤΕΕ και το ΥΠΕΧΩΔΕ αρμόδιος), ένας μηχανικός περιβάλλοντος..., θα μου πείτε ποιος νοιάζεται για την ουσία της υπόθεσης.

Τί κι αν δεν έχουν ιδέα οι κύριοι και οι κυρίες του ΔΣ (Κοκαλιάρη, Καστρινός, Λεβεντούρης...) σε σχέση με την διαχείριση των στερεών αποβήτων.

Σημασία έχει η προσωπική προβολή και αναρίχιση των αιρετών σε ακόμα υψηλότερα αξιώματα. Ποιος κοίταξε τα προσόντα στην Ελλαδίτσα της αξιοκρατίας?


Έτσι κυρίοι, πιστοί στο δρόμο που σας άνοιξαν οι πολιτικοί μας

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του Συνδέσμου πείτε μας:
*Πόσο στοίχησε η ιστοσελίδα;
*Ανετέθη με διαγωνισμό ή απ΄ευθείας ανάθεση;
*Σε ποίν ανετέθη και πληρώθηκε;
*Μήπως είναι εφημεριδάς που φροντίζει γιά την προσωπική προβολή της προέδρου και κάποιων από το Δ.Σ;
ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φαγάδικο η "ΕΛΛΑΣ"

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Εδώ βλέπουμε το άκρον άωτον της λαμογιάς! Ένας σύνδεσμος που απαρτίζεται από ΟΛΟΥΣ τους αιρετούς της Ηλείας και συγκροτήθηκε για να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών, κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να λύνει το πρόβλημα!
Είναι βέβαιο ότι κάποιοι "επιχειρηματίες" που διαθέτουν και εφημερίδα τοπική, έχουν αμοληθεί σε κάθε σύνδεσμο, σε κάθε οργανισμό που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα όπου εκβιαστικά απαιτούν να φτιάξουν αυτοί τις ιστοσελίδες με παχυλότατες αμοιβές (δημόσιο χρήμα φυσικά).
Οι μετριότατου πολιτικού και ηθικού αναστήματος αιρετοί, επειδή θέλουν πρώτα απ' όλα να προστατεύσουν την πάρτη τους και να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους, δεν χαλάνε το χατίρι στους επιχειρηματίες και ενδίδουν στις απαιτήσεις τους. Τώρα, το αν χρειαζόταν το site για έναν σύνδεσμο που δεν έχει να ανεβάσει τίποτα, όπως αποδεικνύει η πραγματικότητα, κρίνετέ το εσείς.
Κάπως έτσι χρεοκόπησε η Ελλάδα και καλούμαστε όλοι εμείς τώρα να πληρώνουμε τις αρπαχτές όσων ψηφίσαμε να μας κάνουν τη ζωή καλύτερη...

GEORGE MYSTIRIOS είπε...

γιατι να μην πληρωσει τους εκδοτες η κυρια κοκαλιαρη....απ την τσεπη της θα τα εβγαζε?

ρε ουυυυυστττττ

γιαουρτωμα που σας αξιζει

λαμοοογγιααααα

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ανέθεσε την δουλειά;
Ποιός υπέγραψε την σύμβαση;
Ποιός άλλος το γνώριζε;
ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Λένε ότι προεδρίνα και δύο ακόμα δήμαρχοι αποφασίζουν εν κρυπτώ.
Αληθεύει;;
Να δημοσιευτούν όλα τα έξοδα του έτους και ποιοί πήραν και πόσα λεφτά από τον Συνδεσμο.