Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ: 1.059.516,27 € ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα που βουλιάζει, στην Ελλάδα της διαπλοκής, της διαφθοράς της αδιαφάνειας και της λαμογιάς, στην Ελλάδα που οι βλαχοδήμαρχοι κλείνουν με μηχανήματα του Δήμου (που εμείς έχουμε πληρώσει) του δρόμους επειδή με τον Καλλικράτη θα χάσουν την κουτάλα, στην Ελλάδα που έχουμε γεμίσει τις εθνικές οδούς με φωτογραφικά ραντάρ (αφού πρώτα τα προμηθευτήκαμε και τα πληρώσαμε χρυσά) χωρίς να λειτουργούν, στην Ελλάδα που αν αθροίσεις τα χωράφια που επιδοτούνται φτάνουν μέχρι την Ρωσία, στην Ελλάδα που για μα μπει το παιδί σου σε κάποια σχολή πρέπει να πληρώνεις 1000 € φροντιστήρια το μήνα και από την άλλη οι καθηγητές των δημοσίων σχολείων (που είναι ανύπαρκτοι και ανεπαρκείς μέσα στις τάξεις)  προκηρύσσουν απεργία την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, στην Ελλάδα που αν αρρωστήσεις και χρειαστείς να πας σε δημόσιο νοσοκομείο την έβαψες, άσχετα εάν έχουν το υψηλότερο κόστος λειτουργίας, στην Ελλάδα που τα παιδιά μας θα ζήσουν χειρότερα από εμάς, και οι διοικούντες το ονομάζουν εθνική σωτηρία, στην Ελλάδα που η ψήφος συνείδησης των βουλευτών ταυτίζεται με την άποψη του ενός και μόνου αρχηγού, σε αυτή την Ελλάδα η Βουλή των Ελλήνων δίνει το λαμπρό παράδειγμα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος αναθέτοντας την κατασκευή της ιστοσελίδας της με συνολικό κόστος   1.059.516,27 €.
Το αστρονομικό ποσό προκύπτει με απάντηση του προέδρου της Βουλής σε ερώτηση του βουλευτή Βελόπουλου (ΛΑΟΣ) (κάντε κλικ για μεγέθυνση στις φωτογραφίες).
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ SITE ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΣΟ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 1.795 ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 590,00  € όσο δηλαδή τις  κάνατε κατόπιν εντολής του Δ.Ν.Τ.
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.
Δεν φτάνει που σας αγοράσαμε και καλά εξοπλισμό άνω του 1.000.000,00 €, δεν φτάνει που σας έχουμε πάρει και αυτοκίνητα πολυτελείας, δεν φτάνει που έχετε διπλάσιες ετήσιες αποδοχές από ότι οι υπόλοιποι ευρωπαίου συνάδελφοί σας σε αντίθεση με εμάς που έχουμε τις μισές με τους αντίστοιχους ευρωπαίους συναδέλφους μας, δεν φτάνει που κάνετε όλο μαλακίες που στο τέλος τις πληρώνουμε εμείς, ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den mporei re paidia...Kapoios mas kanei plaka...

Ανώνυμος είπε...

και να φανταστείς ότι οι περισσότεροι φορολογούμενοι πολίτες, που το πληρώνουν, δεν ξέρουν να χρησιμοποιουν internet και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Ώρα είναι να βγει καμία ανακοίνωση από τον Παπανδρέου και να μας λέει ότι σαν έλληνες δεν πληρώσαμε ούτε ένα ευρώ γιατί τα πήραμε τα χρήματα ως επιδότηση από την Ευρώπη!!! Εξάλλου αυτό δεν είπε και ο Παρασκευόπουλος ως Δήμαρχος Πύργου όταν δικαιολογούσε το πόρταλ του Δ. Πύργου που κόστισε εάν θυμάμαι 150.000€? Με το ίδιο κοινοτικό πρόγραμμα "κοινωνία της πληροφορίας" δεν χρηματοδοτήθηκε και το πόρταλ του Δήμου Πύργου? Σύμφωνα με όσα λέτε κ. Πυργότη και ο Δήμος Πύργου θα μπορούσε να προσλάβει περίπου 60 νέους ανθρώπους για 4 χρόνια!!! Αλλά στο "φαγητό" δεν υπάρχει "χρώμα"

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

είχε γραφτεί για το Portal του Δήμου Πύργου:
"...Με μια ανακοίνωση του Δήμου Πύργου που αφορά το Portal που κόστισε όσα παίρνει ένα εργαζόμενος μισθωτός σε πέντε (5) χρόνια (και όμως έτσι πρέπει να προσεγγίζουμε το δημόσιο χρήμα) νομίζω ότι είμαι εκτός πραγματικότητας...."
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
http://pirgotis.blogspot.com/2010/04/portal-5.html

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Παιδιά, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ο Πρόεδρος της Βουλής γνωστοποιεί με δημόσιο έγγραφο ότι κάποιος γραφίστας (ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΑΛ!!!)"τσίμπησε" ένα εκατομμύριο ευρώ για δουλειά ΛΙΓΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!!!
Φυσικά, δεν είναι ένας γραφίστας. Είναι προφανώς κάποια εταιρία η οποία θα είχε παρτίδες με την προηγούμενη κυβέρνηση (όχι ότι η τωρινή είναι άσχετη με τέτοια κόλπα) και έφαγε το χρήμα. ΛΕΦΤΑ - ΑΕΡΑΣ.
Και τι θα πει "Κοινωνία της Πληροφορίας"; Είναι ένα από τα κόλπα της Ε.Ε. για να διοχετεύει ζεστό χρήμα σε επιχειρηματίες, δηλαδή σε μια μερίδα της λεγόμενης "άρχουσας τάξης", δήθεν για έργα πληροφορικής. Πίσω απ' όλα αυτά, κάπου στο βάθος, είναι και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία ασφαλώς και δεν πρόκειται να χάσει από μια Ελλάδα βουτηγμένη στη διαφθορά και στα χρέη. Και πιο πισω, οι μεγάλες πολυεθνικές της πληροφορικής.
Και οι πολιτικοί; Θλιβεροί, άβουλοι, μοιραίοι εντολοδόχοι του μεγάλου κεφαλαίου, ανήμποροι να ψελλίσουν έστω ένα "τι είναι αυτά τα λεφτά ρεεεεεεε". ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
Ναι, 1795 νέοι δεν θα έχουν δουλειά, κάποιοι απ' αυτούς δεν θ' αντέξουν, θα λυγίσουν, θα "δραπετεύσουν" από τη σκληρή ζωή που τους επέβαλαν αυτές οι άδικες πολιτικές. Έτσι γίνεται συνήθως, αλλά κανείς δεν θα το πάρει χαμπάρι αν αυτοκτονήσουν και δέκα απελπισμένοι.
Θα τα σκεφτούμε όλα αυτά όμως αν βρεθούμε την επόμενη φορά μπροστά στην κάλπη;

Ανώνυμος είπε...

Καταραμένα κόμματα, τους βλέπω όλους τους, από τους Προέδρους τους μέχρι τον τελευταίο κομματικο-δημοσιο-βυσματωμένο και μου έρχεται να τους πετάξω από γιαούρτια και ντομάτες μέχρι πέτρες. Κατάστρεψαν την Ελλάδα και καταλήστεψαν το πλούτο της. ΜΗ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ:

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όπου δείτε βουλευτές πλακώστε τους.

Ανώνυμος είπε...

Με τις πα.....ριές που αποδείχτηκε ότι κάναμε στην διαχείρηση του Ευρωπαικού χρήματος μην παραξενευτούμε αν μας μπαστακωθούν ξένοι manager ως οικονομικοί παρατηρητές και διαχειριστές της "δικής μας" περιουσίας......

Από την άλλη , ίσως να μας κάνει και καλό.... μήπως και μάθουμε λίγο στην τιμιότητα και όχι στη λαμογιά!!!!

Αξίζουν συγχαρητήρια στους βουλευτές μας...
Μας έκαναν να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Ελληνες.....

Ατιμε Κίσσινγκερ να σε φάνε τα σκουλίκια...το είπες και το έκανες!!!!!

Allhadji