Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ


Υπερβολική και προκλητική είναι η πρωτοσέλιδη διαφήμιση υποψηφίου προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλείας, εάν λάβει κανείς υπόψη του  τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το γενικό αίσθημα της κοινωνίας.
Εάν στις εσωκομματικές διαδικασίες αναγκάζονται οι υποψήφιοι να βάζουν διαφημίσεις, λες και πάνε για αρχηγοί κόμματος, τότε δεν πρέπει να απορούμε για πολλά πράγματα. 






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πυργότη μάλλον δεν διάβασες όλες τισ εφημερίδες.Υπάρχει κι άλλη πρωτοσέλιδη δημοσίευση υποψηφίου...και μάλιστα συγγενικού προσώπου με αυτόν που σχολιάζεις....πως σου ξέφυγε?Να το προσέξεις αυτό γιατί χάνεις την '' αντικειμενικότητά'' σου...

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

Όντως δεν διαβάζω όλες τις εφημερίδες. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι εάν είναι ένας ή δύο ή τρεις αλλά με προβληματίζει το γεγονός από μόνο του. Για αυτό τον λόγο άλλωστε έχει «μαυριστεί» το πρόσωπο και το όνομα του υποψηφίου. Δεν είναι θέμα προσώπων αλλά νοοτροπιών. Αυτές τις νοοτροπίες ήθελα να σχολιάσω και όχι το συγκεκριμένο πρόσωπο, που ενδεχομένως και να έχει προσφέρει μέσα από την κοινωνική του δράση.

Ανώνυμος είπε...

...κι επειδή μια γειτονιά είμαστε όλοι και ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα...

...ας πούμε και τη λεπτομέρεια ότι το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο το έβαλε υποψήφιος για να κερδίσει τον συνυποψήφιό του Α-Δ-Ε-Λ-Φ-Ο- ΤΟΥ !!!
χα χα χα

...Ο οποίος αδελφός του είχε βάλει κι αυτός "πολιτική" διαφήμιση στον τοπικό τύπο...

(ο οποίος λέτε να έχει και σχέση με τον καταγγέλοντα που προαναφέρατε;;;)

ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
αθλιότεροι των αθλίων, οικογενειακώς καρεκλοκενταυριζόμενοι...

Μου είναι αδιάφορο που γίνεστε οικογενειακώς ρεζίλι.
Με αηδιάζει όμως που έχετε το θράσος να διεκδικείτΕ ακόμη και τώρα ψήφους....
ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ