Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Με ανάρτηση του ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος κάνει γνωστή την διακοπή της εκπομπής του.

Διαβάστε όλο το κείμενο:




ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ...
Μετά από δύο περίπου χρόνια συνεχούς παρουσίας στο IONION FM με την καθημερινή πρωϊνή εκπομπή «Αποκαλύψεις» , ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω όλους εσάς που στηρίξατε με δυναμικό τρόπο την προσπάθειά μου για την ανάδειξη της αλήθειας.

Σοβαροί λόγοι ευθιξίας και σεβασμού της δουλειά μου, με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τον σταθμό , αφήνοντας ουσιαστικά πίσω μου ένα κομμάτι από τη ζωή μου.

Πρόσωπα τα οποία έχουν καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη για λοβιτούρες σε βάρος πολιτών, πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις καταστροφής και υποβάθμισης του περιβάλλοντος, πρόσωπα που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για απιστία σε βάρος του Δημοσίου, πρόσωπα με σκοτεινές υπόγειες διαδρομές και διασυνδέσεις, πρόσωπα που συμπεριφέρονται φασιστικά απέναντι στους πολίτες και στους δημοσιογράφους, πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την βοήθεια προς τους πυρόπληκτους Ηλείους και να φιμώσουν τον σταθμό ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ:

http://ionionfm.gr/player_nw.php?clipid=33518&Mid=17&sub1=1

ΝΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ , ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣΊΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

Μέσα από ρεπορτάζ και έρευνες , όλο αυτό το χρονικό διάστημα , κατάφερα να δώσω στο φως της δημοσιότητας σημαντικά ζητήματα διαφθοράς παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και διαφόρων κρατικών υπηρεσιών οι οποίοι καλυπτόμενοι πίσω από τις πολύπλοκες δημόσιες σχέσεις και τις υψηλές τους γνωριμίες παρέμεναν στο απυρόβλητο της δημοσιογραφικής έρευνας από τα περισσότερα ΜΜΕ της περιοχής. Όλα τα ρεπορτάζ που βγήκαν στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» ήταν 100% τεκμηριωμένα και βασίζονταν σε γραπτά αποδεικτικά στοιχεία τα οποία δεν επιδέχονταν καμιάς αμφισβήτησης.

Τα περισσότερα από αυτά έγιναν πανελλαδικά θέμα και σχεδόν όλα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι .

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου , τον διευθυντή του σταθμού και προσωπικό μου φίλο Δημήτρη Κολόκα για την μέχρι πρότινος άψογη σε όλα τα επίπεδα συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Η παραίτησή μου από τον σταθμό ελπίζω και εύχομαι να τον αποδεσμεύσει από τα ποικίλα προβλήματα που του δημιούργησε η γενικότερη θεματολογία της εκπομπής μου .

« Γιατί η δημοσιογραφία δεν είναι κρατικοκίνητη. Γιατί η δημοσιογραφία είναι το μόνο καταφύγιο των αδύναμων. Των ανώνυμων. Των καταπιεσμένων. Γιατί η δημοσιογραφία είναι η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή. Και τα μάτια αυτών που δεν βλέπουν. Γιατί η δημοσιογραφία είναι η μόνη αντιεξουσία του συστήματος. Οταν γίνεται ένα με την εξουσία του συστήματος, γίνεται και συνυπεύθυνη για την αιχμαλωσία, την κατάντια, την αμορφωσιά, την εκμετάλλευση του πολίτη από την εξουσία. Και τελικά, για την εξάπλωση της αντιδημοκρατίας.» - Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΕΤΡΑΔΗΣ : Διευθυντής Εκδοσης της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» .

Η μάχη, ο αγώνας για την αλήθεια , ο έλεγχος της κάθε μορφής εξουσίας, το ρεπορτάζ συνεχίζεται από διαφορετικό σημείο. Και πιστέψτε με οι εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον θα είναι πολλές και σημαντικές !

Μάκης Νοδάρος
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντέχεται η μπόχα...Τον έπνιξε και το Νοδάρο. Ας κοιμηθούν αγκαλιά τώρα βουλευτές, νομαρχαίοι και...Ζαχαραίοι. Την έλιωσαν την ενοχλητική μύγα. Καληνύχτα...και στο διάολο όλοι τους, κωλόφαρες.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα ο Νοδαρος ειναι απο τους τελευταιους εκπροσωπους της μαχητικης δημοσιογραφιας.Συνεχισε τον ιδιο δρομο Μακη και μην ανησυχεις....το πληρωμα του χρονου ερχεται....για ολους μας..

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΗΣΥΧΑΣΑΝ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ...ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ...