Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΛΕΙΑΣ


Κλειστή παρέμεινε η Νομαρχία Ηλείας με τους εργαζόμενους να έχουν παραταχθεί καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας στην κεντρική είσοδο, υλοποιώντας απόφαση  της έκτακτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν εντυπωσιακή και καμία υπηρεσία δεν λειτούργησε από αυτές που στεγάζονται στο Διοικητήριο.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Ν.Α. Ηλείας αντιδράει στις εργασιακές μεταβολές που θα προκύψουν με τον Καλλικράτη (υποχρεωτικές μετατάξεις, μετακινήσεις κλπ), στην άρνηση της Κυβέρνησης να κάνει δεκτές τις προτάσεις της ΟΣΥΝΑΕ (εδώ) και εναντιώνεται στην διάλυση των δικαιωμάτων του, που με αγώνες έχει κατακτήσει.
Ο Καλλικράτης χαρακτηρίζεται από μία αόριστη θολότητα για το ποιο θα είναι το μέλλον του προσωπικού που σήμερα υπηρετεί στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Τις μέρες που απεργούν πληρώνονται;;;

GEORGE MYSTIRIOS είπε...

ρε δεν πατε στο δια@@@ο ολοι σας, εδω ο κόσμος δεν εχει μεροκαματο να κανει και σεις κοπριτες και αρχιτεμπεληδες απεργειτε γιατι δε συμφωνειτε με τις μεταταξεις, αντι να αισθανεστε ικανοποιοιμενοι που εχετε σταθερη και σιγουρη εργασια στο δημοσιο.

Ανώνυμος είπε...

Κάνουν λες και που θα τους πανε!Δεν πειραζει ας νιωσουν πως ειναι να μετατιθεσαι και να αλλαζεις τοπο κατοικιας οπως γινεται με αλλες υπηρεσιες(ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ).Βεβαια τους χαλαει αυτο γιατι μαθανε μια ζωη στην ξαπλα σπιτι τους στην τηλεεργασια και στην μίζα...

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Κάποτε είχα πάει στη Νομαρχία για μια υπόθεσή μου και παρ' ολίγο να γίνω υπαίτιος καρδιακής προσβολής για κάποια υπάλληλο. Η καημένη, είχε αποκοιμηθεί στο γραφείο της και εγώ ο αχρείος την ξύπνησα για να με εξυπηρετήσει, οπότε της ήρθε λίγο απότομο και πήγε να πάθει συγκοπή!!!
Ωστε αντιδρούν!!! Δηλαδή δεν θέλουν να γίνει η μεταρρύθμιση και να ωφεληθεί το κράτος συνολικά, θέλουν μόνο να ωφελούνται οι ίδιοι με τη λούφα τους. Θίγονται βλέπετε τα δικαιώματα που είχααν κατακτήσει, ο ύπνος στο γραφείο, τα ψώνια εν ώρα υπηρεσίας, οι κοπάνες για ψύλλου πήδημα.
Περαστικούλια παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι τις μέρες που απεργούν στην Ν.Α. κάποιοι πληρώνονται κανονικά.
Αν είναι έτσι να επέμβει ο Εσσαγγελέας.