Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ …

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, σωθήκαμε...

Ανώνυμος είπε...

μα γιατί?δεν έχει κάνει τόσα για το νομό μας ο Τάκης??

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμία άλλη είδηση... Τέσσερες μέρες τώρα βλέπω το ίδιο πρόσωπο και την ίδια φήμη για πρώτο θέμα ... ούτε συμφωνία για διαφήμιση να είχε γίνει...ένα blog δεν πρέπει να λειτουργεί προβάλλοντας "υπογείως" πρόσωπα και κολλητούς για αξιώματα. Τα blog δημιουργήθηκαν από την ανάγκη του κόσμου να εκφραστεί και να ασκήσει αμερόληπτη κριτική και έλεγχο στην εξουσία, και είναι κρίμα να χρησιμοποιούνται από κάποιους για διαφήμιση και εξυπηρέτηση συμφερόντων και παρεών. Ντροπή και τπτ άλλο. Αλήθεια που είναι το σχόλιο του διαχειριστή... Εκτός και εάν ο "ανεξάρτητος" διαχειριστής,γράφοντας ¨καιρός ήταν", προβάλει και ασπάζεται για "σωτήρα" της περιοχής τον κ.Αντωνακόπουλο, ο οποίος (κ. Αντωνακόπουλος) αφού επί τετραετίες αντιμετώπισε και έλυσε πολλά προβλήματα της Ηλείας, δικαίως θεωρείται από τον κ. Πυργότη ο ικανότερος για να λύσει τα προβλήματα του Πύργου... Φαρισαϊσμός και εξυπηρέτηση παρεϊστικων λογικών δεν ταιριάζουν με την λειτουργία ενός blogger... Αλοίμονο στους πολίτες που δέχονται πολιτικούς που για να συνεισφέρουν και να αγωνιστούν για τον τόπο, πρέπει να πάρουν την άδεια και "πράσινο" φως από τους κομματάρχες τους.

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ προς τον φίλο αναγνώστη 12:53 μ.μ.
1) Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ δεν έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει καθημερινά πολλαπλές αναρτήσεις. Όλα εξαρτώνται από τον διαθέσιμο χρόνο και διάθεση.
2) Μακάρι ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ να είχε την δυνατότητα να κάνει συμφωνίες για διαφήμιση. Θα είχε μετατραπεί τότε σε εταιρεία
3) Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αντιλαμβάνεσαι την δημοσιοποίηση ενός φύλλου εφημερίδας (η οποία δεν λειτουργεί στην παρανομία) ως υπόγεια προβολή προσώπων και κολλητών.
4) Αν και τα blogs δεν δημιουργήθηκαν μόνο για να ασκούν κριτική και έλεγχο στην εξουσία (η λέξη αμερόληπτη είναι πολύ βαριά), ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας, με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό στην δημοκρατία της σιωπής.
5) Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ δεν έχει δηλώσει ότι είναι ανεξάρτητος. Με μια απλή επίσκεψη στις αναρτήσεις που έγιναν την προεκλογική περίοδο θα αντιληφθείς τι εννοώ.
6) Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ στην συγκεκριμένη ανάρτηση δεν έχει κάνει όπως και εσύ αναφέρεις κανένα σχόλιο. Αυτό από μόνο του ανατρέπει την φιλοσοφία όσων αναφέρεις.
7) Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ θεωρεί ότι η ενδεχόμενη κάθοδος του Αντωνακόπουλου στις δημοτικές εκλογές θα δημιουργήσει έναν τζερτζελέ και αυτό από μόνο του αποτελεί βούτυρο στο ψωμί μας.
8) Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση κατά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές υπέρ του κ. Αντωνακόπουλου, την περίοδο δηλαδή που ο ίδιος θα καιγόταν για διαφήμιση και άρα δεν τον έχει διαφημίσει ή προωθήσει. Γιατί να το κάνει τώρα σε μια χρονική στιγμή που δεν το έχει ανάγκη.
9) Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ σε πάρα πολλές αναρτήσεις έχει αναφερθεί κατά του συνόλου των βουλευτών του Ν. Ηλείας, στοχοποιώντας τους ως υπευθύνους για πάρα πολλά ζητήματα και σε καμία περίπτωση δεν έχει θεοποιήσει αλλά και ούτε έχει εξαιρέσει τον κ. Αντωνακόπουλο.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι δεν υπάρχει λόγος να τρελαινόμαστε για κανέναν (και εγώ και ο φίλος ο αναγνώστης). Λίγο παραπάνω από 100 άτομα μπαίνουν στον ΠΥΡΓΟΤΗ (και όχι πάντα). Μικρό μαγαζί χωρίς αξία είμαστε. Αλλά ούτε παραγγελίες δεχόμαστε και ούτε λογοκρίνουμε (εκτός από αυτά που θα μας κλίσουν μέσα).
Και επειδή όλοι κάνουμε λάθη (δεν θεωρώ όμως ότι έχει συμβεί στην συγκεκριμένη περίπτωση) μην είμαστε τόσο επιθετικοί. Εκτός και υπάρχει λόγος ή κίνητρο.

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη και αγάπη σε σας και στις οικογένειές σας...
Ο Δήμος Πύργου και μάλιστα με το νέο σχήμα του,(Βώλακας , Ιάρδανος, Ωλενα) απαιτεί Ηγέτη και καλό κουμανταδόρο στο τιμόνι του. Ανεξάρτητο από κομματικές σκοπιμότητες. Οραματιστή και προνοητικό. Ικανό να κρίνει και να αποφασίζει κατά το συμφέρον των πολιτών και όχι της κομματικής εξουσίας! Λόγω των προαναφερομένων, ο βουλευτής μας απορρίπτεται -κατ' εμέ- ως αξιόπιστη υποψηφιότητα.
Τώρα να μου πεις ποιος είναι ικανός; Δεν ξέρω....
Οταν βλέπω και ακούω τους υποψήφιους μνηστήρες της δημαρχιακής καρέκλας σκέφτομαι την παροιμία "το μη χείρον, βέλτιστον".... Αν είναι αυτά τα κριτήριά μας για να πάμε στις εκλογές.... χέστα και κατούρατα αγαπητέ administrator.....

Σημείωση: το κάδρο πίσω από το παληκάρι το έχει τοποθετήσει κάποιος χαμηλά, ή το παληκάρι είναι κοντό;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Allhadji

Ανώνυμος είπε...

Pirgoti
Επειδή το κείμενο είναι γραμμένο από φίλο "άσπονδου εσωκομματικού αντίπαλου του Αντωνακόπουλου... μην τρελαινόμαστε και κυρίως μην χάνουμε τη μπάλα...

Αύριο που θα διαβάζεις αυτά είναι η μαύρη επέτειος της χούντας (21 Απρίλη) ΜΈΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ο αρχηγός των παραπάνω να μας σύρει στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ του Δ Ν Τ...

Ας θυμίσω στο πράσινο παλλλλλικάρι (πρόσεξε με πολλά λλλλ :) που γράφει ανώνυμα πιο πάνω ότι:
ΟΚ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΕΝΩΜΕΝΟ Δ.Ν.Τ
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ